УМКА
 зустріч для годуючих мамусь у Львові
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

зустріч для годуючих мамусь у Львові

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Грудне вигодовування
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Olka

Повідомлення: 206

ПовідомленняНаписане: середа травня 07, 2008 5:22 pm    Тема повідомлення: зустріч для годуючих мамусь у Львові Відповісти цитуючи

Запрошуємо всіх мамусь та прихильників ГВ на зустріч групи підтримки грудного годування 9 травня о 11.00!

Тематика першої зустрічі "Тривале годування та все що цим пов'язане".

Адреса: Школа сім'ї при ц. Вознесіння (вул. Широка, 81а Левандівка)

Відвідування вільне і відкрите для всіх охочих, але попередньо повідомте про свою присутність через цю форму на сайті. http://pregnant.com.ua/component/option,com_contact/task,view/contact_id,2/Itemid,7/

Зустріч групи підтримки грудного годування – у першу чергу місце для спілкування однодумців, для обміну досвіду та інформацією, для знайомства мам і діточок.

Кава входить в програму зустрічі, тістечка приносьте з собою!
Догори

GLORIA

Повідомлення: 12
ПовідомленняНаписане: четвер травня 08, 2008 11:31 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

На жаль я живу в райцентрі за 100 км від Львова,але дуже підтримую акції,які спрямовані на благо сімї.Оскільки не можу відвідувати подібні міроприємства з двома карапузами на руках,то пропоную відкрити тему"Як я годувала грудьми.Подолання труднощів і успіхи".Може комусь буде цінний досвід інших або поради. Very Happy
Наші діти варті того,щоб ми їх любили і давали їм найкраще!
Догори

Барбадинка

Повідомлення: 9
ПовідомленняНаписане: субота травня 24, 2008 12:57 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Коли знову буде зустріч матусь і діток? Може це організувати якось масовіше? Якусь "рекламу" дати...Не тільки через цей форум... Наприклад, повісити оголошення в дит.поліклініках...
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: субота травня 24, 2008 12:14 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Наступна зустріч планується на І половину червня. Інформуємо мамусь не лише з цього форуму Smile на сайті Школи теж є оголошення, а також на інших форумах де обговорюється ГВ Smile
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: середа серпня 27, 2008 2:41 pm    Тема повідомлення: зустріч для годуючих мамусь у Львові Відповісти цитуючи

Перепрошую, що пізно інформую, але сьогодні о 17.00 на пл. Ринок знову буде зустріч активних мамусь на тему ГВ Rolling Eyes

27 серпня 2008 Smile
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Грудне вигодовування Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua