|
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
Olesya
|
Написане: неділя січня 28, 2007 1:46 am Тема повідомлення: Зимовий одяг |
|
От і прийшла зимонька несподівано для комунальних служб і недосвідчених батьків...
Народ! В що ви одягаєте свою дитину на мороз? Ми виявили, шукаючи комбінезон на синочка, 3 групи зимових "прикидів":
1. Комбінезони з натуральною овчиною (грубі і великі як мішки);
2. Комбінезони з штучним хутром ( не менш грубі і майже в ту саму ціну);
3. Комбінезони на синтепоні:
а) дешеві
б) дуже тоненькі і дуже дорогі, зроблені за новими техологіями.
Крім того, комбінезони є суцільні і є окремо штанці та курточка.
Ми спочатку купили комбінезон з натуральною овчиною, в якому Юрко втопився і став схожим на ведмедя чи слона, а потім поміняли його на тоненький синтепоновий фірми Reima (Фінляндія) з величезною знижкою в Антошці - штани і куртка. Завтра буде перший вихід в люди.
Але думаєм, чи правильно вибрали і чи не замерзатиме дитина. Може. хто що порадить?
 |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: неділя січня 28, 2007 1:59 am Тема повідомлення: |
|
на жаль ці нові теплі речі ми не пробували, але нам подарували на овчині комбінезон. негативи - ДУЖЕ масивний і твердий, позитив - мала завжди тепла в ньому, іноді під комбінезон вдягаємо лише боді і колготки.
одні продавці радили не купувати суцільний комбінезон, бо в ньому важко сидіти буде.
скажіть мені ще таку річ, у доці ручки завжди теплі на вулиці, а носик іноді дуже зимний. кажуть перевіряти треба і ручки і носик. то який тоді висновок, якщо тільки носик замерз? |
|
| Догори |
|
 |
cziczana
|
Написане: неділя січня 28, 2007 12:37 pm Тема повідомлення: |
|
я провіряю своЇй доні потилицю. Навіть якщо ручки і носик холодні то я не переживаю коли шийка тепла. Це вже третій рік провірено.  |
|
| Догори |
|
 |
Ука
|
Написане: неділя січня 28, 2007 6:14 pm Тема повідомлення: |
|
Я також шийку перевіряю. А ручки і носик можуть бути холодні. |
|
| Догори |
|