УМКА
 Коли починаються місячні після зниження температури 2ї фази?
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Коли починаються місячні після зниження температури 2ї фази?

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Планування сім`ї
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Adelaida
Гість

ПовідомленняНаписане: середа січня 16, 2008 3:47 pm    Тема повідомлення: Коли починаються місячні після зниження температури 2ї фази? Відповісти цитуючи

Прошу дуже допомоги. Smile Не розумію, що відбувається.
Під час циклу було нормальне підвищення базальної температури з 36,6-36,9 до 37,1-37,2. Перед підвищенням було звичне виділення слизу. Тобто овуляція була.
На 15ий день другої фази температура знизилась до 36,9, на 16ий - 36,7. А місячні ще не почались. Smile Що це може означати? Раніше в мене завжди в такій ситуації місячні починались в перший день зниження температури.
Порадьте, що мені робити - просто ще трохи зачекати?
Догори

Yaremko
Консультант

Повідомлення: 80
ПовідомленняНаписане: середа січня 16, 2008 9:12 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Щоб визначити чи була овуляція потрібно 6 нижніх температур та мінімум 3 верхніх (яких ви ненадали) у вас були цілі температури чи ви просто не писали половинки (наприклад 36,65)
Температурний стрибок - це підвищення температури, при якому різниця між останньою точкою фази низьких температур і хоча б однією з трьох перших точок фази високих температур становить не менше 0,2°С. Перед стрибком щонайменше шість днів температура повинна утримуватися на низькому рівні.
Менструація наступає через 14 днів +-2 дні після овуляції і в переддень або а той самий день температура падає.
Догори

GLORIA

Повідомлення: 12
ПовідомленняНаписане: неділя травня 25, 2008 9:37 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А у мене питання протилежного характеру.У перший день циклу температура знизилась з 36,9 до 36,65.На другий день 36,8,а на третій 36,9. Shocked Термометр,спосіб і час не міняла.Почуваю себе добре.Чи може бути це нормою?Або щось означати Question
Догори

Yaremko
Консультант

Повідомлення: 80
ПовідомленняНаписане: неділя травня 25, 2008 2:06 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

GLORIA написав(ла):
А у мене питання протилежного характеру.У перший день циклу температура знизилась з 36,9 до 36,65.На другий день 36,8,а на третій 36,9. Shocked Термометр,спосіб і час не міняла.Почуваю себе добре.Чи може бути це нормою?Або щось означати Question

Перш за все ми можемо не брати до уваги температуру перших 4 дні циклу.
Чи це є нормою - Ні! але це може бути нормальним, тільки потрібно бачити цілий цикл. Ну і є така можливість що ви мали якусь психологічну ситуацію на яку навідь не звернули увагу а вона вам дала похибку температури.
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Планування сім`ї Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua