УМКА
 ? .... а де народжувати? ОПИТУВАННЯ
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

? .... а де народжувати? ОПИТУВАННЯ
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Пологи
Попередня тема :: Наступна тема  

Де би ви хотіли народжувати дитину?
Батальна
36%
 36%  [ 9 ]
Медінститут
16%
 16%  [ 4 ]
Мечнікова
8%
 8%  [ 2 ]
Джамбула (Раппапорта)
8%
 8%  [ 2 ]
Русових
0%
 0%  [ 0 ]
Інший варіант
8%
 8%  [ 2 ]
Вдома
24%
 24%  [ 6 ]
Всього проголосувало : 25

Автор 
 Повідомлення
vika

Повідомлення: 16
ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 25, 2007 10:39 am    Тема повідомлення: пологи Відповісти цитуючи

Ok Smile
може я не чітко поставила питання, але я чула вже стільки негативних видгуків, на те, що народжувала дома, що в моему стані не дуже хотілось про це говорить Sad
Догори

Ука

Повідомлення: 91

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 25, 2007 1:24 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

тепер маєте великого позитивіста в особі Левандівки Smile
Догори

vika

Повідомлення: 16
ПовідомленняНаписане: четвер вересня 27, 2007 7:06 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дякую, за пітримку.
тільки щось сам Левандівка не приймає участь, у размові Wink
Догори

natalia

Повідомлення: 5
ПовідомленняНаписане: субота лютого 02, 2008 11:44 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

привіт, на форумі давненько, за спілкуванням слідкую, але написати "руки не доходили".
я народжувала на Батальній, 22 вересня 2007 р у нас зявилась донечка, Анна. Йшла я на пологи "начитана" всілякими форумами і т.п., тому налаштована була воювати, але все пройшло дуже і дуже гарно. Десь з місяць перед пологами ми з чоловком готували "валюту" по 5 грн., але витратили лише одну купюру, та й то чоловік, за 2 год після народження дочки був готовий всім і вся роздавати з тої радості (у нас були сімейні пологи). Родзал чистий і атмосфера наскільки можливо приємна, от тільки годинника бракувало. Палата (я була від Антошки) чистюська, вода гаряча, душ (а це просто для мене була казка після 12 годин у родзалі) у палаті, - курорт. Доця біля мене 24 години на добу. Тобто враження лише приємні. Правда я забула додати, у мене на Батальній близька родичка працює, під патронатом якої я й перебувала Wink Правда моя сусідка по палаті (нас було двоє) без протекторату мала ті самі блага.
Догори

irok_m

Повідомлення: 7

ПовідомленняНаписане: неділя липня 06, 2008 6:47 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Поділіться досвідом, може хтось народжував на батальній у лікаря Поворозника, дуже цікавить . Наперед, дякую і чекаю, бо термін вже підтискає Embarassed
Догори

Olka

Повідомлення: 205

ПовідомленняНаписане: субота липня 12, 2008 12:02 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

про Поворозника не чула нічого Sad
Догори

irok_m

ПовідомленняНаписане: п'ятниця липня 25, 2008 4:01 pm    Тема повідомлення: пологи Відповісти цитуючи

Нашому малюку 15днів. Тому , як Ви розумієте , враження у мене ще досить свіжі, і можу поділитись досвідом про народження дитинки. Народжувала я на Батальній. Умови мені сподобались відразу. Весь процес проходить у родзалі, в якому жінка перебуває під наглядом акушерки, і свого лікаря. Біля мене постійно хтось був, чи таж акушерка, чи санітарка, чи медсестричка, словом покинутою себе не відчувала. Не хочу щоб виглядало як реклама, але лікарю буду вдячна певно до кінця життя. Справжній професіонал і просто хороша людина. Якщо когось цікавлять якісь подробиці - пишіть, з радістю поділюсь. Памятаю себе перед родами - розгублену і шукаючу відповідей на сотні питань про роди.
Догори

Барбадинка

Повідомлення: 9
ПовідомленняНаписане: субота серпня 02, 2008 11:31 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Народжувала на Рапопорта. Дуже задоволена. І хоча багато критикують цей роддом і розповідають жахи про умови...Головне - це дитинка, а не те в який туалет чи душ ходить мама! Хіба 2 чи 3 дні це багато?
А ще важливо не роддом, любі жіночки! А лікар! Якщо він до Вас уважний, враховує Вашу думку і відповідає на усі багаточисленні запитання - народжуйте у нього (у неї)! Я хотіла народжувати під Джо Коккера, і мені дозволили народжувати з плеєром! Захотіла аромо-палички, і лікар погодився! Була у нього перед пологами десь п'ять разів і задавала 150 запитань - і він на усі відповідав! Цитувала Наказ МОЗ щодо надання акушерсько-гінекологічної допомоги в Україні - і він його мені тлумачив з практичної точки зору! Поставила питання, щоб дитинку виклали на животик в перші 15 хв. після народження - так і зробили! От це на мою думку і має бути вирішальним аргументом при виборі роддому!
Палати спільного перебування - точно такі як і усюди! (перед пологами була і на Мечнікова, і в Медінституті, і на Батальній). Подумаєш - милась деколи поливаючи себе із пластикової пляшки Very Happy Зате це тільки на нашій рідній землі таке можна пережити! Екзотика!
І ще один аргумент: спитайтесь, де народжують більшість лікарів (і в тому числі гінекологів) Question
На Рапопорта!
Планую ще з двійку дітей і буду народжувати - на Рапопорта! Бо там мій лікар, якому я вдячна. А якщо він буде працювати в іншому роддомі - буду народжувати там! Smile
Догори

natapipa

Повідомлення: 6

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 22, 2008 1:50 pm    Тема повідомлення: Пологи Відповісти цитуючи

Ми теж орієнтуємося не на пологовий будинок, а на лікаря. То ж на разі виходить - Дж. Вашингтона. Більшість моїх знайомих там народжували і особливих нарікань не чула.То ж маю надію, що з Божою поміччю все буде добре.
Хоча насправді б хотіла пологи нестандартні. Чула, що в Луцьку і Житомиру - є клініки, де застосовують сучасніші методи пологів - стоячи, сидячи , у воді... Шкода, що в нас нема ще фахівців, які готові так приймати пологи...Бо я так розумію, що нема фахівців, які б могли справитися з нестандартними пологами, якщо б виникли ускладнення...Хай Госпождь допомагає, щоб всі без ускладнень народждували...
Догори

natapipa

Повідомлення: 6

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 22, 2008 2:06 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
Палата (я була від Антошки) чистюська, вода гаряча, душ (а це просто для мене була казка після 12 годин у родзалі) у палаті, - курорт. Доця біля мене 24 години на добу. Тобто враження лише приємні. Правда я забула додати, у мене на Батальній близька родичка працює, під патронатом якої я й перебувала Wink Правда моя сусідка по палаті (нас було двоє) без протекторату мала ті самі блага.

Скільки коштує така палата?скільки там таких палат?а в палаті по двоє, бо я чула, що там по - одному лежать? а чи допускають в палату родину? і що для того треба зробити?[/quote]
Догори

irok_m

ПовідомленняНаписане: субота серпня 23, 2008 1:38 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я лежала у такій палаті, гарячої води правда на той момент не було, через якісь там труби, але в таку жару холодний душ навіть краще. Лежали всі по двоє, бо тоді було дуже ббагато породіль, і коли я випусувалась деякі просто чекали на тих каталках на коридорі. Про палату я наперед не домовлялась, після родів почула як мій лікар комусь казав, щоб мене оформили у зорошу палату, тому думаю це залежить від лікаря, що буде приймати роди, додаткової плати за це не потрібно.
Догори

irok_m

ПовідомленняНаписане: субота серпня 23, 2008 1:40 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я лежала у такій палаті, гарячої води правда на той момент не було, через якісь там труби, але в таку жару холодний душ навіть краще. Лежали всі по двоє, бо тоді було дуже ббагато породіль, і коли я випусувалась деякі просто чекали на тих каталках на коридорі. Про палату я наперед не домовлялась, після родів почула як мій лікар комусь казав, щоб мене оформили у зорошу палату, тому думаю це залежить від лікаря, що буде приймати роди, додаткової плати за це не потрібно.
Пускають тільки когось одного, наприклад чоловіка, зразу після родів ваш лікар виписує пропуск і він по ньому усі дні поки там знаходишся заходить прямо у палату, правда тільки конкретні години
Догори

losyk_ov

Повідомлення: 3
ПовідомленняНаписане: середа жовтня 08, 2008 12:34 am    Тема повідомлення: В КОГО народжувати Відповісти цитуючи

Привіт, хто народжував на Батальній в Ковальчука або на Мечнікова в Усика, поділітся спогадами, бо я ще вибираю, а родити вже за 3-4 тижні Confused
Догори

kedio

Повідомлення: 17

ПовідомленняНаписане: середа жовтня 08, 2008 3:56 am    Тема повідомлення: Re: В КОГО народжувати Відповісти цитуючи

losyk_ov написав(ла):
Привіт, хто народжував на Батальній в Ковальчука або на Мечнікова в Усика, поділітся спогадами, бо я ще вибираю, а родити вже за 3-4 тижні Confused

Ковальчук - професіонал. Звичайно деякі професіонали - цинічні. Здається і Ковальчук такий, але попри це він - добра і відповідальна людина. Не знаю ..... може бути таке, що він береться лише за відповідальні операції.

Не нашкодив. Допоміг. Чекав все своє чергування на народження нашого подарунка. Не дочекався - пішов додому - і скоренько вернувся!!!

Поворозник? .... не раджу. ... не народжували.... не рекомендували.... хапуга і здирник....
Догори

мар'яна

Повідомлення: 1

ПовідомленняНаписане: вівторок жовтня 21, 2008 5:40 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Думаю народжувати на батальній в Середи!можливо хтось має якісь телефони,як з нею зв'язатись
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Пологи Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3
Сторінка 3 з 3

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua