УМКА
 Дитячі садки Львова
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Дитячі садки Львова
Перейти до сторінки назад  1, 2

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Дитячі садки та школи
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
pawel_chk

Повідомлення: 5
ПовідомленняНаписане: середа березня 28, 2007 3:06 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Olka написав(ла):
значить варто народити ще кілька братиків і сестричок Smile тоді колектив буде з нянею Very Happy

В нас і так двійня.. так що вистарчить.. Very Happy .Все одно діти мають бути в колективі.
Догори

_lu_

Повідомлення: 83
ПовідомленняНаписане: четвер березня 29, 2007 11:05 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

pawel_chk написав(ла):
_lu_ написав(ла):
pawel_chk написав(ла):
_lu_ написав(ла):
900 грн. + 300 грн. - це за який період часу??? Shocked

Це за 1 місяць!!! місць для 3-х річних дітей вже нема..

Shocked
ну, нам ще ранувато, але за такі гроші - нема, то й не треба Laughing
це ж няню можна винайняти! Rolling Eyes

Так, це дороговато,і няня це добре (мої теж з нянею).Але для нормального розвитку дитина має бути в колективі.

правильно! але колектив можна забезпечити і за менші гроші Wink
а то якийсь золотий колектив виходить Laughing
Догори

O'lesya

Повідомлення: 10
ПовідомленняНаписане: понеділок квітня 16, 2007 4:53 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Поділіться будь-ласка досвідом: чи варто віддавати дворічну дитину в садочок, а чи краще зачекати до трьох (чи хоча б, до двох з половиною років)?
Догори

levandivka

Повідомлення: 5
ПовідомленняНаписане: неділя вересня 23, 2007 11:48 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Залежить від дитини.
Я б не радив поспішати.

Ми у ДНЗ №2 (Левандівка): Данило пішов замість 1-го класу на другий рік.
Я там "штатний" фотограф.
Так от, лише 2-є виховательок, до яких не пустив би сина. Хороший колектив, нормальне приміщення.
Правда, померла у вересні шефова... Mad
Сподіваюсь, залишать місцеву заступницю.

Буваю як фотограф ще у 2-х левандівських:
Садок №160 - дурнувата атмосфера. Sad
У 30-му хороша шефова, "зі всіма витєкающімі", але малесенька територія.
Догори

Olka

Повідомлення: 215

ПовідомленняНаписане: понеділок вересня 24, 2007 7:26 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Левандівко, Вас можна як таємного агента засилати в садочки львова Smile дуже цікава інфо, шкода, що ми далеко від тих садків.
Догори

Lelja

Повідомлення: 1

ПовідомленняНаписане: п'ятниця листопада 09, 2007 5:42 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Хто знає щось про садок на Тургєнєва? Живу в цьому районі не так давно, тому про садочки і школи, які тут знаходяться не знаю. Хотілося б віддати сина десь поблизу дома.
Догори

djrz

Повідомлення: 3

ПовідомленняНаписане: субота листопада 07, 2009 6:57 pm    Тема повідомлення: Дитячий садочок сімейного типу Відповісти цитуючи

Також у Львові є гарний приватний садочок сімейного типу "У пані Олени". Там якісна програма, нагляд професіоналів, діткам цікаво і весело. Рекомендую.
Є власний сайт: http://www.u-oleny.com.ua
Догори

Olka

Повідомлення: 215

ПовідомленняНаписане: неділя листопада 08, 2009 7:09 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

де ж цей чудо садок є? на сайті анонімний телефон лише Question
Догори

djrz

Повідомлення: 3

ПовідомленняНаписане: вівторок листопада 10, 2009 3:22 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

садочок приватний, але дуже класний. Про все можна домовитись із власницею, по телефону...
Догори

mydrukvv

Повідомлення: 1

ПовідомленняНаписане: субота грудня 19, 2009 2:18 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Привіт.Хочу розказати всім про новий дитячий садок Казка на вул.Патона.А саме поділитись своїм досвідом.Мому синочку 2роки і 4 місяці.Ми ходимо в цей садочок вже 3 тижні і дуже всім задоволені.Всім хто сумнівається хочу сказати що при правильному підході садочок змінить вашу дитину на краще.Що і сталося з нами Very Happy
Прекрасний колектив.Дуже приємна завідуюча пані Ірина,хороша кухня....Так що всім рекомендую Smile
Догори

kukusa

Повідомлення: 2

ПовідомленняНаписане: понеділок травня 31, 2010 8:53 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

mydrukvv написав(ла):
Привіт.Хочу розказати всім про новий дитячий садок Казка на вул.Патона.А саме поділитись своїм досвідом.Мому синочку 2роки і 4 місяці.Ми ходимо в цей садочок вже 3 тижні і дуже всім задоволені.Всім хто сумнівається хочу сказати що при правильному підході садочок змінить вашу дитину на краще.Що і сталося з нами Very Happy
Прекрасний колектив.Дуже приємна завідуюча пані Ірина,хороша кухня....Так що всім рекомендую Smile

Садочок можливо і хороший, відгуки тільки позитивні. Але потрапити туди нереально. Нам 2,5 роки прийшла в квітні, а завідуюча сказала, що я не ходила до неї 4-5разів тож допобачення. Та сама ситуація і з садочком 139 на Ряшівській. Проблема з садочками!!!!!!
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Дитячі садки та школи Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua