УМКА
 вивих променевої кістки
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

вивих променевої кістки

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Про дітей
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
xena

Повідомлення: 7

ПовідомленняНаписане: субота квітня 14, 2007 12:32 pm    Тема повідомлення: вивих променевої кістки Відповісти цитуючи

Я вам вічно різні страшилки пишу, але хочу, щоб ви вчилися на чужих помилках. Я особисто вивихнула плече своїй трирічній доні: крутила її за ручки. Вже у лікарні нам розказували про випадки, коли тато зламав дитині ключицю, одягаючи комбінезон, а мама вивихнула шию дитині, натягаючи ковтинку з вузькою горловиною.
Догори

Olka

Повідомлення: 215

ПовідомленняНаписане: субота квітня 14, 2007 6:28 pm    Тема повідомлення: Re: вивих променевої кістки Відповісти цитуючи

xena написав(ла):
Я вам вічно різні страшилки пишу, але хочу, щоб ви вчилися на чужих помилках. Я особисто вивихнула плече своїй трирічній доні: крутила її за ручки.

от дехто каже, що за ручки не можна крутити, а лише під ручки. Але багатьох дітей крутять з 6 місяців так, що огого!

А що кажуть експерти? Крутити чи ні?
Догори

ол
Site Admin

Повідомлення: 248

ПовідомленняНаписане: субота квітня 14, 2007 7:38 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ми от теж, не те, що крутим, але гойдаєм. Confused
Догори

_lu_

Повідомлення: 83
ПовідомленняНаписане: неділя квітня 15, 2007 10:41 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ол написав(ла):
Ми от теж, не те, що крутим, але гойдаєм. Confused

аха! ми теж! і не те що з 6 місяців... Embarassed Rolling Eyes
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Про дітей Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua