| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
ол Site Admin
|
Написане: четвер березня 19, 2009 2:37 pm Тема повідомлення: Шановні покупці та відвідувач нашого магазину! |
|
Шановні покупці та відвідувач нашого магазину, просимо залишати свої відгуки про роботу нашого магазину (не лише негативні ) в цьому розділі форуму. |
|
| Догори |
|
 |
danval
|
Написане: понеділок квітня 20, 2009 12:36 am Тема повідомлення: |
|
я напечатала свой отзыв про коляску bebe Comfort viva plus. сотрите его , если можно. я разрешаю. я пробывала. , но не получается. |
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
|
| Догори |
|
 |
danval
|
Написане: середа квітня 22, 2009 8:43 pm Тема повідомлення: |
|
вы меня не поняли. удалить отзыв про коляску в интернет-магазине , а не в форуме. коляска Bebe Comfort viva plus |
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
Написане: п'ятниця квітня 24, 2009 1:38 pm Тема повідомлення: |
|
Справді не зрозумів.
В форумі потрібно відновити?
Тоді пришліть текст, оскільки в мене він не збережений.
В магазині видалив. |
|
| Догори |
|
 |
Wad_sh
|
|
| Догори |
|
 |
ханна
|
Написане: понеділок січня 30, 2012 9:58 pm Тема повідомлення: отзыв о магазине |
|
Ассортимент и цены на некоторую одежду и игрушки очень радует. Но общение с продавцами отбивает всякое желание заходить в ваш магазин. Продавцы грубые и часто не обращают внимание на вашу просьбу, делают вид что они очень заняты рассматриванием какой-нибудь новой игрушки. Возмущена не я одна, от многих своих знакомых слышу негативные отзывы о вашем персонале. Поднимите им зарплату, может они подобреют. С уважением и с просьбой- уважать ваших покупателей |
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
Написане: вівторок січня 31, 2012 3:33 pm Тема повідомлення: |
|
Шановна Ханна,
Нам шкода, що у Вас залишились негативні враження від нашого магазину.
Якщо це не становитиме для Вас труднощів, прошу написати мені приватне повідомлення із подробицями Вашого спілкування з продавцями магазину. Або повідомте мені номер телефону, за яким я зміг би вам подзвонити.
З повагою |
|
| Догори |
|
 |
ханна
|
Написане: понеділок лютого 06, 2012 2:32 am Тема повідомлення: |
|
Прошу прощения, оставила отзыв на вашем форуме,перепутав его с другим (одинаковые названия Умка). К вашему интернет-магазину не имею претензий  |
|
| Догори |
|
 |
|