УМКА
 Зимовий одяг
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Зимовий одяг

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Одяг та взуття
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Olesya

Повідомлення: 50
ПовідомленняНаписане: неділя січня 28, 2007 1:46 am    Тема повідомлення: Зимовий одяг Відповісти цитуючи

От і прийшла зимонька несподівано для комунальних служб і недосвідчених батьків... Very Happy
Народ! В що ви одягаєте свою дитину на мороз? Ми виявили, шукаючи комбінезон на синочка, 3 групи зимових "прикидів":
1. Комбінезони з натуральною овчиною (грубі і великі як мішки);
2. Комбінезони з штучним хутром ( не менш грубі і майже в ту саму ціну);
3. Комбінезони на синтепоні:
а) дешеві
б) дуже тоненькі і дуже дорогі, зроблені за новими техологіями.
Крім того, комбінезони є суцільні і є окремо штанці та курточка.
Ми спочатку купили комбінезон з натуральною овчиною, в якому Юрко втопився і став схожим на ведмедя чи слона, а потім поміняли його на тоненький синтепоновий фірми Reima (Фінляндія) з величезною знижкою в Антошці - штани і куртка. Завтра буде перший вихід в люди.
Але думаєм, чи правильно вибрали і чи не замерзатиме дитина. Може. хто що порадить?
Confused
Догори

Olka

Повідомлення: 215

ПовідомленняНаписане: неділя січня 28, 2007 1:59 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

на жаль ці нові теплі речі ми не пробували, але нам подарували на овчині комбінезон. негативи - ДУЖЕ масивний і твердий, позитив - мала завжди тепла в ньому, іноді під комбінезон вдягаємо лише боді і колготки.

одні продавці радили не купувати суцільний комбінезон, бо в ньому важко сидіти буде.

скажіть мені ще таку річ, у доці ручки завжди теплі на вулиці, а носик іноді дуже зимний. кажуть перевіряти треба і ручки і носик. то який тоді висновок, якщо тільки носик замерз?
Догори

cziczana

Повідомлення: 45

ПовідомленняНаписане: неділя січня 28, 2007 12:37 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

я провіряю своЇй доні потилицю. Навіть якщо ручки і носик холодні то я не переживаю коли шийка тепла. Це вже третій рік провірено. Very Happy
Догори

Ука

Повідомлення: 91

ПовідомленняНаписане: неділя січня 28, 2007 6:14 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я також шийку перевіряю. А ручки і носик можуть бути холодні.
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Одяг та взуття Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua