УМКА
 Шановні покупці та відвідувач нашого магазину!
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Шановні покупці та відвідувач нашого магазину!

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Книга відгуків та пропозицій
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
ол
Site Admin

Повідомлення: 248

ПовідомленняНаписане: четвер березня 19, 2009 2:37 pm    Тема повідомлення: Шановні покупці та відвідувач нашого магазину! Відповісти цитуючи

Шановні покупці та відвідувач нашого магазину, просимо залишати свої відгуки про роботу нашого магазину (не лише негативні Smile ) в цьому розділі форуму.
Догори

danval

Повідомлення: 3

ПовідомленняНаписане: понеділок квітня 20, 2009 12:36 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

я напечатала свой отзыв про коляску bebe Comfort viva plus. сотрите его , если можно. я разрешаю. я пробывала. , но не получается.
Догори

ол
Site Admin

ПовідомленняНаписане: середа квітня 22, 2009 1:46 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Повідомлення видалив:
http://forum.ymka.com.ua/viewtopic.php?p=1474#1474
Догори

danval

Повідомлення: 3

ПовідомленняНаписане: середа квітня 22, 2009 8:43 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

вы меня не поняли. удалить отзыв про коляску в интернет-магазине , а не в форуме. коляска Bebe Comfort viva plus
Догори

ол
Site Admin

ПовідомленняНаписане: п'ятниця квітня 24, 2009 1:38 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Справді не зрозумів.
В форумі потрібно відновити?
Тоді пришліть текст, оскільки в мене він не збережений.

В магазині видалив.
Догори

Wad_sh

Повідомлення: 1

ПовідомленняНаписане: субота січня 02, 2010 1:07 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

С Новым Годом!
Заказывали у вас железную дорогу Mehano Royal Pacific.
Из Львова в Киев доставили в течении суток.Спасибо.
Ребёнок доволен.
Единственное что не понял, у вас на сайте в описании комплекта есть такой пунктик :
железнодорожные стрелки 2 шт
http://www.ymka.com.ua/product_info.php?manufacturers_id=81&products_id=1556&language=ru&osCsid=o2io8pl896th1erog9068tb2j1
в комплекте ничего подобного не нашли Sad
можете объяснить в чём прикол?
Догори

ханна

Повідомлення: 2

ПовідомленняНаписане: понеділок січня 30, 2012 9:58 pm    Тема повідомлення: отзыв о магазине Відповісти цитуючи

Ассортимент и цены на некоторую одежду и игрушки очень радует. Но общение с продавцами отбивает всякое желание заходить в ваш магазин. Продавцы грубые и часто не обращают внимание на вашу просьбу, делают вид что они очень заняты рассматриванием какой-нибудь новой игрушки. Возмущена не я одна, от многих своих знакомых слышу негативные отзывы о вашем персонале. Поднимите им зарплату, может они подобреют. С уважением и с просьбой- уважать ваших покупателей
Догори

ол
Site Admin

ПовідомленняНаписане: вівторок січня 31, 2012 3:33 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Шановна Ханна,
Нам шкода, що у Вас залишились негативні враження від нашого магазину.

Якщо це не становитиме для Вас труднощів, прошу написати мені приватне повідомлення із подробицями Вашого спілкування з продавцями магазину. Або повідомте мені номер телефону, за яким я зміг би вам подзвонити.

З повагою
Догори

ханна

Повідомлення: 2

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 06, 2012 2:32 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Прошу прощения, оставила отзыв на вашем форуме,перепутав его с другим (одинаковые названия Умка). К вашему интернет-магазину не имею претензий Embarassed
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Книга відгуків та пропозицій Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua