| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
ол Site Admin
|
|
| Догори |
|
 |
Ука
|
Написане: субота січня 13, 2007 11:21 pm Тема повідомлення: |
|
Оце так підбірка. Я мала підбірку з замальовками, але нещодавно мала упс виключила під час роботи і всі букмарки пішли спати - тепер по крихтах відновлюю. |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: неділя січня 14, 2007 9:24 pm Тема повідомлення: |
|
та підбірка дуже цікава!
А Ви не зустічали в інеті якого типу бувають саморобні коробки для іграшок. Десь бачила, що батьки роблять коробки на коліщатах, обшивають тканиною і ще й згори є подушка для сидіння
Хочеться таку коробку і для доні, бо магазинні не дуже гарні...
А ще, як пішла мова про викройки, то сподіваємося, що на Великдень доня буде мати плахту, якщо батьки вчасно зроблять замовлення звертайтеся http://marichka.net/
От |
|
| Догори |
|
 |
Prostoneba
|
Написане: вівторок червня 02, 2009 3:35 pm Тема повідомлення: |
|
Коли я була маленька, то ми з мамою шили іграшку ящірку-дракончика. У середину насипали круглий рис - вона ставала порівняно важкою і могла "сидіти" на плечі. Я з нею на голові вчилася рівно ходити і сидіти, роблячи уроки. А другим цікавим елементом був взір, який щоразу можна було міняти за рахунок ліпучок, з яких він був зроблений.
А з бабусею іграшки ми в"язали: я маленьки чотрикутники для носика, лапок і хвостика, а бабуня великі на тулуб і голову. Так виходили зайчик, ведмедик тощо. |
|
| Догори |
|
 |
Sasha
|
Написане: п'ятниця лютого 05, 2010 6:45 pm Тема повідомлення: |
|
| Prostoneba написав(ла): | Коли я була маленька, то ми з мамою шили іграшку ящірку-дракончика. У середину насипали круглий рис - вона ставала порівняно важкою і могла "сидіти" на плечі. Я з нею на голові вчилася рівно ходити і сидіти, роблячи уроки. А другим цікавим елементом був взір, який щоразу можна було міняти за рахунок ліпучок, з яких він був зроблений.
А з бабусею іграшки ми в"язали: я маленьки чотрикутники для носика, лапок і хвостика, а бабуня великі на тулуб і голову. Так виходили зайчик, ведмедик тощо. |
У мене теж є подібний досвід. Лише моя бабуся не в'язала ляльок, а просто складала шерстяну хустину у такий спосіб, щоб вона нагадувала ляльку. Лялька мала голову, проте не мала рук І була синенька - за кольором улюбленої хустки |
|
| Догори |
|
 |
Sasha
|
Написане: п'ятниця лютого 05, 2010 6:54 pm Тема повідомлення: |
|
До речі, ми з малим ходимо у мовну школу на Водогінній, то там часом теж виставляють на продаж саморобні в'язані іграшки. Останнього разу це було щось на кшталт морквяної родини. Дуже симпатично.
Підкажіть, будь ласка, де ще у Львові можна придбати в'язані іграшки або ляльки-магодзи? |
|
| Догори |
|
 |
gemglobin
|
Написане: четвер травня 13, 2010 3:50 pm Тема повідомлення: |
|
Дуже дякую за цікаву подбірку!
Від себе можу додати http://mm-project.net. Сподобалося що саморобки розраховані на творчість самих малюків |
|
| Догори |
|
 |
|