УМКА
 Комплексні вакцини
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Комплексні вакцини
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5  далі

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Про дітей
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
O'lesya

Повідомлення: 10
ПовідомленняНаписане: понеділок червня 11, 2007 5:23 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А в нас були ускладнення від щеплення, причому, ще в роддомі. Без будь-яких показів дитині на другий день зробили щеплення від гепатиту, а потім лікували від фізіологічної жовтухи: щоб встановити її напевне триденній дитині кілька разів брали кров з вени на голові (я ледь не мліла під час цієї процедури), а потім 8 годин тримали під лампою.

Найцікавіше, що жодного запису про це в документах дитини зроблено не було.

А ще, я вважаю, що щеплення дитини в такому ранньому віці є невиправданим. Раніше матері змушені були через рік після народження дитини виходити на роботу і в більшості випадків віддавати дитину в садочок. Зараз дітки щонайменше до 2 років залишаються з батьками.

Що заважає щепити дитину після року, коли в неї хоч трошки сформується власний імунітет?

Правда, після цього постає дуже важливе питання: від чого щепити, і де взяти якісну вакцину?
Догори

Ksani
Консультант

Повідомлення: 30
ПовідомленняНаписане: середа червня 13, 2007 4:15 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

cziczana написав(ла):
_lu_ написав(ла):
cziczana написав(ла):

а чи є ще хтось інший крім мудрого котока?

є ще Галина Червонская, лікар-вірусолог. Саме завдяки її старанням у Росії прийняли закон, що дозволяє приймати в садок-школу діток без щеплень. В неті багато її матеріалів, наприклад тут : http://detki.de/index.asp
Догори

Олеся

Повідомлення: 4

ПовідомленняНаписане: четвер жовтня 25, 2007 1:48 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Що я можу сказати... Прочитала море відповідної літератури по імунології, перечитала праці людей які "проти" і які "за", послухала думки різних фахівців, лікарів різних профілів, переглянула усю, яку змогла знайти, статистику захворювань з щепленнями і без них, статистику серйозних ускладнень після щеплення (типу ДЦП) визнану лікарями (приблизно 10%) і не визнану лікарями - за словами батьків (відповідно 90%) і... три довгих місяці не могла прийняти ніякого рішення. Були важкі дискусії з чоловіком (також страшно сумнівався) і мамою (лікар-педіатр), яка тільки "за", хоча в її практиці було багато "звичайних" ускладнень (температура, судороги і т.д.), а у її колеги - одне складне ускладнення (ДЦП після щеплення, яке "пояснювалося" тим, що мати хворої дитини не сповістила лікарів перед щепленням, що її здорова дитина три тижні(!) тому впала і вдарилася головою...) Не буду писати що саме я вирішила (це було два роки тому), але якби зараз стояло питання дуже гостро, типу "кров з носа" - кажи вже і зараз "так" щепленням чи "ні", я б твердо сказала "НІ". Отака історія.
Догори

tarasova

Повідомлення: 26
ПовідомленняНаписане: п'ятниця жовтня 26, 2007 2:17 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

І ще раз Доброго Дня!
Laughing
Я би хотіла уточнити, чи можна дитині робити привівку комплексну чи будь-яку ін., якщо у дитини солю-нюні постійно, із 4-х місяців не проходять... Ми дитині встигли зробили лише одну привівку і все... Може це на зуби?Моя мати каже, що у мене так було. Але педіатр каже, що в дитини немає бути соплів на зуби, що це мами і соплі і понос і все ... списують на зуби.
Я розумію, що у дитини при соплях трохи імунна система ослаблена, чи прививка не зробить гірше, чи не захворіє дитина? Question Exclamation
Догори

Ука

Повідомлення: 91

ПовідомленняНаписане: п'ятниця жовтня 26, 2007 2:35 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

щеплення - це надзвичайно сильний удар по імунній системі. Тут питання складається з двох:
1. Чи робити дитині щеплення впринципі
2. Чи робити під час легкої простуди.

1. Ви мусите самостійно прийняти рішення. Це повинен бути виключно Ваш свідомий вибір і Ваша відповідальність. Про користь і необхідність Вам розкажуть педіатри. Про шкоду і неефективність можете почитати тут: http://www.1796kotok.com/

2. Якщо Ви ще вагаєтеся щодо питання №1. Нежить є ознакою того, що організм бореться з тим чи іншим стресом - вірус. бактерії тощо. Така боротьба відбувається постійно. При достатньо сильному імунітеті і недостатньо сильному ворожому чиннику вонапроходить безсимптомно на рівні зовнішніх бар'єрів організму - шкіра і слизові. Поява нежитю свідчить про те, що боротьба дається організмові важче, ніж звичайно. Цьому може бути причиною і ослаблений імунітет (через ті ж зуби), і сильні "ворожі фактори" (сильний вірус) і несприятливі умови для організму (охолодження, внутрішні проблеми, психологічний стрес тощо).

Формально нежить без підняття температури не вважається протипоказом для щеплень (про це Вам скоріш за скаже педіатр). Однак будь яке щеплення, то є додатковий стрес для імунної системи. Якби я навіть визнавала щеплення як такі, під час нежитю я би їх не робила.

А вирішувати Вам. Ваша дитина, і відповідальність лежить виключно на Вас, а не на форумі, чи педіатрах (якщо не дай Бог щось, вони будуть ні при чому. майте це наувазі)
Догори

tarasova

ПовідомленняНаписане: п'ятниця жовтня 26, 2007 5:12 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дякую Smile Я ще поки в роздумах :варто чи ні Question Exclamation Звісно, яка мама хоче гірше для своєї дитини! Головне не зашодити, щоб дитині в майбутньому було комфортно.
Догори

tarasova

ПовідомленняНаписане: субота жовтня 27, 2007 1:21 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Хочу переглянути фільм про щеплення!
Хто має і може поділитись? Cool
Догори

Ука

ПовідомленняНаписане: субота жовтня 27, 2007 3:02 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Можу вислати диск на пошту. Там кілька фільмів і додаткова інфа з сайту Котока. Киньте адресу на uliana.didych@gmail.com А якщо Інтернет нормльний, то адреси для стягування є тут: http://1796kotok.com/forum/viewtopic.php?t=8875&postdays=0&postorder=asc&start=0
Догори

tarasova

ПовідомленняНаписане: субота жовтня 27, 2007 11:37 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дякую! Smile Я краще скачаю!Моя пошта такі великі розміри не пропустить.
Догори

Ука

ПовідомленняНаписане: неділя жовтня 28, 2007 12:59 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я мала наувазі звичайну пошту, а не електронну. Я можу вислати диск бандеролькою, якщо проблематично скачати
Догори

tarasova

ПовідомленняНаписане: неділя жовтня 28, 2007 9:08 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дякую.Я вже все скачала і один фільм встигла продивитись. Чесно кажучи я в ШОЦІ!!!!!!!!! Раніше я не задумувалась про прививки взагалі, ну прививки, так прививки. Всі роблять і я зроблю.
Скажу, що дуже жалію, що своєму синочкові зробила 3 привівки в його 5 міс. Добре, що хоч АКДС не зробила...
Догори

Ука

ПовідомленняНаписане: неділя жовтня 28, 2007 9:48 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

От в тому то й найбільша халепа, що ми сприймаємо щеплення, як рядову процедуру, на рівні змірятися-зважитися. А медики роблять все, щоб так і продовжувалося...
Догори

tarasova

ПовідомленняНаписане: понеділок жовтня 29, 2007 1:35 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Скажіть, чи існує така вакцина, яку б зробили один раз і одразу від усіх захворювань...
Якщо не брати до уваги звичайну вакцину "АКДП", то яка різниця "Інфанріксу" і "АаКДП", вони ж усі від дифтерії, правця, кашлюка ?
Догори

Ука

ПовідомленняНаписане: понеділок жовтня 29, 2007 1:37 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Не існує.
Різниця у фірмі-виробнику і технології виробництва.
Догори

tarasova

ПовідомленняНаписане: понеділок жовтня 29, 2007 1:40 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Може знаєте, яка краща і від якої менше негативних наслідків?
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Про дітей Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5  далі
Сторінка 3 з 5

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua