УМКА
 Новий порядок оформлення допомоги по догляду за дитиною
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Новий порядок оформлення допомоги по догляду за дитиною
Перейти до сторінки назад  1, 2

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Юридичні питання
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
_lu_

Повідомлення: 83
ПовідомленняНаписане: четвер березня 15, 2007 12:20 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

це просто жах! Surprised
учора з роботи передали мены документи, занести їх в соцбез!
а якщо я прописана взагалі не у Львові, то мені треба їхати за 100 км, щоб оформлятись??? Shocked чи, може, можна за місцем проживання і що для цього треба? може, хто в курсі??
різні бюрократичні тяганини і так завжди мене вводили в стан глибокої дересії Shocked Embarassed Crying or Very sad Sad
Догори

ол
Site Admin

Повідомлення: 248

ПовідомленняНаписане: четвер березня 15, 2007 7:07 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Запитував в соцзабезі щодо допомоги не за місцем прописки.
Кажуть, що це можливо, якщо замість довідки з ЖЕКу подати Акт з ЖЕКу про те, що сімя фактично проживає в квартирі і дитина проживає тут же. Кажуть, що ЖЕК складає такі акти за згодою власників житла. Додатково подається довідка з соцзабезу за місцем прописки про те, що в них допомога не виплачується.

Правде мені таке пояснення не дуже подобається, але хто зна, може так і спрацює.
Догори

_lu_

ПовідомленняНаписане: п'ятниця березня 16, 2007 11:34 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

дякую, ол!! Smile
виходить, все одно тре їхати за 100 км Sad
а потім ще тут тяганина Confused
Догори

ол
Site Admin

ПовідомленняНаписане: п'ятниця березня 16, 2007 2:02 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Наскільки я орієнтуюсь, найпоширеніша помилка при оформленні документів - відсутність розбивки помісяцях в довідці з роботи про виплачену допомогу. Врахуйте, коли будете їхати, бо повертатись для перероблення довідки вам буде важко. А ще передзвоніть в ваш соцзабез і уточніть перелік документів і всі нюанси. Бо вони полюбляють придумувати власні правила.
Догори

_lu_

ПовідомленняНаписане: п'ятниця березня 16, 2007 8:07 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

довідка про виплату допомоги по місяцях
а в соцзабез тут у Львові таки треба буде подзвонити
ще раз дякую! Smile
Догори

_lu_

ПовідомленняНаписане: п'ятниця березня 16, 2007 9:06 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

щойно в новинах передали (я, правда, почула лише кінцівку репортажу, може, хтось доповнить і уточнить), що якийсь там міністр збирається опротестовувати постанову про виплату допомоги через соцзабези у зв'язку із величезними чергами, і повернути старий порядок виплат.

ура! Razz
невже знайшлись здравомислячі чиновники??? Rolling Eyes Laughing
Догори

Olka

Повідомлення: 215

ПовідомленняНаписане: понеділок березня 19, 2007 1:59 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ол написав(ла):

Одноразова допомога при народженні дитини,
1. Заява, паспорт, ідентифікаційний номер, ощадна книжка."
2. Копія свідоцтва про народження дитини.
3. Копії трудових книжок обох батьків.
4. Довідка з місця служби (навчання).
5. Довідка про склад сім'ї батьків, про те що не працюють.

Якщо тепер ми переоформлюємо документи з місця праці чоловіка на соцз, то потрібно ще всі вищевказані документи?
Чи лише ті, які передали нам з місця праці?
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: понеділок березня 19, 2007 2:01 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Люди добрі, хто має зразок заяви про призначення видів соцдопомоги?

Я особисто не буду здавати документи, то переживаю чи правильно за мене їх заповнять... Question
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: понеділок березня 19, 2007 7:24 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Все ок.
Дідусь наш їздив здати документи.
З соцзабезу аж мені передзвонили уточнити деякі питання, а потім ще й до працедавця дзвонили і просили дещо доробити.
Одним словом море уваги і поваги за коробку цукерок Confused
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 14, 2008 12:58 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Любі мамусі і татки!

Що змінилося за останній рік у оформленні допомоги?

Як саме тепер відбувається нарахування допомоги за 2 чи 3 дитину. Чи відраховуються податки з отриманої суми чи вся сума "на руки" 25000 (50000) грн?
Догори

ол
Site Admin

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 21, 2008 8:13 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

http://state-gov.sumy.ua/2008/03/11/pitannja_priznachennja__viplati_dopomogi_smjam_z_dtmi_u_2008_roc.html

http://www.vobu.com.ua/ua/catalog/lookrubr/8-44-71-0.html
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: п'ятниця липня 17, 2009 2:04 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

а тепер чи є зміни? рік минув з часу останнього повідомлення?
Догори

ол
Site Admin

ПовідомленняНаписане: четвер липня 30, 2009 3:10 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ніби особливо нічого не змінилось.
Догори

maramor

Повідомлення: 1

ПовідомленняНаписане: вівторок лютого 16, 2010 8:27 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

О мама міа
пішла в соцзабез сказали принести купу макула... важливих документів, серед них довідка про доходи з податкової.... в податковій кажуть, що таких довідок вони не надають...
Підкажіть хтось, що робити?
Догори

Алёнkа

Повідомлення: 1

ПовідомленняНаписане: понеділок березня 28, 2011 1:12 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Добрий вечір!
У нас двоє дітей: 12.2007 р.н. та 11.2009 р.н.
Допомогу по догляду за дитиною до 3-х років не оформлювали.
Як я розумію, оскільки старшій дитині вже виповнилось 3 роки, то на неї виплати можна спробувати отримати лише через судовий позов?
Спершу мені все одно потрібно подати документи для отримання допомоги в СОЦБЕЗ, отримати у них відмову, а потім звернутись до суду?
У постах вище є інформація про те, що з дня подання докукментів маю право на виплати за попередні 3 роки. Тобто, якщо зараз подаю документи, то може отримати допомогу на старшу дитину з 03.2008, але в законах такої інформації не знайшла. Що є вірним?
Завчасно дуже вдячна за будь-яку допомогу
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Юридичні питання Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua