УМКА
 Львів. Розвиваючі школи
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Львів. Розвиваючі школи
Перейти до сторінки назад  1, 2

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Дитячі садки та школи
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
nadegda

Повідомлення: 13
ПовідомленняНаписане: середа серпня 06, 2008 4:38 pm    Тема повідомлення: розвиваючі школи Відповісти цитуючи

Так,є дві школи, одна на Сихові, одна в центрі, на Шевській.
Ми ходимо в центрі, тому що зручніше добиратися.
Їм потрібно дзвонити, записатися на пробний урок і потім, якщо вам подобається, домовляєтесь про навчання.
телефон до них 2723281або 80508197957
Догори

stern

Повідомлення: 3

ПовідомленняНаписане: середа серпня 06, 2008 5:56 pm    Тема повідомлення: Re: Розвиваючі школи Відповісти цитуючи

_lu_ написав(ла):
nadegda написав(ла):
Школа знаходиться в центі міста за адресою вул. Шевська 4, 4-це бічна від пл. Ринок).
В місяць ми відвідуємо 8 занять, одне заняття триває від 30 хв (для найменших) до 45-50 хв. для більш старших діток. Групи формують в залежності від віку дитинки.
вартість 350 грн.-за 8 уроків.
УСПІХІВ Very Happy

а є там телефон для зв"язку якийсь??

ось, кому цікаво, ще знайшла:

УНІКАЛЬНИЙ МЕТОД РАННЬОГО РОЗВИТКУ ЧЕРЕЗ АНГЛІЙСЬКУ

ПРОВОДИТЬСЯ НАБIР У ГРУПИ ВIКОМ
ВIД 1 ДО 14 РОКIВ

* Легкий, природний шлях вивчення англійської мови з 1 року
* Сертифiкованi вчителi, якi пройшли навчання у спецiалізованому навчальному центрi Хелен Дорон
* Iгри, музика, iнтерактивнiсть роблять заняття дуже цiкавими
* У групах - вiд 4 до 8 дітей

Скористайтеся чудовою можливістю –

відвідайте безкоштовний демонстраційний урок у м. Львові

на Сихові (р-н "САНТА-БАРБАРА") або в районі ринку "Південний"

Докладна інформацiя та запис дiтей вiд 1 до 8 рокiв:

тел. (032) 240-83-04, моб. (067) 314-53-85, e-mail: lviv-pivden@helendoron.com, www.helendoron.com

У школу Хелен Дорон Рання Англійська ми ходимо на Сихові. Мій малий і синочок коліжанки від занять просто в захваті! Дуже задоволені і чекають на кожне наступне заняття з нетерпінням. Попередньо ми були в Ерудиті, але хлопці, побувавши в Хелен Дорон, відмовилися від Ерудиту, хочуть в Хелен Дорон. І я розумію, чому Very Happy.Діти дуже радіють результатам, які Є! Радує ще й те, що Сихів практично без пробок, зі Стрийської, наприклад, чи з зеленої- дуже швидко! Платимо ми 250 грн. на місяць (8 занять,2 рази в тиждень). Перше заняття- демонстраційний урок-безкоштовне. Знаю, що з вересня Хелен Дорон Рання Англійська ще й на Південному буде! Very Happy Кому цікаво, тел.:240-83-04,+380 67-314-5385
Догори

nadegda

ПовідомленняНаписане: середа серпня 06, 2008 6:22 pm    Тема повідомлення: Розвиваючі школи Відповісти цитуючи

Але в школі в центрі ми отримали знижку!!!
І вони можливі для всіх Very Happy
Догори

nadegda

ПовідомленняНаписане: середа серпня 06, 2008 6:25 pm    Тема повідомлення: Розвиваючі школи Відповісти цитуючи

На мою думку варто спробувати піти на демо-уроки в обидві школи, адже викладачі різні, дітки різні.
Варто вибирати варіант, який підходить і мамі і малюку Very Happy
Догори

_lu_

Повідомлення: 81
ПовідомленняНаписане: вівторок серпня 26, 2008 3:09 pm    Тема повідомлення: Re: Розвиваючі школи Відповісти цитуючи

nadegda написав(ла):
На мою думку варто спробувати піти на демо-уроки в обидві школи, адже викладачі різні, дітки різні.
Варто вибирати варіант, який підходить і мамі і малюку Very Happy

це так, але я враховую ще й момент транспортного сполучення. ми живемо в р-ні Гвардійської - до центру не далеко, але, як сказала stern, в бік сихова чи "південного", мабуть, простіше добратися через пробки.
записались на пробний урок. з вересня розпочнуться заняття )
Догори

nadegda

ПовідомленняНаписане: середа серпня 27, 2008 11:12 am    Тема повідомлення: Розвиваючі школи Відповісти цитуючи

Як на мене це не аргумент, тому що до хорошого викладача поїдеш і через пробки на інший кінець міста. Для своєї дитини я вибрала найкращий варіант Very Happy
Догори

nadegda

ПовідомленняНаписане: четвер серпня 28, 2008 12:43 pm    Тема повідомлення: розвиваючі школи Відповісти цитуючи

хоча ще раз повторюю, що варто спробувати обидва варіанти щоб вибрати найкращий для себе
Догори

nadegda

ПовідомленняНаписане: четвер серпня 28, 2008 12:46 pm    Тема повідомлення: розвиваючі школи Відповісти цитуючи

тому записуйтесь і навчайтесь Very Happy
Догори

sonka

Повідомлення: 1

ПовідомленняНаписане: четвер серпня 28, 2008 1:02 pm    Тема повідомлення: школа Хелен Дорон Відповісти цитуючи

Дякую за інформацію про центр Хелен Дорон. Мені і моїй 2-х річній донечці дуже сподобалось, це дійсно щось надзвичайне. Вже після першого заняття моя донька почала підспівувати Up-up-up, Down-down.
Ми були на заняттях і на Сихові і в центрі, але оскільки нам зручніше добиратися в Сихівський центр ми обрали навчання тут та й дешевшеSmile
На Сихові -280 грн., а в центрі-350 грн. (і скидок нам не пропонували).
плюс оплата портфелика з яким дітки займаються цілий рік-400 грн.
Ми з нетерпінням чекаємо навчання, а поки, що щодня слухаємо диски з пісеньками!
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Дитячі садки та школи Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua