УМКА
 Пропоную ...
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Пропоную ...
Перейти до сторінки 1, 2  далі

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Про форум
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Matinka

Повідомлення: 4

ПовідомленняНаписане: неділя грудня 03, 2006 12:59 am    Тема повідомлення: Re: Корисна та цікава інформація для майбутніх батьків Відповісти цитуючи

ол написав(ла):
http://pregnant.simya.org.ua/mam.html
У цьому розділі подаємо ту інформацію, яку найбільше потребує вагітна жінка!
Якщо Ви маєте побажання стосовно тематики статей, або хочете нам надіслати свої враження про щасливий період вагітності, тоді пишіть нам info@simya.org.ua

Пропоную створити адміністративний форум де обговорювати проблеми форуму та пропозиціі щодо нових розділів. Також пропоную шукати інформативні сайти для цього форуму виключно Укр мовою, і ще питання ви часом на домівці не сидите часом?
Догори

ол
Site Admin

Повідомлення: 248

ПовідомленняНаписане: неділя грудня 03, 2006 1:27 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Зроблено.
Дякую за пропозицію.
Ні. Ми не сидимо на домівці Smile
Догори

Matinka

Повідомлення: 4

ПовідомленняНаписане: неділя грудня 03, 2006 1:50 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Супер Laughing Laughing Laughing
Догори

_lu_

Повідомлення: 83
ПовідомленняНаписане: вівторок березня 06, 2007 8:48 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

а можна запитання?? Embarassed
чому, коли вставляється цитата попереднього учасника, йде текст "... написав:" і немає варіанту "написала" хоча б через слеш??
дискримінація якась виходить Evil or Very Mad
Very Happy

і ще заодно... це вже, правда, я придираюсь Embarassed Laughing
розділ "діти жартують" - якось звучить Rolling Eyes "жартують" - це ніби як усвідомлена дія, а, як правило, з дітьми це не зовсім так...
чому б не назвати, наприклад, "устами дитини" чи щось таке Wink
Догори

ол
Site Admin

ПовідомленняНаписане: вівторок березня 06, 2007 10:26 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

_lu_ написав(ла):
чому, коли вставляється цитата попереднього учасника, йде текст "... написав:" і немає варіанту "написала" хоча б через слеш??

зроблено Smile

А щодо назви розділу приймаються ще пропозиції.
Догори

Yaremko
Консультант

Повідомлення: 91
ПовідомленняНаписане: середа червня 20, 2007 4:26 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
розділ "діти жартують" - якось звучить "жартують" - це ніби як усвідомлена дія, а, як правило, з дітьми це не зовсім так...
чому б не назвати, наприклад, "устами дитини" чи щось таке

Я цілком погоджуюся! Діти не жартують вони дійсно так думають.
Догори

ол
Site Admin

ПовідомленняНаписане: середа червня 20, 2007 5:10 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

то робимо "Устами дитини..." ?
Догори

Yaremko
Консультант

ПовідомленняНаписане: середа червня 20, 2007 5:56 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я би зробила не роздумуючи Laughing
Догори

ол
Site Admin

ПовідомленняНаписане: середа червня 20, 2007 7:58 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

я не роздумую. я питаю Laughing

Змінено: ол (середа червня 20, 2007 8:01 pm)
Догори

ол
Site Admin

ПовідомленняНаписане: середа червня 20, 2007 8:00 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ну все. тепер пишіть Very Happy
Догори

Yaremko
Консультант

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 03, 2007 6:34 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Вітання для ол у вас змінився аватар? спершу не впізнала хто це, це ваш син такий великий?
А тепер пропозиція. Чи можна в налаштуваннях додати пункт рід (чоловічий, жіночий) бо вигляд щодо цитат (написав (ла)) не дуже добрий. І ще в налаштуваннях не так багато пунктів але мало хто їх заповнює, чи не можна зробити їх обов'язковими?
Догори

ол
Site Admin

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 03, 2007 7:21 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дякую за пропозиції. Я спробую це зробити.
Догори

K-D

Повідомлення: 10

ПовідомленняНаписане: вівторок січня 08, 2008 12:38 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Чому так тихо на форумi? Такi цiкавi теми, а вiдповiдi i пости де-не-де.
Догори

Yaremko
Консультант

ПовідомленняНаписане: вівторок січня 08, 2008 1:25 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ну ви починайте а ми підтримаємо. А які саме вам сподобалися теми?
Догори

K-D

Повідомлення: 10

ПовідомленняНаписане: вівторок січня 08, 2008 9:26 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ну я наприклад мала запитання у пiсляпологовому роздiлi. Так нiчого i не почула у вiдповiдь. Потiм У роздiлi де пропонують речi вiддати теж пропоную своє вiддати, але теж нiчого не чути.
Для мене роздiли саме про Львiвськi теми не дуже актуальнi, бо я не живу у Львовi, але загальнi про дiтей так. У мене 7-мiсячна дiвчинка, i я першоразова мама Smile тож питаннь маю багато Smile
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Про форум Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Перейти до сторінки 1, 2  далі
Сторінка 1 з 2

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua