УМКА
 Комплексні вакцини
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Комплексні вакцини
Перейти до сторінки 1, 2, 3, 4, 5  далі

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Про дітей
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Ksani
Консультант

Повідомлення: 30
ПовідомленняНаписане: середа лютого 07, 2007 3:08 pm    Тема повідомлення: Комплексні вакцини Відповісти цитуючи

У "Консультаціях" Леся пише:
"Батьки дитини повинні бути проінформовані про можливість вакцинувати дитину комплексними вакцинами, коли в одній дозі міститься весь набір необхідних компонентів. При цьому проводиться не тільки одна ін’єкція, але й в організм дитини вводиться лише один консервант, який забезпечує стабільність вакцини. "

Хто може детально пояснити, що це таке ?
Question
Догори

ол
Site Admin

Повідомлення: 248

ПовідомленняНаписане: середа лютого 07, 2007 5:19 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Спробую припустити, що йдеться про те, що при комплексній вакцині дитині вводять менше непотрібної хімії. Embarassed
Догори

Olka

Повідомлення: 215

ПовідомленняНаписане: середа лютого 07, 2007 6:07 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Не знаю чи детально вийде, але мова (скоріше за все) йде про вакцину типу INFANRIX - Дифтерійно-правцево-безклітинно кашлюкова вакцина (DTPa)
Цитата:
ЯКІСНИЙ ТА КІЛЬКІСНИЙ СКЛАД. вакцина INFANRIX містить анатоксини дифтерії та правця , а також три очищених кашлюкових антигена (кашлюковий анатоксин (РТ),фібрилярний гемаглютинін (FHA) та 69-кілоДальтон зовнішній мембранний білок(пертактин)), адсорбовані на солях алюмінію. Дифтерійний та правцевий анатоксини отримані шляхом обробки токсинів культур Corinebacterium Diphteriae та Clostridium Tetani, з подальшою детоксикацією та очищенням. Від бактерії Bordetella pertussis, в фазі І, отримані кашлюкові вакцинні компоненти (РТ,FHA, пертактин) шляхом екстракції, з детоксикацією та очищенням. Анатоксини та кашлюкові вакцинні компоненти адсорбовані на солі алюмінію. Потім вакцина розводиться у фізрозчині та містить 2-феноксиетанол як консервант. INFANRIX відповідає вимогам ВООЗ щодо біологічних речовин та вакцин проти правця та дифтерії. Речовини людського походження у виробництві не використовуються. Кожна доза в 0.5 мл містить як мінімум 30 МО адсорбованого дифтерійного, 40 МО абсорбованого правцевого анатоксину та 25 Мг РТ, 25 Мг FHA і 8 Мг пертактину.

ФОРМА ВИПУСКУ. Суспензія для внутрішньом`язевих ін`єкцій у шприці с іглою по 1 и 10 шт. в упаковці

КЛІНІЧНІ АСПЕКТИ. ТЕРПЕВТИЧНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ. INFANRIX призначений для активної первинної імунізації проти дифтерії, правця та кашлюку починаючи 2 міс. життя. INFANRIX призначений для бустеру для дітей, які вже отримали 3 чи 4 дози DTPa, або ж повноклітинно-кашлюкової вакцини (DTPw).

МІСЦЕ ТА СПОСІБ ВВЕДЕННЯ. Має вводитись рекомендована доза вакцини(0.5 мл)INFANRIX. В різних країнах схеми вакцинації різняться, тому графік визначають згідно національних рекомендацій. Первинний курс імунізації включає 3 дози із бустерами не 2 та 6 роках життя.

INFANRIX призначений для глибокого внутрішньом’язевого введення.

ПРОТИПОКАЗАННЯ. Як і при використанні інших вакцин, введення INFANRIX треба відкласти в осіб гострими гарячковими захворюваннями. Одначе, присутність малої інфекції не є протипоказанням. INFANRIX протипоказаний особам із відомою гіперчутливістю до компонентів вакцини або тим, хто виявляв ознаки гіперчутливості при попередніх введеннях INFANRIX, дифтерійних та правцевих вакцин, DTPw.

Спеціальні застереження та спеціальні вказівки до використання. В гарній клінічній практиці, вакцинації передують аналіз даних анамнезу щодо побічних явищ та попередніх імунізацій, й клінічне обстеження. Якщо за попередніх введень виникали небажані події , пов`язані в часі з прийомом DTPa або DTPw, рішення про подальше введення вакцин з кашлюковим компонентом повинне бути уважно зваженим. Це можуть бути обставини, коли потенційна користь вакцинації за умов високої захворюваності переважатиме можливий ризик, особливо коли такі події не пов`язані із присутніми залишковими явищами. Такі події, які раніше вважали протипоказанням для DTPw, зараз слід вважати загальними застереженнями:

-Температура > 40.5*C у 48 год. після вакцинації без інших зрозумілих причин;

-Колапс чи шокоподібні стани у 48 год. після вакцинації

-Незвичний плач, що повторюється протягом не менше 3 год. у 48 год. після вакцинації;

-Судоми на фоні чи без гарячки

- Фібрилярні судоми в анамнезі чи судомні напади в сімейному анамнезі

ВІЛ інфекцію не вважають протипоказанням.

Як із усіма ін`єкційними вакцинами, відповідне лікування та догляд повинні бути напоготові на випадок рідких анафілактичних реакцій при використанні вакцини. Треба залишати вакцинованого під медичним доглядом на 30 хв. після імунізації.

Преклічні дані безпечності. Проведені відповідні тести безпечності

http://www.childrimmun.dsmu.edu.ua/vaccin.html.

особисто ми всі щеплення робили цією вакциною. вона платна і є доступною для всіх у Чорнобильській лікарні. Чула, що кілька таких вакцин має приходити на кожну поліклініку для ослаблених діточок. Хоча знаючи наші поліклініки, на ці вакцини є приватна черга.
Догори

Ука

Повідомлення: 91

ПовідомленняНаписане: середа лютого 07, 2007 11:21 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Про те, що я противник щеплень впринципі, вже, мабуть, знають всі. Агітувати не буду. Кому цікаві аргументи, можна позичити в мене почитати Котока.

Щодо комплексних вакцин, то так, дійсно, дитина отримає троха менше ртуті, алюмінію, формальдегіду і всієї тієї гидоти, що там міститься. Зате збільшений удар по захисних силах організму. Вважайте, що вона одночасно контактує з хворими на різні інфекційні захворювання. Неслабе таке тренування для організму малечі. І це в перші місяці. Так і підірватися недовго. А потім здивування: і звідки в нас той діатез? Ах, мама щось не те з'їла... (це в кращому випадку)
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: четвер лютого 08, 2007 8:52 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Звичайно тема ця важка і болюча для всіх батьків.
Робити чи не робити...

Але ж у школу і в садок без щеплень не беруть дітей!
Догори

Ksani
Консультант

Повідомлення: 30
ПовідомленняНаписане: четвер лютого 08, 2007 9:47 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

все ж не розумію, чому вакцина називається "комплексна"? з опису - той самий акдс... Sad
стосовно графіку щеплень- цікаво, коли його затверджували? може він вже морально застарів? наші мами через три місяці після пологів вже на роботу мусіли йти, а в рочок малюка можна було віддавати в "яслі". Mad подивилась свою карточку- графік прививок схожий, правда їх значно менше Shocked
в садочок у нас дійсно без прививок не беруть, то може і ставити це питання , виходячи з того, у якому віці дитину будуть віддавати в садочок? а не щепити всіх підряд у 0-1-3-4-5 місяців?
Догори

Ука

ПовідомленняНаписане: п'ятниця лютого 09, 2007 12:18 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Спробую по пунктах.
1. календар у нас дійсно суттєво розширився. А перелік протипоказів зменшили. Хвороби, які ще нам гарантували щонайменше відтермінування на рік, зараз навіть на місяць не дадуть Sad

2. Тепер щодо школи-садка. Як це роблять неофіційно, я Вам розповідати не буду - самі здогадаєтеся. Тепер про офіційний спосіб. Формально є Конституція, яка гарантує дітям право освіту, не залежно від стану здоров'я, переконань тощо, є міжнародні норми, які говорять про те саме, є закон про освіту. Але є і закон про захист населення від інфекційних хвороб, котрий це право порушує. Оскільки Конституція має першість, то саме цією суперечністю юристи і користають. (Олекса поправить, якщо я щось плутаю).

Є реальні історії влаштування дітей в садки/школи. Якщо когось це питання цікавить, маю доволі повну підбірку витягів з законодавства, а також схему, як це робити. Можу все вислати на пошту.

Скажу одразу, на собі ще не перевіряла, коли влаштовувала своїх, про цей спосіб не знала, отму скористала з першого Embarassed

А те, що не треба щепити дитину одразу - то 100%. Залиште собі час, щоб самому детально в усьому розібратися, а крім того, переконатися, що дитина здорова.
Догори

_lu_

Повідомлення: 83
ПовідомленняНаписане: вівторок лютого 13, 2007 3:08 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
Ука
Скажу одразу, на собі ще не перевіряла, коли влаштовувала своїх, про цей спосіб не знала, отму скористала з першого Embarassed

в такому разі, як бути із щепленнями, які роблять дітям в садках і школах? як Ви з цим боролися?
і як думаєте поступати далі?

я от боюсь, що в садку можуть відмовити, щоб не мати проблем з нами, мотивуючи тим, що місць в садочку немає. Confused адже зараз все більше і більше батьків віддають дітей до дитсадків. Question
Догори

Ука

ПовідомленняНаписане: вівторок лютого 13, 2007 3:30 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

1. В школі і в садку ЗОБОВ'ЯЗАНІ взяти письмовий дозвіл. І тепер вже беруть.

2. У нас в школі (школа св. Софії) попросили принести письмову відмову або дозвіл. Я написала відмову - питань до мене не було.

3. В садочку в нас наразі не дійшло до щеплень. Коли дійде - теж відмовлюся. (Правда в нас не роблять на місці, а просять зробити в поліклініці і принести довідку). Спробують заборонити ходити в садок - піду до юристів і буду воювати. (Про безкоштовну юридичну консультацію щодо щеплень у Львові я писала?). Тоді і поділюся досвідом
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: середа травня 23, 2007 5:07 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
ЗАЯВЛЕНИЕ
Мы, …………………………., родители ребенка……………………………….. (….. г.р.), просим разрешить нашему ребенку посещать……………………… без наличия необходимых по возрасту прививок, т.к. от проведения обязательных профилактических прививок мы отказались, основываясь на законе Украины «Про захист населення від інфекційних хвороб» (Відомості Верховної Ради (ВВР), 2000, N 29, ст. 228) (Із змінами, внесеними згідно із Законом N 913-IV (913-15) від 05.06.2003), Стаття 12. (Профілактичні щеплення).
ОСНОВАНИЯ:
1. Положения статьи 53 Конституции Украины:
«Кожен має право на освіту. Повна загальна середня освіта є обов’язковою. Держава забезпечує доступність і безоплатність дошкільної, повної загальної середньої... освіти в державних і комунальних навчальних закладах; розвиток дошкільної, повної загальної середньої, позашкільної... освіти, різних форм навчання...»
2. Рішення Конституційного Суду України про офіційне тлумачення положень частини третьої статті 53 Конституції України (м. Київ, Справа N 1-4/2004, 4 березня 2004 року, N 5-рп/2004)
«1). доступність освіти як конституційна гарантія реалізації права на освіту на принципах рівності, визначених статтею 24 Конституції України, означає, що нікому не може бути відмовлено у праві на освіту, і держава має створити можливості для реалізації цього права;
2). Рішення Конституційного Суду України є обов’язковим до виконання на території України, остаточним і не може бути оскаржене».
3. Положения статьи 8 Конституции Украины:
«Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй.
Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується.»
4. Положения статьи 64 Конституции Украины:
Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України. В умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень..»
5. Положения статьи 68 Конституции Украины:
Кожен зобов’язаний неухильно додержуватисяКонституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей. Незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності...
Догори

Ука

ПовідомленняНаписане: середа травня 23, 2007 8:44 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Олю, я маю це все українською, і навіть троха більше Wink
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: четвер травня 24, 2007 11:13 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Уко, присилайте і виставляйте!
У мене багато друзів, яким це знадобиться, але вони далекі від інтернету і навіть не знають про такі методи вирішення проблем...
Догори

O'lesya

Повідомлення: 10
ПовідомленняНаписане: четвер травня 31, 2007 5:45 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Після перегляду передачі на 5-му каналі моторошно робити дитині щеплення. А чи є в когось знайомі, в яких нещеплену дитину прийняли в дитячий садочок і який?

Хто може порадити якісні вакцини? Чи є альтернатива "Інфантріксу"?
Догори

Ука

ПовідомленняНаписане: четвер травня 31, 2007 5:49 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Тут: http://www.1796kotok.com/forum/
і законодавство, і влаштування без щеплень, і ще купа корисної інфи про щеплення
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: четвер травня 31, 2007 8:24 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

O'lesya написав(ла):
Після перегляду передачі на 5-му каналі моторошно робити дитині щеплення. А чи є в когось знайомі, в яких нещеплену дитину прийняли в дитячий садочок і який?

Хто може порадити якісні вакцини? Чи є альтернатива "Інфантріксу"?

Здається, що кращого за Інфанрікс в нашій державі ще немає... Crying or Very sad
От недавно хлопчику 2.5 рочки зробили Інфанрікс - отримав алергію. Але лікарі радять всі інші щеплення далі робити згідно з зміщеним графіком.

Я ще маю інший фільм. "Правда про щеплення", якщо Ви ще не бачили то можу передати.
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Про дітей Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Перейти до сторінки 1, 2, 3, 4, 5  далі
Сторінка 1 з 5

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua