| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
Olka
|
Написане: середа травня 07, 2008 5:22 pm Тема повідомлення: зустріч для годуючих мамусь у Львові |
|
Запрошуємо всіх мамусь та прихильників ГВ на зустріч групи підтримки грудного годування 9 травня о 11.00!
Тематика першої зустрічі "Тривале годування та все що цим пов'язане".
Адреса: Школа сім'ї при ц. Вознесіння (вул. Широка, 81а Левандівка)
Відвідування вільне і відкрите для всіх охочих, але попередньо повідомте про свою присутність через цю форму на сайті. http://pregnant.com.ua/component/option,com_contact/task,view/contact_id,2/Itemid,7/
Зустріч групи підтримки грудного годування – у першу чергу місце для спілкування однодумців, для обміну досвіду та інформацією, для знайомства мам і діточок.
Кава входить в програму зустрічі, тістечка приносьте з собою! |
|
| Догори |
|
 |
GLORIA
|
Написане: четвер травня 08, 2008 11:31 am Тема повідомлення: |
|
На жаль я живу в райцентрі за 100 км від Львова,але дуже підтримую акції,які спрямовані на благо сімї.Оскільки не можу відвідувати подібні міроприємства з двома карапузами на руках,то пропоную відкрити тему"Як я годувала грудьми.Подолання труднощів і успіхи".Може комусь буде цінний досвід інших або поради.
Наші діти варті того,щоб ми їх любили і давали їм найкраще! |
|
| Догори |
|
 |
Барбадинка
|
Написане: субота травня 24, 2008 12:57 am Тема повідомлення: |
|
Коли знову буде зустріч матусь і діток? Може це організувати якось масовіше? Якусь "рекламу" дати...Не тільки через цей форум... Наприклад, повісити оголошення в дит.поліклініках... |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: субота травня 24, 2008 12:14 pm Тема повідомлення: |
|
Наступна зустріч планується на І половину червня. Інформуємо мамусь не лише з цього форуму на сайті Школи теж є оголошення, а також на інших форумах де обговорюється ГВ  |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: середа серпня 27, 2008 2:41 pm Тема повідомлення: зустріч для годуючих мамусь у Львові |
|
Перепрошую, що пізно інформую, але сьогодні о 17.00 на пл. Ринок знову буде зустріч активних мамусь на тему ГВ
27 серпня 2008  |
|
| Догори |
|
 |
|