| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
Inkiss
|
Написане: четвер листопада 30, 2006 4:51 pm Тема повідомлення: Дитячий одяг і взуття |
|
Всім привіт!
Маю двох донечок, які потрохи виростають з різних светриків, штанців і платтячок і в шафу вже все не влазить Можливо комусь потрібні дитячі речі (хоча навряд чи люди, які спілкуються на форумах мають в тому потребу ), або ви знаєте людей, яким потрібні чи дитячий будинок - з радістю поділюсь
Попереджаю, що одяг ношений, але чистий і виглядає нормально. Маю трохи і для хлопчиків, якщо когось цікавить.
Чекаю  |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: четвер листопада 30, 2006 5:39 pm Тема повідомлення: звичайно потрібно |
|
такі речі дуже потрібні!
в мене є багато знайомих багатодітних сімей, а також є пари, які усиновили дітей.
Якщо можеш то принеси ті речі до ц. Володимира та Ольги - там є спеціальне приміщення для гуманітарки. А також звідти ми будемо формувати подарунки на Миколая для бідних сімей. Або передай їх мені якимось чином.
Дуже вчасно ти зголосилася  |
|
| Догори |
|
 |
Inkiss
|
Написане: п'ятниця грудня 01, 2006 1:49 pm Тема повідомлення: |
|
Клас!!! Я дуже рада! Тільки нагадайте плиз, де це - в гаю? І коли краще принести І до кого звертатись Я - Інна Шинкаренко. |
|
| Догори |
|
 |
Olesya
|
Написане: п'ятниця грудня 01, 2006 5:19 pm Тема повідомлення: |
|
Церква Володимира і Ольги знаходиться на Симоненка навпроти поліклініки. |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: п'ятниця грудня 01, 2006 10:12 pm Тема повідомлення: |
|
Інкіс, привіт
загалом можна і не звертатися, а просто принести речі. Їдеш до церкви (то район Володимира Великого-готель Гетьман - орієнтир). Якщо стояти лицем до церкви то ліворуч є прибудова з вивіскою Ательє. От саме там є кімната з гуманітаркою. Думаю жінки з ательє можуть відкрити, або можна залишити речі там. Сказати, що то до Миколая для потребуючих.
якщо не маєш можливості принести то скажи, я спробую знайти когось, аби до тебе заїхав за цими речима...
тримайся привіт донечкам! |
|
| Догори |
|
 |
Inkiss
|
Написане: понеділок грудня 11, 2006 2:28 am Тема повідомлення: |
|
Pryvit!
Naghal informacija pro roztashuvannja cerkvy nichogo meni ne skazala
I propozycija pro te scob htos zaihav i zabrav spodobalas Tomu jaksco moghna davjte na cjomu i zupynymos Olka - dzvony  |
|
| Догори |
|
 |
|