УМКА
 Помогите пожалуйста
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Помогите пожалуйста

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Планування сім`ї
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Юлия

Повідомлення: 2

ПовідомленняНаписане: неділя січня 17, 2010 10:09 am    Тема повідомлення: Помогите пожалуйста Відповісти цитуючи

Question Не могу по книге разобраться когда наступает период (плідності)я начала заниматься построением графика всего лишь 1 менструальный цикл (после родов)
Догори

Світланка

Повідомлення: 3
Звідки: Івано-Франківська обл.Снятинський р-н., смт. Заболотів
ПовідомленняНаписане: вівторок січня 19, 2010 12:01 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

У мене теж так було, і консультантів в нашій місцевості немає.
Я так прагнула навчитись цьому методу,що організувала в своему селі семінар.
"як стати консультантом "-це моя тема--у відповідь мені дали 2 адресси написала на обидві , з однієї дали телефон людини, яку я власне і запросила.
Справа дуже потрібна, так що раджу не зволікати, а знайти в своїй місцевості бажаючих навчитись оволодіти методом і провести навчальний курс.
Бажаю успіхів і Божого благословіння!
Догори

NeodinDoma

Повідомлення: 1
ПовідомленняНаписане: п'ятниця червня 17, 2011 7:52 pm    Тема повідомлення: Помогите пожалуйста Відповісти цитуючи

Всем привет
Хочу подарить мужу навигатор или все-таки лучше КПК?, но не могу определиться.
Помогите, пожалуйста....
Ездим по Москве, в выходные любим выезжать в подмосковье, иногда выезжаем в прилегающие области калужская, тульская, владимирская, тверская и т.д..
Еще очень хочется иметь возможность закачивать подробные карты других регионов можем неожиданно махнуть куда-нибудь:-.
Очень хочется, чтобы показывал пробки в Москве и прокладывал новый маршрут уже без пробок.
Вобщем голова кругом: не знаю что выбрать...
Помогите, пожалуйста
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Планування сім`ї Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua