УМКА
 Фото
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Фото

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Різні послуги для дітей
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
ол
Site Admin

Повідомлення: 248

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 02, 2007 10:00 pm    Тема повідомлення: Фото Відповісти цитуючи

Побували в фотостудії баранських. Зробили 5 фотографій (аватарчик - одна з них) і це нам обійшлось в 160 грн. Але в принципі задоволені. Дітей там переодягають в різні костюми, роблять кілька кадрів, а потім з тих кадрів можна вибрати кілька штук. Кожна фотка від 32 грн.
Але в них ще є така штука як фотосесія (коштує ніби коло 400 грн + за кожну фотографію 7,50 грн). Тому їм відразу треба казати, чи вам фотосесію чи ні. Бо одна знайома ненароком влетіла на 520 грн.

Правда є ще інші фотостудії. Хто що про них знає?

Змінено: ол (вівторок липня 03, 2007 9:16 pm)
Догори

Olka

Повідомлення: 215

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 02, 2007 10:43 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

от як тільки наша обрізана гривка відросте то теж підемо в фотостудію і зробимо сімейне фото - тато мама і доця... а то завжди на фото або мама і доця, або тато і доця... Wink

хоча я ще думаю чи не замовити краще нам фотографа http://www.photoagency.com.ua з цієї агенції...
Догори

natusya

Повідомлення: 3

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 03, 2007 8:55 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

мій масік. Йому 11 міс.
Догори

levandivka

Повідомлення: 5
ПовідомленняНаписане: неділя вересня 23, 2007 11:38 pm    Тема повідомлення: Re: Фото Відповісти цитуючи

ол написав(ла):

<...>є така штука як фотосесія (коштує ніби коло 400 грн + за кожну фотографію 7,50 грн). Тому їм відразу треба казати, чи вам фотосесію чи ні. Бо одна знайома ненароком влетіла на 520 грн.

Правда є ще інші фотостудії. Хто що про них знає?

Тю...
За таку ціну Very Happy я сам виїду на місце, всю сесію з лаптопа переглянете і виберете, що/скільки пасує. Wink
Догори

Ука

Повідомлення: 91

ПовідомленняНаписане: понеділок вересня 24, 2007 5:34 pm    Тема повідомлення: Re: Фото Відповісти цитуючи

levandivka написав(ла):

За таку ціну Very Happy я сам виїду на місце, всю сесію з лаптопа переглянете і виберете, що/скільки пасує. Wink

ха (смайлик, що потирає руки), а я тут тяжко думаю, як би то гарну фотосесію з дітьми організувати...
Догори

levandivka

Повідомлення: 5
ПовідомленняНаписане: понеділок вересня 24, 2007 6:57 pm    Тема повідомлення: Re: Фото Відповісти цитуючи

Ука написав(ла):

тяжко думаю, як би то ...

А шо тут думати?!
Стукайте, і вам відчинять! Радісно! Very Happy
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Різні послуги для дітей Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua