| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
Барбадинка
|
Написане: неділя травня 04, 2008 9:20 am Тема повідомлення: Гемангіома:як із нею бути? |
|
У мене синочок. 8 міс. Десь у два місяці у нього на чолі з"явилось доброякісне судинне утворення - гемнгіома. Була малесенька крапочка. Тепер плямка збільшилась і в діаметрі має прибл. 1 см. Вже місяці два не збільшується. Звертались до багатьох лікарів-хірургів. Кожен розповідав щось нове і вирішення проблеми пропонував своє. Більшість говорили: треба різати.... Але ми послухали одного лікаря - і вирішили чекати...Оскільки в 95% випадків такі судинні утворення мають розсмоктатись самі. Знаю, що проблема із гемангіомами часто виникає у діток, особливо в останні десять років. Може хтось має подібну ситуацію і може поділитись досвідом. |
|
| Догори |
|
 |
Яська
|
Написане: неділя травня 04, 2008 4:49 pm Тема повідомлення: |
|
Я з таким не зіштовхувалась на власному досвіді, але не раз чула що в такій ситуації вірні поради давали в Ахмадиті.Сама буваю там з дітками і ні разу про це не пошкодувала!!! |
|
| Догори |
|
 |
cziczana
|
Написане: неділя травня 04, 2008 6:48 pm Тема повідомлення: |
|
мої обидвоє діток це мають. доня має на ручці а син на голівці ззаду. нам також казали по різному але я рішила не чіпати і воно помаленьку розсмоктується. знайомі вирізали своїй доні і лишився слід - досить велика ямка.хірурги кажуть різати а педіатри чекати. вибирати залишається нам батькам. |
|
| Догори |
|
 |
Барбадинка
|
Написане: вівторок травня 06, 2008 12:42 am Тема повідомлення: |
|
[quote="Яська"]Я з таким не зіштовхувалась на власному досвіді, але не раз чула що в такій ситуації вірні поради давали в Ахмадиті.Сама буваю там з дітками і ні разу про це не пошкодувала!!![/quote]
Якраз у Ахмадиті сказали різати...А лікар Могиляк із Чорнобильської сказав чекати хоча б до 1 року...І що робити??? |
|
| Догори |
|
 |
Яська
|
Написане: вівторок травня 06, 2008 11:03 am Тема повідомлення: |
|
Знаю точно що Ахмадит набагато досвідченіша лікарня за Чорнобильську( місяць тому на святкуванні свого три річчя моя мала впала на ножку,розпухло, боліло...зразу повезли в травмпункт.зробили рентген,наклали гіпсову лангетку.Сказали перелом 3 пальців!!!Чоловік працюе не далеко від Травматологіі Чорнобільської,до речі її зараз перенесли в район П.Орлика,там зібралось купа лікарів і винесли вердикт-перелом 2 пальців однозначно!!!Через 2 дні ми взяли малу і поїхали в Ахмадит.Подивились ногу,рентген чітко сказали що просто ушиб,зняли гіпс і дитина спокійно пішла!!! ) Але якщо вам сказали чекати до року то тут не так багато залишилось.Якщо все не так страшно що потребує термінового оперативного втручання то ви нічого не втратите трішки зачекавши,проте потім коли все успішно закінчиться будите впевнені що все зробили правильно!!!А що вам кажуть педіатри?Розумію що скільки лікарів стільки думок,але наприклад мої дітки мають неймовірно класного педіатра(про неї легенди ходять )Вона досвідчена,приемна і розумна!!!Можу порекомендувати.Успіху вам!!!Нехай маленький росте здоровий!!!!!! |
|
| Догори |
|
 |
|