УМКА
 Планування сім"ї
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Планування сім"ї

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Планування сім`ї
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
GLORIA

Повідомлення: 12
ПовідомленняНаписане: понеділок квітня 28, 2008 11:46 am    Тема повідомлення: Планування сім"ї Відповісти цитуючи

Звичайна для мене тривалість циклу 27-28 днів,відхилень не було жодного разу.Проте попередній цикл був 13 днів(температуру тоді ще не вимірювала),а наступний 30 зі стрибком температури на 17 день.Що це може означати і чи можу я визначати фазу передовуляційної неплідності в теперішньому циклі?
Догори

Yaremko
Консультант

Повідомлення: 80
ПовідомленняНаписане: п'ятниця травня 02, 2008 5:35 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Чому у вас був цикл 13 днів не знаю можлива це через який стрес чи якісь інші особливості. Та і допускається 2 цикли в рік без овуляції.
Щож до наступного циклу то там все добре бо якщо стрибок був 17 дня то за 12-16 днів має бути менструація у вас через 13 днів. Все добре.
Щож до визначення то в перших 3 циклах (по новій модифікації) ми немаємо права визначати передовуляційний період
Цитата:
-якщо жінка тільки починає спостереження за своїми циклами і не має чітко визначених довжин циклів впродовж останнього року, тоді перші три цикли, які вона спостерігає вона повинна вважати себе плідною від першого дня циклу;
-від четвертого до шостого циклу перші 5 днів циклу можна вважати неплідним, якщо ні один з попередніх циклів не був коротшим 26 днів.

Якщо цикли були коротшими, тоді застосовуємо обрахунок: «найкоротший цикл мінус 21» і отримуємо останній неплідний день;
-з 7 до 12 циклу для визначення фази передовуляційної неплідності застосовуємо обрахунок: «найкоротший цикл мінус 21» і отримуємо останній неплідний день;
-починаючи з 13 циклу застосовуємо обрахунок: «найкоротший цикл мінус 20».
Догори

GLORIA

ПовідомленняНаписане: субота травня 03, 2008 11:04 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

В книжці "Вчимося розпізнавати плідність"нічого не бачу про три цикли,в підрахунках спостереження за першими шістьма.Чи є ще новіша модифікація?
Догори

Yaremko
Консультант

ПовідомленняНаписане: неділя травня 04, 2008 5:42 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

GLORIA написав(ла):
В книжці "Вчимося розпізнавати плідність"нічого не бачу про три цикли,в підрахунках спостереження за першими шістьма.Чи є ще новіша модифікація?

В книжці "Вчимося розпізнавати плідність" на ст 48 написано
Цитата:
Визначення фаз плідності та неплідності в менструальному циклі жінки

Підрахунок

У перших шести циклах спостереження підрахунки не викону­ють (умовно вважають, що плідність розпочинається у перший день циклу).
Від 7-го до 12-го циклу від тривалості найкоротшого з 6-ти попере­дніх циклів віднімаємо 21;
з 13-го циклу від тривалості найкоротшого з 12-ти попередніх циклів віднімаємо 20.
Умовою для використання підрахунку є підтвердження, що по­передній цикл був двофазним (овуляторним), свідченням чого було підвищення температури в попередньому циклі.

В книжці написана класична версія методу, а у 2001 році колектив авторів Бірмінґемського методу розпізнавання плідності запропонував нову модифікацію методу, яка є більш зручною для подружніх пар
Догори

GLORIA

ПовідомленняНаписане: понеділок травня 05, 2008 2:59 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Вибачаюсь.Читала-забула.Що являє собою метод Ліги подружжя подружжю?Де можна про нього прочитати?
Догори

Yaremko
Консультант

ПовідомленняНаписане: понеділок травня 05, 2008 7:14 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

GLORIA написав(ла):
Що являє собою метод Ліги подружжя подружжю?Де можна про нього прочитати?

Це той самий симпто-термальний метод, лише інші правила, спосіб занотовування отриманої зі спостережень інформації. Він використується в США. Має свою специфіку яка полягає в методі розповсюдженню цієї інформації (це як правило сімейна пара яка вже давно займається тим методом навчає інших пар, чоловік як правило розмовляє з чоловіком а жінка з жінкою на деяких моментах розмовляють разом).
Де про цей метод можна знайти інформацію навідь не знаю. Якщо ви знаєте англійську можливо ви і знайдете на якомусь сайті, але як правило інформацію про правила методів планування сім'ї не виставляється на сайтах завжди є адреси консультантів.
Догори

мануна

Повідомлення: 1

ПовідомленняНаписане: понеділок грудня 15, 2008 12:49 pm    Тема повідомлення: планування сім'ї Відповісти цитуючи

Доброго дня. Я міряю базальну темпреатуру, слідкую за цирвікальним слизом і положенням шийки матки, адже тривалий час лікуюся від безпліддя. Підкажіть, будь ласка, чому шийка матки після овуляції не повернулася у попереднє положення. Вона м'яка і дуже високо знаходиться, хоча у мене уже 28 день циклу. Чи може це бути зумовлене вагітністю.
Догори

Yaremko
Консультант

ПовідомленняНаписане: понеділок грудня 15, 2008 1:54 pm    Тема повідомлення: Re: планування сім'ї Відповісти цитуючи

мануна написав(ла):
Доброго дня. Я міряю базальну темпреатуру, слідкую за цирвікальним слизом і положенням шийки матки, адже тривалий час лікуюся від безпліддя. Підкажіть, будь ласка, чому шийка матки після овуляції не повернулася у попереднє положення. Вона м'яка і дуже високо знаходиться, хоча у мене уже 28 день циклу. Чи може це бути зумовлене вагітністю.

Щоб щось відповісти потрібно знати в який день циклу у вас вийшов 3 день температури над покривною лінією та в який день циклу у вас був пік виділення слизу.
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Планування сім`ї Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua