УМКА
 Як стати консцультантом?
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Як стати консцультантом?

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Планування сім`ї
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Світланка

Повідомлення: 3
Звідки: Івано-Франківська обл.Снятинський р-н., смт. Заболотів
ПовідомленняНаписане: середа січня 14, 2009 4:06 pm    Тема повідомлення: Як стати консцультантом? Відповісти цитуючи

Я вчусь опановувати МРП самостійно бо в нашій місцевості не має консультанта. Коли я сказала гінекологу піся пологів що хочу так планувати свою сім"ю мені сказали, що "це не серйозно", проте на смт. з 8 тис населення в нас 9 лікарів гінекологів.
Ми з друзями почали молитись щоб хоча б один з них відкрився для цього методу.Я зобов"язалась подарувати всім їм книги від "Свічадо", але цього, мабуть, замало.
Як стати консультантом з МРП і чи може ним бути людина без медичної освіти? Де готують спеціалістів?
Догори

Yaremko
Консультант

Повідомлення: 91
ПовідомленняНаписане: п'ятниця січня 16, 2009 2:55 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Консультанти по ППС або краще назвати це так як ви назвали МРП в своїй більшості це не медики.
Особисто я вивчилася на консультанта в ІНСТИТУТІ РОДИНИ ТА ПОДРУЖНЬОГО ЖИТТЯ УКУ де разом ізфондом "За гідність людини" організували курси по МРП
НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА
Метод розпізнавання плідності (Метод природного планування сім'ї)
(72 год.)
Після успішного закінчення слухачі отримують посвідку консультанта методів ППС.

Також вони видали книжку для консультантів Плідність: дар і завдання

Найкраще вам туди (як в інститут так і в фонд) звернутися і запитати чи поблизу вас немає когось із їхніх консультантів чи навіть вчителів методу, а ще краще коли буде хтось із інструкторів (бо має право організувати курси на консультантів)
Успіху вам бо це дійсно гідне похвали і заохочення!
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Планування сім`ї Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua