УМКА
 Львів. Розвиваючі школи
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Львів. Розвиваючі школи
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3  далі

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Дитячі садки та школи
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
nadegda

Повідомлення: 13
ПовідомленняНаписане: середа серпня 06, 2008 4:38 pm    Тема повідомлення: розвиваючі школи Відповісти цитуючи

Так,є дві школи, одна на Сихові, одна в центрі, на Шевській.
Ми ходимо в центрі, тому що зручніше добиратися.
Їм потрібно дзвонити, записатися на пробний урок і потім, якщо вам подобається, домовляєтесь про навчання.
телефон до них 2723281або 80508197957
Догори

stern

Повідомлення: 5

ПовідомленняНаписане: середа серпня 06, 2008 5:56 pm    Тема повідомлення: Re: Розвиваючі школи Відповісти цитуючи

_lu_ написав(ла):
nadegda написав(ла):
Школа знаходиться в центі міста за адресою вул. Шевська 4, 4-це бічна від пл. Ринок).
В місяць ми відвідуємо 8 занять, одне заняття триває від 30 хв (для найменших) до 45-50 хв. для більш старших діток. Групи формують в залежності від віку дитинки.
вартість 350 грн.-за 8 уроків.
УСПІХІВ Very Happy

а є там телефон для зв"язку якийсь??

ось, кому цікаво, ще знайшла:

УНІКАЛЬНИЙ МЕТОД РАННЬОГО РОЗВИТКУ ЧЕРЕЗ АНГЛІЙСЬКУ

ПРОВОДИТЬСЯ НАБIР У ГРУПИ ВIКОМ
ВIД 1 ДО 14 РОКIВ

* Легкий, природний шлях вивчення англійської мови з 1 року
* Сертифiкованi вчителi, якi пройшли навчання у спецiалізованому навчальному центрi Хелен Дорон
* Iгри, музика, iнтерактивнiсть роблять заняття дуже цiкавими
* У групах - вiд 4 до 8 дітей

Скористайтеся чудовою можливістю –

відвідайте безкоштовний демонстраційний урок у м. Львові

на Сихові (р-н "САНТА-БАРБАРА") або в районі ринку "Південний"

Докладна інформацiя та запис дiтей вiд 1 до 8 рокiв:

тел. (032) 240-83-04, моб. (067) 314-53-85, e-mail: lviv-pivden@helendoron.com, www.helendoron.com

У школу Хелен Дорон Рання Англійська ми ходимо на Сихові. Мій малий і синочок коліжанки від занять просто в захваті! Дуже задоволені і чекають на кожне наступне заняття з нетерпінням. Попередньо ми були в Ерудиті, але хлопці, побувавши в Хелен Дорон, відмовилися від Ерудиту, хочуть в Хелен Дорон. І я розумію, чому Very Happy.Діти дуже радіють результатам, які Є! Радує ще й те, що Сихів практично без пробок, зі Стрийської, наприклад, чи з зеленої- дуже швидко! Платимо ми 250 грн. на місяць (8 занять,2 рази в тиждень). Перше заняття- демонстраційний урок-безкоштовне. Знаю, що з вересня Хелен Дорон Рання Англійська ще й на Південному буде! Very Happy Кому цікаво, тел.:240-83-04,+380 67-314-5385
Догори

nadegda

ПовідомленняНаписане: середа серпня 06, 2008 6:22 pm    Тема повідомлення: Розвиваючі школи Відповісти цитуючи

Але в школі в центрі ми отримали знижку!!!
І вони можливі для всіх Very Happy
Догори

nadegda

ПовідомленняНаписане: середа серпня 06, 2008 6:25 pm    Тема повідомлення: Розвиваючі школи Відповісти цитуючи

На мою думку варто спробувати піти на демо-уроки в обидві школи, адже викладачі різні, дітки різні.
Варто вибирати варіант, який підходить і мамі і малюку Very Happy
Догори

_lu_

Повідомлення: 83
ПовідомленняНаписане: вівторок серпня 26, 2008 3:09 pm    Тема повідомлення: Re: Розвиваючі школи Відповісти цитуючи

nadegda написав(ла):
На мою думку варто спробувати піти на демо-уроки в обидві школи, адже викладачі різні, дітки різні.
Варто вибирати варіант, який підходить і мамі і малюку Very Happy

це так, але я враховую ще й момент транспортного сполучення. ми живемо в р-ні Гвардійської - до центру не далеко, але, як сказала stern, в бік сихова чи "південного", мабуть, простіше добратися через пробки.
записались на пробний урок. з вересня розпочнуться заняття )
Догори

nadegda

ПовідомленняНаписане: середа серпня 27, 2008 11:12 am    Тема повідомлення: Розвиваючі школи Відповісти цитуючи

Як на мене це не аргумент, тому що до хорошого викладача поїдеш і через пробки на інший кінець міста. Для своєї дитини я вибрала найкращий варіант Very Happy
Догори

nadegda

ПовідомленняНаписане: четвер серпня 28, 2008 12:43 pm    Тема повідомлення: розвиваючі школи Відповісти цитуючи

хоча ще раз повторюю, що варто спробувати обидва варіанти щоб вибрати найкращий для себе
Догори

nadegda

ПовідомленняНаписане: четвер серпня 28, 2008 12:46 pm    Тема повідомлення: розвиваючі школи Відповісти цитуючи

тому записуйтесь і навчайтесь Very Happy
Догори

sonka

Повідомлення: 1

ПовідомленняНаписане: четвер серпня 28, 2008 1:02 pm    Тема повідомлення: школа Хелен Дорон Відповісти цитуючи

Дякую за інформацію про центр Хелен Дорон. Мені і моїй 2-х річній донечці дуже сподобалось, це дійсно щось надзвичайне. Вже після першого заняття моя донька почала підспівувати Up-up-up, Down-down.
Ми були на заняттях і на Сихові і в центрі, але оскільки нам зручніше добиратися в Сихівський центр ми обрали навчання тут та й дешевшеSmile
На Сихові -280 грн., а в центрі-350 грн. (і скидок нам не пропонували).
плюс оплата портфелика з яким дітки займаються цілий рік-400 грн.
Ми з нетерпінням чекаємо навчання, а поки, що щодня слухаємо диски з пісеньками!
Догори

katerynka

ПовідомленняНаписане: п'ятниця листопада 21, 2008 1:23 pm    Тема повідомлення: Re: Розвиваючі школи Відповісти цитуючи

_lu_ написав(ла):
nadegda написав(ла):
Школа знаходиться в центі міста за адресою вул. Шевська 4, 4-це бічна від пл. Ринок).
В місяць ми відвідуємо 8 занять, одне заняття триває від 30 хв (для найменших) до 45-50 хв. для більш старших діток. Групи формують в залежності від віку дитинки.
вартість 350 грн.-за 8 уроків.
УСПІХІВ Very Happy

а є там телефон для зв"язку якийсь??

ось, кому цікаво, ще знайшла:

УНІКАЛЬНИЙ МЕТОД РАННЬОГО РОЗВИТКУ ЧЕРЕЗ АНГЛІЙСЬКУ

ПРОВОДИТЬСЯ НАБIР У ГРУПИ ВIКОМ
ВIД 1 ДО 14 РОКIВ

* Легкий, природний шлях вивчення англійської мови з 1 року
* Сертифiкованi вчителi, якi пройшли навчання у спецiалізованому навчальному центрi Хелен Дорон
* Iгри, музика, iнтерактивнiсть роблять заняття дуже цiкавими
* У групах - вiд 4 до 8 дітей

Скористайтеся чудовою можливістю –

відвідайте безкоштовний демонстраційний урок у м. Львові

на Сихові (р-н "САНТА-БАРБАРА") або в районі ринку "Південний"

Докладна інформацiя та запис дiтей вiд 1 до 8 рокiв:

тел. (032) 240-83-04, моб. (067) 314-53-85, e-mail: lviv-pivden@helendoron.com, www.helendoron.com

Нічого нормального в цьому Хелен Дорон я не побачила, в усякому разі на Сихові. Знаходяться вони там нелєгально, я так зрозуміла знімають хату. Сумніваюсь, що в них сертифіковані викладачі. Яка може бути сертифікація у 18-19 річній дівчини? Якщо така классна і крута школа, то чому гроші платяться на руки? Дитині не сподобалось та і я не бачу ніяких змін. Крмі того сусіди чимось на задоволені...дивно
Догори

kedio

Повідомлення: 19

ПовідомленняНаписане: неділя листопада 23, 2008 4:04 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Враховуючи, що ХеленДорон школа, яка працює під франчайзингом, варто таки почекати результатів та відгуків. Бо кольорові рекламки і гарні слова навчилися формувати в інших містах, а ті хто "продає" методику у Львові вони справляться зі стандартами? дадуть такі результати, як дають звичайні приватні вчителі?
Догори

murasaki

Повідомлення: 2

ПовідомленняНаписане: неділя вересня 05, 2010 3:13 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Про ХеленДорон не чула, але цікаво, якщо в них діти займаються з 1 року, то чого вони можуть навчити таку малечу? Я розумію, що все, що ми колись почули, відкладається в пам"яті, в тому числі і іноземні мови, але ж діти в такому віці нічого свідомо не сприймають, і результати можуть проявитись аж згодом.
Ми ходимо в мовний клуб Open World, що у Львові, на вул. Водогінній, 2. Ми туди ходимо на англійську, але в них є ще інші мови. На заняттях діти малюють, танцюють, дивляться відео та спілкуються - і все це іноземною мовою. Нам дуже подобається, та й ціни тішать Very Happy І наймолодша група в них - це дітки 4-5 років, вона вже вчать бувки, пишуть потрошки, і можуть хоч якісь результати продемонструвати.
Догори

galina

ПовідомленняНаписане: середа січня 12, 2011 4:16 am    Тема повідомлення: Розвиваючі школи Відповісти цитуючи

Були в студії "Ренесанс", це та сама школа раннього розвитку, якщо це можна так назвати. Школу відкрила сім’я, знаходяться в приміщенні двох шкіл. Мають двох власних дітей дошкільного віку, які не ходять до заснованої ними школи, а сидять з нянею коли батьки викладають чужим дітям томущо там:
- заняття відвідують хворі діти, в яких сопельки до бороди і кашель, а на запитання як вони не думають за інших діток відповіли - таке буває, ну що я можу зробити вониж заплатили,
- непристосовані приміщення, під час кружлянь діти оббивають боки та спини об парти.
- на занятті використовуються гострі предмети.
- неадекватний викладач він же і засновник, музика з сентизатора звучить так ніби ти сидиш під колонкою в цирку, на зауваження, відповідь: так ми розвиваєм абсолютний слух, по всьому побаченому оглушуючи дітей.
- під час такого дійства пару діток заходились сльозами, на яких звернули увагу тільки тоді коли я про це сказала.
Доречі багато дописів від дружини, так би мовити, засновниці цього бардаку, було на форумі під ніком кохановська.
Були в "Перлинці" на вулиці Лемківській. Там дві викладачки, одна з яких залишає дописи на форумах як сторонній спостерігач розхвалюючи цей жах, і що саме дивно та й образливо впринципі це школа розвитку на християнській основі, наголошую на цьому слові. Інша викладачка колись працювала в "Ерудиті" і її звідтам вигнали за некоректне ставлення до дитини, сталось це за сприянням кількох високоповажних батьків, після чого, як було видно у неї розвинувся негатив до дітей чиї батьки чогось досягли в цьому світі. На репліку, що кожна дитина індивідуальність зі своїм світоглядом та особистістю вона відповіла: яка там особистість в такому віці, а щоб знайшли своє місце серед людей дітей потрібно наказувати а в деяких випадках і бити, я кажу: "Ви що бєте дітей?", отримала відповідь: " в крайньому випадку і не сильно а взагалі в нас є кут покарання" :blink:
Водити туди дитину це не поважати ні себе ні свою дитинку.
Були в "Ерудиті", правда про цей заклад всіх негативних відгуків. На заняттях один викладач і діти які сидять за круглим столом. Вона невстигає до них добігти, в кінцевому результаті, один хлопчик який розхитувався на стільці впав з нього на спину головою. Ми підійшли до генерального директора і розказали що сталось, попросили дати ще одного викладача або помічника для безпеки діток. На що була така відповідь: ми вже багато років так працюєм і будем працювати далі, у нас діти поїхали на екскурсію і у готелі одна дитина при вихователі впала і розбила собі голову і батьки ніяких скарг не предявляти, а інша бігла і розбила головою стікло дверей, хто в тому винен двері? Ну це взагалі, як таку посаду може займати така людина, замість того щоб подумати, хто в тому винен і хто відповідальний, за безпеку в першу чергу, це безпека з їхнього боку!, то він говорить чи винні двері. Доречі в договорі не прописано жодного пункту, про те що вони відповідають про безпеку та здоров’я вашої дитини під час навчання та і договір ознайомитись до дому не дають, читай там і все. А санкцій про відповідальність батьків навіть тоді коли діти у класах предостатньо. Абсурд.
Були в «Розумничці», це єдина школа, яка ззовні влаштовувала і ми відходили туди майже рік, навіть закриваючи оді на деякі незручності. Та як виявилося і тут не все так гладко.
Основні недоліки: дітей зачиняють в кабінетах і батьки знаходяться в другому коридорі, кабінетів не видно, була свідком як хлопчик вибіг сам на сходи а одна дівчинка заходилась сльозами і виривалась відкрити двері на коридор з батьками а її насильно утримували, також одного разу хлопчик якому перед заняттям сказала вчителька сходи в туалет бо на заняттях не можна виходити терпів доки не обпісявся і не розплакався аж всі батьки повбігали. Одну дівчинку вдарили так що була гуля на голові і мамі нічого про це незказали аж доки вона сама не запитала. Дуже високо підійматись на 4 поверх з дітками та і зачекати їх впринципі нема де, батьків багато а стільчиків чотири чи п’ять.
- Дітей розмежовують і це озвучується викладачка з мистецтва сказала я тих діток що невстигають за всіма саджу на першу парту, що означає не встигають за всіма? що за абсурд, як можна ставити одних дітей вище інших і навпаки?
На перемінку з дому діткам дають щось з собою їсти, так один бере вафлю інший яблуко требій печенько, і т. д. а той що має яблуко каже до мами чому в мене яблуко а в нього цукерка я тоже хочу цукерку, а мама каже тобі не можна в тебе алергія дитя плаче і..... нема слів. Такого не повинно бути впринципі, а саме основне то розмежування яке там присутнє і добре виражене.
Приватний садік "пані Ганни", чомусь я подумала раз дорого значить якісно, і гірко за це відплатила. Проходили ми туди три дні на третій день в дитини піднялась температура, я до лікаря він кажу все добре, ми прийшли додому я дитину пригортаю а в нього розбита голова, раніше не було видно бо прикрито волосячком засохла кров, я давай синочка розпитувати, а він на всі питання: та нічого нічого страшного і в кінцевому результаті він розказав, що вихователька йому сказала що "Мамі і татові того знати не треба !!!" "що це нічого страшного а якщор ти розкажеш то тебе закриють в хаті і ти більше ніколи не будеш бавитись з дітьми", чоловік до тої ганни підходить а вона йому каже в мене випускний на носі а ви тут зі своїми притензіями, я кажу ми подамо в міліцію, суд на вас навіть не сказали, коли питали ми чи все нормально кожного дня щоб продизинфікувати, довга була розмова це самий страшний випадок і мені дуже важко про нього писати. Закінчилось тим що малий попав в лікарню де ми були півтора дня із алергічним ларингітом як наслідок цього садіка, а та пані ганна в кавичках сказала: пишіть куда хочете і кому хочете в мене дочка працює в прокуратурі львова.
Були також в "Бебітошці" ще перед тим. Дивилась спеціально чи за дітьми хтось буде дивитись чи розказувати мені який хороший садік. Так було, за дітьми ніхто не дивився, коли показували нижній поверх то там стояли розібрані ліжечка із дерев’яними палками які діти спокійно могли взяти і одне одного пристойно вдарити, а коли показували кухню в яку були відкриті двері то взагалі, вона показує хліб ними печений а на краю ніж стоїть і будь-яка дитина має до нього доступ. Дуже опасно. А на запитання: "Чи заробітна плата в 800 гривень є достатньою для вас щоб в повній мірі якісно доглядати за дітьми?" відповіли: та хотілося б ліпше, я кажу зарплату чи догляд, а вони і те і те, якби одне було більше то і догляд був би кращим. При тому що батьки однієї дитини платять близько 1900 грн. в місяць.
Недавно були в "Бебі клаб" це те саме що і англійська Хелен дорон, вони разом. Мало хто знає, що усі три львівських школи чи скільки там їх зараз є, відкрила не одна організація а різні власники по франшизі, кожен з яких зареєстрований як спд. Були на Чорновола, дітям було не цікаво, викладач не вміє зацікавлювати.
У школі раннього розвитку " Перші кроки" немає англійської мови спілкувалась з ними по телефону, незовсім компетентні у тому чим вони займаються. А як відомо здібність до іноземної закладується з дуже раннього віку фактично від народження.
І ще один нюанс місячна оплата навчання в таких школах і приватних садках виявляється не зовсім місячною.
Наводжу реальний приклад: "Розумничка" озвучує місячну оплату в сумі 490 грн. Але це не зовсім так бо вони рахують що в місяць тільки 8 днів це по 2 рази в тиждень по 1,5 год., порахуйте, що такого повного місяця немає, за один місяць виходить девять а то і десять днів занять. І це прописано в них в договорі. Оплачуєш озвучену ними суму вони говорять ви оплатили до такогото числа а до кінця місяця залишається ще один чи два дня занять. Отже, місячна оплата там буде вже не 490 а з доплаченими до кінця місяця днями 551 грн. або 612 грн. як який місяць. От на такі хитрощі ідуть люди щоб ціна в них здавалась примарно меншою.
Після всього цього я вирішила відкрити власну школу, де дітки будуть і навчатись і розвиватись і гратись. Це комплексний центр всебічного розвитку дитини тривалістю чотири години, яких немає на ринку львова. Діти - це перш за все відповідальність, чого не розуміють існуючі заклади. Наразі розробляється кінцева концепція даного закладу про який я розповім пізніше. Кого зацікавило, прошу писати на мейл, відповім на всі ваші запитання.
Прошу вибачення за можливі помилки, в мене програма автоматичної зміни мови може змінювати букви в словах.
Доброго здоровя Вам дорогі батьки мами й татусі та вашим діточкам!
Догори

Benjya

ПовідомленняНаписане: вівторок лютого 15, 2011 10:24 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

galina, мене зацікавила Ваша інформація. Мій мейл - p.benjya@yahoo.com
Догори

Mura

ПовідомленняНаписане: четвер жовтня 06, 2011 3:08 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

galina, мене теж зацікавила Ваша інформація. Мій мейл - d_mura@i.ua. Дякую
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Дитячі садки та школи Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3  далі
Сторінка 2 з 3

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua