УМКА
 Як я годувала грудьми.Подолання труднощів і успіхи.
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Як я годувала грудьми.Подолання труднощів і успіхи.

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Грудне вигодовування
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
GLORIA

Повідомлення: 12
ПовідомленняНаписане: четвер травня 08, 2008 11:42 am    Тема повідомлення: Як я годувала грудьми.Подолання труднощів і успіхи. Відповісти цитуючи

Сподіваюся на підтримку.Свою розповідь додам пізніше.
Догори

GLORIA

ПовідомленняНаписане: четвер травня 08, 2008 6:28 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

На жаль грудьми вже не годую 4 місяці ,але все ще відчуваю себе годуючою мамою.
Почалося все в грудні р.Б.2003 (звичайно почалося ще раніше),але я почну з того як моє перше чудо попросилося на світ.Настрій був чудовим ,почуття-впевненими,але сталося все не так і мій Миколка народився"кесарятком".Оскільки я була ще молода і" зелена",то дитину мені принесли на годування аж на другий день.Був тяжкий тиждень в роддомі:зціджування,догодовування,плач і нерви.Молоко лило рікою,але ніхто не показав і не розказав мені як треба годувати.Натомість в коридорі висіли плакати з навчанням харчування по режиму.Благо природа взяла своє і моя малеча,відмовляючись від сосок і пляшечок навчилася їсти цицю.Аж тоді ми почали насолджувавтися другим місяцем нашої спільної роботи.
Якраз тоді в мене почалися сесії,які були 5 разів на рік і я подумала :"Ну все .Скінчилося моє годування."Та ні.На заняття я їздила кожен день:100км до Львова і назад.Спочатку протягом дня груди зціджувала ,а потім і не було потреби,бо вони звикли до такого режиму.А коли приїжджала ввечері додому,то моє маля не могло натішится такими бурхливими молочними ріками.
Годувався наш Миколка молочком 2 роки(разом їли, разом спали),аж тоді мама сказала: "СТОП!В тебе буде сестричка."
На народження другої дитини я вже йшла впевненою і начитаною мамою.Настроєною 100% на грудне вигодовування.Дитину приклала до грудей одразу ж,як відійшла від наркозу і не розлучалася до 1р.3міс.Аж Ксенія Євгеніївна сама настояла на відлученні(дуже вже був сильний інтерес до дорослої їжі).
Може хтось скаже,що дуже все в тебе просто.Ніяких проблем,все гладко.Та ні !Були і проблеми,і спокуси.Головне не створювати собі проблем самотужки.
Якщо ви хочете годувати дитину довго,то обовязково треба мати 100%ну впевненість в собі.Мамо![color=violet]Хто ж ,як не ти,яка давала мені 9 міс.поживу,зараз дасть мені ЯКІСНЕ життя?!
В передродовій палаті ,де я лежала 2 тижні до операції всі дівчата мали з собою усілякі пляшечки,пустушки.сосочки і свій арсенал постійно наповнювали.На моє запитання:"А ви збираєтеся годувати грудьми?"вони зробили великі очі і здивувалися:"Та збираємось,але якже без того?".
Та і страшно мені подумати,що треба ставати вночі декілька разів і готувати якісь суміші.А так цицю в ротик і спиш цілу ніч.
Можна почути ще й таке:"Та ти подивися,в тебе молоко синє.Дай дитині коровячого молока,воно жирне,наїсться і не буде плакати."Абсурд.Коровяче молоко для телят!А для немовлят-МАМИНЕ!
Не слухайте нікого,хто б вселяв в вас сумніви щодо вашої материнської профпридатності.Будьте наполегливими і годування грудьми принесе рясні плоди вам і вашим дітям.

Догори

Olka

Повідомлення: 208

ПовідомленняНаписане: четвер травня 08, 2008 10:55 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

GLORIA Laughing Ви молодчина!!!!Exclamation

моїй доці зараз 2р, не планую відлучати наразі.

А чому Ви відлучили у 1р.3міс Question
Догори

GLORIA

ПовідомленняНаписане: п'ятниця травня 09, 2008 10:25 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Та я її і не відлучала,сама покинула. Smile Якийсь час я навіть почувалася ображеною Crying or Very sad Але на мої тривалі вмовляння доця була категоричною.Втікала від мене,кривилася,а пізніше брала за руку і вела до газової плити,де стояла каструлька з супом.А ще могла сказати,що циця -бека.Мені здається,що настав якраз той момент,коли дитина сама відчула готовність покинути груди.
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Грудне вигодовування Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua