| Попередня тема :: Наступна тема |
| Де би ви хотіли народжувати дитину? |
| Батальна |
|
32% |
[ 10 ] |
| Медінститут |
|
12% |
[ 4 ] |
| Мечнікова |
|
9% |
[ 3 ] |
| Джамбула (Раппапорта) |
|
16% |
[ 5 ] |
| Русових |
|
0% |
[ 0 ] |
| Інший варіант |
|
6% |
[ 2 ] |
| Вдома |
|
22% |
[ 7 ] |
|
| Всього проголосувало : 31 |
|
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
ол Site Admin
|
Написане: четвер листопада 30, 2006 12:03 pm Тема повідомлення: ? .... а де народжувати? ОПИТУВАННЯ |
|
Пропоную відповісти на питання:
Останні зміни: ол (середа січня 17, 2007 1:01 pm); всього змін: 3 |
|
| Догори |
|
 |
Ука
|
Написане: субота грудня 02, 2006 12:27 am Тема повідомлення: |
|
бракує одного пункту - Ваш варіант
Так от, дивлячись у ретроспективі на свій досвід, помилки, дурниці, розумію, якщо б у 2000 році я мала всю ту інформацію і можливості, що зараз - я б народжувала вдома з акушеркою. |
|
| Догори |
|
 |
Olesya
|
Написане: субота грудня 02, 2006 1:26 am Тема повідомлення: |
|
Я поки-що маю досвід народження в медінституті. Мабуть, все залежить від спогадів і важкості пологів, а також від ставлення лікаря і акушерок. У мене дуже приємні спогади залишились від перебування в палаті, яких в медінституті є тільки три (здається) і коштують вони 100 грн. за весь час перебування. Якби не умови в такій палаті, я б навряд чи з великою приємністю згадувала про пологи.
Зі слів тих, хто народжували на Батальній, я зрозуміла, що ставлення персоналу в медінституті більш уважне і менше "хамовите" (перепрошую) порівняно з Батальною. |
|
| Догори |
|
 |
Matinka
|
Написане: неділя грудня 03, 2006 12:57 am Тема повідомлення: |
|
а якже варіянт про народження вдома? Або у іншому пологовому будинку?  |
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
Написане: середа січня 17, 2007 1:01 pm Тема повідомлення: |
|
Додав ще два варіанта  |
|
| Догори |
|
 |
levandivka
|
Написане: неділя лютого 04, 2007 8:04 am Тема повідомлення: |
|
Привіт!
Голосував за домашній варіант.
Niema, jak w domu...  |
|
| Догори |
|
 |
Nata
|
Написане: середа березня 21, 2007 2:46 pm Тема повідомлення: |
|
мабуть дома народжувати добре, проте нам не довелось народжувала в медінституті, лежала і в патології і в звичайній післяродовій палаті, задоволена. Ми, правда більше переймалися пошуками хорошого лікаря, аніж самого роддому |
|
| Догори |
|
 |
Ука
|
Написане: середа березня 21, 2007 11:51 pm Тема повідомлення: |
|
| Nata написав(ла): | мабуть дома народжувати добре, проте нам не довелось народжувала в медінституті, лежала і в патології і в звичайній післяродовій палаті, задоволена. Ми, правда більше переймалися пошуками хорошого лікаря, аніж самого роддому |
Аналогічно
І патологія, і післяродова, і післяопераційна, і навіть обсервація. В тому числі в часи "тюремного режиму". Там непоганий персонал, є чудові лікарі, але побутові умови - таки жахливі. Хіба платні палати. |
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
Написане: четвер березня 22, 2007 12:12 am Тема повідомлення: |
|
Бачу, найпопулярніший варант - вдома. Тільки цікаво, наскільки це актуально у Львові. |
|
| Догори |
|
 |
Ука
|
Написане: четвер березня 22, 2007 12:23 am Тема повідомлення: |
|
наскільки мені відомо, у Львові немає домашніх акушерів. Чи погодиться хтось із лікарів з пологового на пологи вдома - сильно сумніваюся.
Я свого часу по своїх антипрививочних справах спілкувалася з дівчинкою, котра організовувала тут семінари для майбутніх мам з акушеркою, здається, з Чернівців. По моєму, вони якось і пологи планували організовувати. А ще я знаю, що в Трускавці є пологи в воду, але як там це реалізовано - не знаю. Докладно не цікавилася, бо мені то неактуально. |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: четвер березня 22, 2007 12:38 pm Тема повідомлення: |
|
Уко, запитайте про це в Левандівки Він знає все про домашні пологи! |
|
| Догори |
|
 |
Діана
|
Написане: вівторок березня 27, 2007 11:43 am Тема повідомлення: пологи |
|
Перші пологи в мене проходили на Мечнікова. Якщо чесно, враження препогані. Умови-жахливі. Це припало на грудень 2002 року, в туалеті вибита шибка, гаряча вода - по празниках. А ще самі пологи були дуууууже важкі і малоприємні. В передпологовій палаті було 4 жінки, кожна з яких кричала і стогнала.До кожної хтось регулярноприходив. Ніхто не зважав на те, що іншим ,як мінімум було незручно. А потім таким самим чином відбувались самі пологи в роздзалах.По типу конвеєра. Після родів мені прийшлось лежати на каталці 2 години в коридорі!!!!!!!!!!!!!! Перед родзалом. Не можу вам передати, які то незручності. Потім мене завезли в палату післяродову, де мене "акуратно" санітака скинула з каталки на ліжко. Ось такі умови. Цього разу я планую народжувати в обласній і хочу взяти платну палату. |
|
| Догори |
|
 |
kedio
|
Написане: вівторок березня 27, 2007 4:56 pm Тема повідомлення: Re: пологи |
|
| Діана написав(ла): | | Цього разу я планую народжувати в обласній і хочу взяти платну палату. |
Скільки там тих палат?!? і чи вони в ТУ хвилину будуть вільні |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: вівторок березня 27, 2007 6:55 pm Тема повідомлення: |
|
Навіть і на сімейні пологи можна не потрапити.
Нам пощастило, бо ми приїхали першими і відразу пішли в кімнату для сімейних. Після нас пара одна пішла в гіршу кімнату.
Уявіть, якщо б ще одна пара приїхала, яка має всі документи на сімейні пологи.
На жаль наші пологові будинки не пристосовані, бракує і техніки, і приміщень...
На Батальній техніку возили з родзалу до нас в кімнату, а потім навпакти... |
|
| Догори |
|
 |
Olesya
|
Написане: четвер квітня 12, 2007 1:19 am Тема повідомлення: |
|
В медінституті платних палат небагато (приблизно по 1 на поверх!). Палати великі, комфортні, але лише для трьох мам з дітьми. Плата - 100 грн. ЗА ВЕСЬ ЧАС перебування. Але це мізерні гроші за комфрпт порівняно з іншими палатами. Є душ і цілодобово тепла вода, туалет, чисто, ремонт і прибирають.
Для всіх інших (цілий поверх) тільки 1 душ, шторкою завішений і брудний, і 1 кабінка в туалеті!!!
Як стояти в черзі, якщо в палаті залишила дитину???
 |
|
| Догори |
|
 |
|