|
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
GLORIA
|
Написане: п'ятниця липня 18, 2008 7:17 pm Тема повідомлення: Комп"ютерне обстеження здоров"я |
|
Може хтось мав досвід у цій сфері і може порадити.Сьогодні водила дитину на комп.обстеження(заради цікавості),повернулася додому з цілим листком діагнозів.в т.ч. хронічних.Лікують там всі хвороби препаратами "Vision". Чи можна довіряти таким результатам і лікуванню?
І ще.Порадьте ,будь-ласка,де можна пройти традиційне комплексне обстеження дітей у Львові.Може хтось знає хорошого лікаря,який спеціалізується на дит.алергії? |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: субота липня 19, 2008 3:58 pm Тема повідомлення: |
|
Такими обстеженнями і залікувати можна
А яка саме алергія? |
|
| Догори |
|
 |
Євген
|
Написане: понеділок грудня 08, 2008 6:19 pm Тема повідомлення: комп`ютерне обстеження здоров`я |
|
Дитині 2 роки.Майже до цього часу з народження ходили по лікарях.На дитину після купання було страшно дивитись, засинав він у нас 2-3 години - шкрябався, до крові інколи.
Головний дитячий алерголог Чорнобільської лікарін нас консультувала.Я був вражений! Всі рекомендації зводились до Еліделу та Кларитину, а якщо не допоможе то дамо гормони..
Дякувати Богу ми цього не робили!
Друга геніальна лікарка, гатроентеролог коли ми прийшли до неї на прийом заявила що кишківник до шкіри немає жодного відношення.І це в дитячій спеціалізованій лікарні!!!
Після всього цього ми звернулись на комютерну діагностику (Січових Стрільців, клініка Монастирського) - там визначили декілька продуктів алергенів: серед них пшенична мука,а наш маленький якраз чорний хліб не хоче, дай йому "батоньчик".Нічого визначного про власне компютерну діагностику сказати не можу - в кожного знаходять якісь проблеми та хвороби, але там нам не пропонували жодних казкових препаратів, чудодійних препаратів, тощо, а справді допомогли визначитись.
Мої рекомендації як людини в якої 15 років була екзема: перш за все визначте алергени, як правило це молочні продуткти, цукор, шоколад, вся синтетика, після чого перевіртесь на дисбактеріоз, шлунок, підшлункову, ну і ДІЄТА , на все життя.
Паралельно ми знайшли в с.Стара Сіль чоловіка (дай йому Бог здоровя !) який робитььмазі на основі нафти нафталанської, і він нам зробив мазь, якою ми мажемо маленького коли він щось не те згамає - все як рукою знімає ! Тесть якось цією маззю помазав ногу після рожі, була величезна страшна пляма - на сідуючий ранок все пройшло!
Правда на Укаїні тієї нафти не було, я діставав у Росії,привіз 10 літрів, тож на 10 років всім вистарчить! Якщо потрібно тел.Чабан Степан Степанович - 03238 63 279
Будуть питання - пишіть. |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: вівторок грудня 09, 2008 8:17 pm Тема повідомлення: |
|
Євгене, у гомеопатів є переконання, що алергія це лише зовнішній прояв внутрішньої хвороби. Тобто замазування мазями не виликовує причину...
У наш час є дуже багато дітей на грудному молоці, які мають страшенну алергію від того, що мама вживає молочні продукти... |
|
| Догори |
|
 |
Євген
|
Написане: п'ятниця грудня 12, 2008 12:12 pm Тема повідомлення: компютерна діагностика |
|
Так і я про це ж - я на 10000% переконаний що алергія це внутрішня проблема.Нажаль тільки наша медицина в цьому не переконана, а мазати чимось необхідно щоб зняти подразнення,зуд, тощо.Медицина пропонує робити це гормональними препаратами, після яких вже нчого не допомагає.
Однозначно що необхідно знайти проблему що є всередині, та повірте мені це настільки складно!
Ми на власному досвіді переконалися в цьому - здається обмежили дитину в усьому, але як тільки щось нове або не прослідкували і десь в бабусів-дідусів згамав щось не те, одразу висипка, шкрабання, тощо. |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: п'ятниця грудня 12, 2008 10:30 pm Тема повідомлення: |
|
коліжанка коли давала дитині у Львові деякі продукти, то дитину відразу висипало. А поїхали у іншу країну на ті ж продукти зникла алергія. Навіть на дуже алергенні продукти...
тримайтеся! Швидкого одужання! |
|
| Догори |
|
 |
|
|