УМКА
 ВІТАМІНИ? ЗА І ПРОТИ?
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

ВІТАМІНИ? ЗА І ПРОТИ?

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Грудне вигодовування
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Olka

Повідомлення: 215

ПовідомленняНаписане: вівторок лютого 13, 2007 6:16 pm    Тема повідомлення: ВІТАМІНИ? ЗА І ПРОТИ? Відповісти цитуючи

Question

життя прекрасне, скоро прийде весна, вітамінів мало, годування грудьми і далі активне...Very Happy

При вагітності я вітамінів не пила. Зараз думаю чи варто пити "простіші" комплекси (дуовіт наприклад).

Чи Ви вживаєте вітаміни? Які саме? Чому?
Догори

Ука

Повідомлення: 91

ПовідомленняНаписане: вівторок лютого 13, 2007 7:14 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А Ти відчуваєш якимось чином брак вітамінів чи ще чогось? Скажімо, анемія, слабість, проблеми з волоссям, зубами?
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: вівторок лютого 13, 2007 8:28 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

наразі шкіра стала дууже сухою і чутливість зубів підвищена, а інших яскравих ознак я не зауважила
Догори

Ука

ПовідомленняНаписане: середа лютого 14, 2007 1:37 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я не лікар. Тому радити не буду. Але я б не приймала. З вітамінами передозування часом набагато гірше ніж недостача, особливо несуттєва.
Догори

Olya

Повідомлення: 16
ПовідомленняНаписане: четвер травня 24, 2007 12:34 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

всім привіт! погоджуюся з думкою про "надлишок вітамінів". Будучи вагітною і тепер, коли годую грудьми донечку, спеціальних вітамінів не приймала!! просто стараюсь правильно харчуватись!!! одна лікар порадила мені НЕ захоплюватися вітамінами, оскільки їх надлишок може навіть сприяти розвитку ракових клітин Exclamation

сьогодні з доцькою була в лікаря і та виписала дитині віт. "Мультитабс
". дівчата, а Ви давали своїм діткам вітаміни? і який результат?
Догори

Ука

ПовідомленняНаписане: четвер травня 24, 2007 11:18 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Не давала
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: вівторок жовтня 23, 2007 6:32 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

знайшла запаковану пачку елевіту, які хтось купив на мою вагітність.
Вирішила спробувати.... це просто бомба! Після кількох таблеток в мене змінилася шкіра на обличчі!! Уявляю яка ж там хімка, що воно так сильно діє!
Догори

tarasova

Повідомлення: 26
ПовідомленняНаписане: вівторок листопада 06, 2007 9:15 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я годую дитину більше 5 міс. Все було нормально. Але останнім часом помічаю, що скоро залишуся без волосся. І шампуні міняла, і маски і все необхідне по догляду роблю Sad Що порадите? Може якісь найпростіші спробувати? Жовтенькі такі, не пам'ятаю як називаються, що у дитинстві приймали?
Догори

Ука

ПовідомленняНаписане: вівторок листопада 06, 2007 9:19 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А спробуйте волосся жовтком помити. Мені на коротку стрижку йде два жовтки і ложка коньяку (вина чи лимонного соку). Наносите замість шампуню, потримаєте трохи і добре змити не надто гаряою водою (щоб не зварилося).
У мене в результаті волосся менш пухке, але перестало лізти, прекрасно вкладається і не так жирніє. Мию раз на тиждень, тоді як шампунем треба було через день.
Догори

tarasova

Повідомлення: 26
ПовідомленняНаписане: середа листопада 07, 2007 1:17 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дякую за пораду! Спробую! Very Happy
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: середа листопада 07, 2007 2:41 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

в мене випадало певний час, але я не звертала на це уваги... потім нормалізувалося само...
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Грудне вигодовування Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua