УМКА
 список рекомендованих іграшок
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

список рекомендованих іграшок

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Іграшки
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Olka

Повідомлення: 215

ПовідомленняНаписане: п'ятниця липня 27, 2007 12:06 pm    Тема повідомлення: список рекомендованих іграшок Відповісти цитуючи

Дитині всі іграшки вдома набридли, я вже ламаю голову над новим застосуванням старих іграшок - показую як ще можна ними бавитися по-новому.

Ну і відразу почала думати, що б то ще купити дитині. Мене зацікавив список іграшок для дітей від 1 до 2 років, майже як інструкція для батьків, аби фантазія батьківська відпочила Wink

Резиновые или мягкие игрушки (животные и птицы)
Игрушки должны быть похожи на реальных животных и птиц, небольшими по размеру и удобными для захвата, чтобы ребенок мог удержать их своей небольшой ручкой. С помощью этих игрушек вы сможете развить речь малыша, научив его повторять звуки, которые издают животные:«мяу» (кошка), «му-у-у» (корова), «ав-ав» (собака).

Куклы-бибабо

Это куклы-перчатки, которые надевают на руку. С их помощью вы сможете создать домашний театр. Однако некоторые дети не любят играть с такими куклами. Убедитесь в том, что вашему ребенку они нравятся.

Игрушки с веревочкой, дергая за которую малыш приводит в движение игрушку Старинные русские богородские игрушки – медведь, рубящий дрова, мужики с пилой – изготовлены именно по этому принципу. В продаже есть современные варианты таких игрушек

Четыре пластмассовых ведерка (красное, зеленое, синее и желтое) и набор разноцветных пластмассовых игрушек (кубиков, фигурок) тех же цветов С помощью этих игрушек вы научите ребенка различать основные цвета. Пусть малыш бросает, например, красный кубик в красное ведерко, а синий кубик – в синее.

Строительный набор (пластмассовые или деревянные детали, окрашенные в основные цвета) Хорошо, если в наборе есть детали одинаковой формы, но отличающиеся по размеру. С их помощью ребенок освоит понятия «большой» и «маленький». При покупке набора обращайте внимание на цвет деталей – они должны быть окрашены в основные цвета. С помощью конструирования развиваем у малыша координацию и точность движений руки и глаз (например, когда строим башню), учим ориентироваться в пространственных отношениях.

продовження таблиціhttp://www.oksva-tm.ru/catalog/article_info.php?articles_id=3
Догори

Olka

Повідомлення: 215

ПовідомленняНаписане: п'ятниця липня 27, 2007 5:06 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

деякі цікаві забавки і тут є http://mama.ru/baby/pregn/309/ - не потребують іграшок нових Wink
Догори

nadegda

Повідомлення: 13
ПовідомленняНаписане: п'ятниця липня 25, 2008 2:16 pm    Тема повідомлення: Іграшки Відповісти цитуючи

А я знаю, де можна купити найкращу іграшку!
У Львові недавно відкрився магазин з дитячими іграшками "ЗНАЙКА", які спрямовані тільки на розвиток дитини. Там є і товари по методикам раннього розвитку, є і для старших діточок, і для школярів. Аж очі розбігаються! А саме головне-що не вибереш-все корисне, потрібне.
Це єдиний магазин, де я знайшла нормальний вібір слінгів!
Всім раджу, вул. Шевська,бічна від площі Ринок, напроти Літери
Догори

bambu4a

Повідомлення: 9

ПовідомленняНаписане: вівторок жовтня 14, 2008 6:25 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

какой желательно чтобы была первая игрушка малыша? из какого материала?
Догори

bambu4a

ПовідомленняНаписане: вівторок жовтня 14, 2008 6:28 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

посоветуйте, какой наилучший магазин игрушек в киеве?
Догори

ол
Site Admin

Повідомлення: 248

ПовідомленняНаписане: вівторок жовтня 14, 2008 9:45 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

bambu4a написав(ла):
какой желательно чтобы была первая игрушка малыша? из какого материала?

З міцного Smile

Хороші іграшки Tolo, Chicco, Tiny Love, Ks Kids
Догори

aleksandra.gerasimova@gma

Повідомлення: 7
ПовідомленняНаписане: п'ятниця лютого 05, 2010 5:13 pm    Тема повідомлення: трек для повзання, що розвиває дитину фізично і розумово Відповісти цитуючи

сама краща іграшка та, що навчить дитину рухатися, а саме повзати, тоді весь простір вашого житла перетвориться на "розвиваючий килимок", тоді їй все буде цікаво, бо вона сама вирішуватиме, куди і до чого повзти, а дитина,що повзає, достатньо розвинена, щоби тримати в руках багато різноманітних предметів і їх досліджувати, тим самим займаючить своїм розвитком самостійно....какою іграшкою стане трек для повзання, про нього можна почитати ось тут
http://polzi.weebly.com/
Догори

Fishka

ПовідомленняНаписане: середа жовтня 19, 2011 4:35 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А мені дуже подобаються м'які модулі, чудова річ, і конструктор і стільчики, да і для розвитку дитини дуже корисно. Буде чудовий подарунок до Нового року. Тільки які краще, може хто порадить? Хочу придбати тут
http://detskij-ugolok.com.ua/ , бо ціна мене влаштовує і перевірений магазин.
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Іграшки Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua