УМКА
 ням-ням куплене в магазині
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

ням-ням куплене в магазині

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Про дітей
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Olka

Повідомлення: 215

ПовідомленняНаписане: субота липня 28, 2007 4:38 pm    Тема повідомлення: ням-ням куплене в магазині Відповісти цитуючи

Давайте у цій гілці поговоримо про будь-які продукти, які ми купуємо в магазинах і даємо діткам їсти.
Цікавить таке мене:
1. з якого віку Ви почали давати дитині дорослу їжу куплену (до уваги не беруться дитячі пюрешки, кашки і тд). Яку саме їжу?
2. які молочні продукти Ви купуєте дітям? якої фірми?
3. чи був негативний досвід - алергії, отруєння і тд. Яка причина - протермінований товар чи його низька якість?

1. У нас досвід невеликий - у 1 рік дитині давали твердий сир ну і хліб звичайно з печивом.
2. ще не давали
3. ще не було Smile
Догори

Ука

Повідомлення: 91

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 30, 2007 5:43 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

1. овочі і крупи для каш - місяців з 7-8, точно не пам'ятаю
2. фірма "дядько молочник" з доставкою додому Very Happy
3. рвота була. причина - переїли твердого сиру. більше не даємо
Догори

Yaremko
Консультант

ПовідомленняНаписане: середа серпня 01, 2007 2:51 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Буду не послідовна.
Максимко дуже любить ковбаску, шиночку і полядочку. Купляємо в фірмових магазинах "Родинна ковбаска" (збичайно що багато не даємо). Спочатку коли не мав нижніх четвірок (щодо зубчиків) пожував пожував і виплюнув.
Також купляємо "Кіндер пінгві" бо дитині треба їсти щось солодке(приблизно раз в тиждень). Любимо їсти "Растішку".
Доречі в нього алергія майже на всі домашні продукти (мясне, молочне) Confused єдине що нас спасає то ті самі продукти з магазину (звичайно що ми стараємось вибирати якісні вироби, і відомої фірми виробника і обовязково дивимося на дату виготовлення)
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: середа серпня 01, 2007 5:53 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Yaremko написав(ла):
Буду не послідовна.
Максимко дуже любить ковбаску, шиночку і полядочку.
Доречі в нього алергія майже на всі домашні продукти (мясне, молочне)

на домашнє мяско є алергія на на магазинне немає??? а скільки Вам рочків?
Догори

Yaremko
Консультант

ПовідомленняНаписане: середа серпня 01, 2007 7:13 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ну рочки можна порахувати з нижнього рядка після тексту.
А щодо алергії, то в дійсності домашня нам не бажано. Звичайно всі лікарі дивуються, але алерголог зафіксував факт алергії. Мені це також дуже дивно, і спочатку я не вірила.
Догори

cziczana

Повідомлення: 45

ПовідомленняНаписане: четвер серпня 02, 2007 11:40 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

В нашому дворі хлопчик також має алергію на дамашнє молоко а магазинне може пити без обмежень.
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 03, 2007 10:29 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

а готовий сир магазинний Ви давали?
Догори

Yaremko
Консультант

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 03, 2007 11:03 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я дізналася про алергію на молоко в мого малого в перші дні його життя. Crying or Very sad
Я дуже люблю молоко (сама з 1 міс. життя на штучному вигодовуванні) і після того як я випила молока дитину настільки сильно висипало, свя голова була чурвона, дитина була збуджена, я не знала що маю робити і звідки це в неї, надругий день висипка зійшла і я знову випила молока і повторилося той сам жах. Crying or Very sad
Звичайно я пробувала їсти інші домашні молочні продукти, але результат був той самий. Пробувала їх їсти через місяць (я ж не можу знати чи це є алергія чи діатес який через кілька місяців мене)
Найбільше мене здивувало що на магазинні речі як твердий сир який Максим любить їсти, та молочні речі які я їм алергії немає. Confused
Молока коровячого я не даю бо годую грудним.
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 03, 2007 3:39 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Yaremko написав(ла):
Я дізналася про алергію на молоко в мого малого в перші дні його життя. Crying or Very sad .

тепер це страшенно поширена річ! Ви молодець, що не втратили ГВ!
Догори

Yaremko
Консультант

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 03, 2007 7:48 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Споглядаючи назад я дивуюсь як мені вдалося годувати грудьми дитину по нинішній день, бо в моєму оточені таких як я немає. Crying or Very sad
Щож до молока, а замінники грудного є тільки на модифікованому коровячому молоці, тож вибору в мене не було б, йогоб все одно б висипало Crying or Very sad .
Догори

Olesya

Повідомлення: 50
ПовідомленняНаписане: четвер серпня 16, 2007 11:59 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

1.
Цитата:
з якого віку Ви почали давати дитині дорослу їжу куплену ?

Хліб, печиво, соломка - з року чи раніше трохи... Овочі раніше...
Всі фрукти - з базару, овочі і мясо - також.

Цитата:
2. які молочні продукти Ви купуєте дітям? якої фірми?

молоко "Казкове" переважно, кефір біо-баланс для сирочка

Цитата:
3. чи був негативний досвід - алергії, отруєння і тд.

лише один раз не закіпятилось молоко, а кефір не раз бував недобрий навіть свіжий Sad Отруєнь і алергій не памятаю
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: вівторок жовтня 23, 2007 6:12 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я почала давати зернистий сир від Простоквашино. Дитині подобається смак! Інших магазинних не хоче пробувати...
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Про дітей Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua