| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
Olka
|
Написане: п'ятниця лютого 09, 2007 1:19 am Тема повідомлення: заняття для дітей |
|
як я була вагітною, то заходила у центр розвитку дитини (якась така назва) на Батальній.
там розказували про можливість залишити дитину на суботу, і ще семінари для батьків і дітей спільні проводять.
чи хтось там був?
де можна знайти опис програм, аби не їхати на Батальну?
як там? |
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
|
| Догори |
|
 |
ok
|
Написане: п'ятниця лютого 09, 2007 3:38 pm Тема повідомлення: |
|
ми ходили на заняття у той центр, непогана програма - то за сприяння якогось фонду - про дітей, які давати іграшки, про казки, малюнки, колискові. в принципі, там заняття з дітьми, але нашій доці було лише 8 міс, то ми її не брали з собою (там є окрема кімната для дітей із всякими прикольними забавками).
для дітей занять тоді не було, просто вони були в окремій кімнаті під наглядом. може зараз щось змінилося  |
|
| Догори |
|
 |
Ljolik
|
Написане: неділя лютого 11, 2007 4:38 pm Тема повідомлення: |
|
Відвідувала на Батальній семінар для батьків і зараз ходимо на заняття в групу для дітей від 1 до 2 р. В вівторок і четвер молодша група займається (з 10.30), в середу і пятниця старша - до 3 років. Ще там почали проводити заняття з дітьми хворими на аутизмом і с-ом Дауна, здається заняття в суботу.
Семінар для батьків не поганий, більш актуальний для тих хто очікує на дитину або в кого дитина до року. Відвідувала семінар разом з малою, була вихователька яка в сусідній кімнаті з дітьми бавилась.
З дітьми в групах займаються за методикою Монтессорі, на заняттях (принаймні в молодшій групі) потрібно бути з дитиною. Малій заняття подобаються, ходить туди з задоволенням і є результат від тих занять. Єдиний мінус для мене - їздти далеко . |
|
| Догори |
|
 |
irochka
|
Написане: четвер листопада 08, 2007 1:29 pm Тема повідомлення: |
|
Чи є заняття для дітей до 1 року? |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: п'ятниця листопада 09, 2007 1:55 am Тема повідомлення: |
|
| Ljolik написав(ла): | | ходимо на заняття в групу для дітей від 1 до 2 р. В вівторок і четвер молодша група займається (з 10.30), . |
яка оплата там зараз?
мені теж далеко, але хочеться поїхати... |
|
| Догори |
|
 |
vika
|
Написане: п'ятниця листопада 09, 2007 8:35 pm Тема повідомлення: |
|
25 грн. за заняття, але просять на перед за місяць. Перші заняття можливо домовитись заплатити за 1 заняття.
група від 2 до 2.5 років - понеділок, четверг у 10.30. (планують понеділок перенести на вівторок).
від 2.5 і далі - середа, п"ятниця у 17.00
є ще дві групи від 1 до 1.5 та 1.5 до 2 років. але розклад не знаю, як що потрібно могу узнать |
|
| Догори |
|
 |
_lu_
|
Написане: четвер грудня 06, 2007 6:54 pm Тема повідомлення: |
|
прохання до тих, хто відвідує заняття: уточніть, будь-ласка, в які дні і який час займаються дітки 1-2 (чи рік-півтора). а також, чи потрібний попередній запис, чи можна відразу із дитинкою підїхати на заняття!?!
дякую |
|
| Догори |
|
 |
Katarina
|
Написане: субота грудня 08, 2007 9:36 pm Тема повідомлення: |
|
Ми ходимо в групу 1,5-2 роки в середу і п'ятницю на 10.30. Інші розклади не знаю,якщо треба можу подивитися в середу . Ми записувались так: подзвонила спочатку на батальну в роддом, там мені дали мобільний пані Світлани-жінки,що це все організувала і з нею я вже домовлялась коли нам приходити і в яку группу. На перше заняття краще побути тільки другу або першу половину-так як вражень є забагато. Ми прийшли на другу половину-попили зі всіма чай іпотім побавились, і як всі пішли-то ми ще самі обслідували ігрові кімнати і попривикали  |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: субота червня 07, 2008 10:24 pm Тема повідомлення: |
|
хто має детальнішу інформацію про розвиваючі заняття для дітей на Валовій... |
|
| Догори |
|
 |
Ука
|
Написане: середа липня 09, 2008 5:46 pm Тема повідомлення: |
|
Знаю лише те, що кидала на різні форуми. Змінилося, що заняття з пів року. а так все без змін - півтори години, 30 грн. двічі на тиждень.
Завтра планую на розвідку, якщо вийде |
|
| Догори |
|
 |
_lu_
|
Написане: середа серпня 06, 2008 3:29 pm Тема повідомлення: |
|
| Ука написав(ла): | Знаю лише те, що кидала на різні форуми. Змінилося, що заняття з пів року. а так все без змін - півтори години, 30 грн. двічі на тиждень.
Завтра планую на розвідку, якщо вийде |
ау!!! і як розвідка?? щось дізналися детальніше?? |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: середа серпня 06, 2008 11:08 pm Тема повідомлення: |
|
були ми файно |
|