|
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
Світланка
З нами з: 26.12.08 Повідомлення: 3 Звідки: Івано-Франківська обл.Снятинський р-н., смт. Заболотів
|
Написане: середа січня 14, 2009 4:06 pm Тема повідомлення: Як стати консцультантом? |
|
Я вчусь опановувати МРП самостійно бо в нашій місцевості не має консультанта. Коли я сказала гінекологу піся пологів що хочу так планувати свою сім"ю мені сказали, що "це не серйозно", проте на смт. з 8 тис населення в нас 9 лікарів гінекологів.
Ми з друзями почали молитись щоб хоча б один з них відкрився для цього методу.Я зобов"язалась подарувати всім їм книги від "Свічадо", але цього, мабуть, замало.
Як стати консультантом з МРП і чи може ним бути людина без медичної освіти? Де готують спеціалістів? |
|
| Догори |
|
 |
Yaremko Консультант
|
Написане: п'ятниця січня 16, 2009 2:55 pm Тема повідомлення: |
|
Консультанти по ППС або краще назвати це так як ви назвали МРП в своїй більшості це не медики.
Особисто я вивчилася на консультанта в ІНСТИТУТІ РОДИНИ ТА ПОДРУЖНЬОГО ЖИТТЯ УКУ де разом ізфондом "За гідність людини" організували курси по МРП
НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА
Метод розпізнавання плідності (Метод природного планування сім'ї)
(72 год.)
Після успішного закінчення слухачі отримують посвідку консультанта методів ППС.
Також вони видали книжку для консультантів Плідність: дар і завдання
Найкраще вам туди (як в інститут так і в фонд) звернутися і запитати чи поблизу вас немає когось із їхніх консультантів чи навіть вчителів методу, а ще краще коли буде хтось із інструкторів (бо має право організувати курси на консультантів)
Успіху вам бо це дійсно гідне похвали і заохочення! |
|
| Догори |
|
 |
|
|