УМКА
 вивчення іноземних мов
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

вивчення іноземних мов

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Дитячі садки та школи
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Іришка

Повідомлення: 5

ПовідомленняНаписане: вівторок червня 23, 2009 9:34 pm    Тема повідомлення: вивчення іноземних мов Відповісти цитуючи

Хто може підказати, де у Львові вчать дітей німецької мови? Порадьте якусь школу розвиваючу... Дитині 4 роки Smile
Догори

stern

ПовідомленняНаписане: середа липня 29, 2009 3:26 pm    Тема повідомлення: Порадьте якусь школу розвиваючу Відповісти цитуючи

Helen Doron Early English- працюють на Сихові, Південному і на пр.Чорновола. Детально на www.helendoron.com.ua .Тел. 240-83-04

BABY CLUB- також на пр.Чорновола. Тел.8067-3145385
Догори

Іришка

ПовідомленняНаписане: середа липня 29, 2009 4:51 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

дякую, та мене саме цкавить німецька мова, бо дитина іде в нім школу. Може хтось знає... підкажіть. Дякую
Догори

ол
Site Admin

Повідомлення: 248

ПовідомленняНаписане: четвер липня 30, 2009 3:06 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Поцікавтесь тут.

Центр іноземних мов «ЛІДЕР» Романа Даниліва

м. Львів, вул. Франка, 33 / 4

Переклади (всі види усних та письмових)
Курси іноземних мов (для дітей, студентів та дорослих)
Корпоративне навчання (для фірм та організацій)
Бізнес-курс іноземної мови

Курси іноземних мов "Concorde"

м. Львів, вул. Лесі Українки, 43/7

Курси іноземних мов для дорослих і дітей. Групове і індивідуальне навчання. Переклади. Продаж учбової літератури.

У нашому Центрі працюють викладачі з досвідом роботи у вищих учбових закладах.

При центрі також є дитяча школка "Говорун".

А ще Бояр
тел: 8(093)657-03-46

e-mail: school@email.ua

Сихів, Санта-Барбара
Центр водного відпочинку Дельфін
вул. Трильовського 12А
Догори

Іришка

ПовідомленняНаписане: четвер липня 30, 2009 3:54 pm    Тема повідомлення: вивчення нім для дітей Відповісти цитуючи

дякую. але мені подруга порекомендувала відвідати школу на Водогінній. там вчать різні мови, як діти, так і дорослі. Я і малий задоволені цією школою. хоча відвідуємо лише два дижні, але я вже бачу маленькі результати. і дитина з радістю відвідує заняття!!
Догори

Romashka

Повідомлення: 2

ПовідомленняНаписане: четвер листопада 12, 2009 2:19 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

школа ранньої англійської за методикою Хелен Дорон є ще на Шевській (бічна площі Ринок). Дуже класні заняття, постійно в русі. Ми з малечею задоволені Smile
Догори

Sasha

ПовідомленняНаписане: п'ятниця лютого 05, 2010 6:13 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ми також ходимо на Водогінну в "Open World". Гарна школа. Дуже привітна та радісна атмосфера. Між іншим, там не тільки німецька та англійська, а ще й польська, і, здається, французька. Ось їхній телефон: 247 06 86.
Догори

murasaki

Повідомлення: 2

ПовідомленняНаписане: неділя вересня 05, 2010 3:09 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Нам також нещодавно порадили мовний клуб Open World. Ходимо не так давно, але моїй донечці вже дуже подобається, вони кожного разу щось розмальовують,співають, танцюють, дивляться відео, спілкуються, ну і бавляться в англійську. Мала вилітає з ігрової кімнати просто щаслива Smile І я задоволена, бо ціни доступні і люди там дуже приємні.
Догори

elena-i

Повідомлення: 1

ПовідомленняНаписане: середа грудня 28, 2011 1:47 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Моя дочь училась у преподавателя Вероника Страпко ( кому нужно вот ссылка http://lingva.ua/?languages/english_levels/english_teachers.html)
Очень толкового рассказывает и смогла подобрать для ребенка такую систему обучения, чтобы ее было интересно обучаться. Она на каждое занятие придумывала разные познавательные игры, конкурсы, чтобы ребенка вовлечь в процесс обучения.
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Дитячі садки та школи Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua