УМКА
 День народження
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

День народження

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Різні послуги для дітей
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Яська

Повідомлення: 12
ПовідомленняНаписане: четвер березня 13, 2008 11:25 am    Тема повідомлення: День народження Відповісти цитуючи

Підкажіть будь ласка де можна нормально відсвяткувати день народження.Малій буде 3.Дома вже не цікаво.Та і свято віходить більше для батьків.Можливо якісь піцеріі,кафе?Я була в Ньюйорку на Вол.Великого бо то не далеко від нас,там є дит.кімната але мені щось нам не дуже...Та і в Макдональдзі не хочеться.
Догори

ол
Site Admin

Повідомлення: 207

ПовідомленняНаписане: четвер березня 13, 2008 12:10 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ще є Де-манджаро на Дорошенка.
Догори

ол
Site Admin

Повідомлення: 207

ПовідомленняНаписане: четвер березня 13, 2008 12:12 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А ще, як гарна погода, можна спробувати десь на природі.
Догори

Яська

Повідомлення: 12
ПовідомленняНаписане: четвер березня 13, 2008 5:01 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дякую.А про природу ми думали,але свято в нас 25.03,а я боюсь що за цей час сильно не потепліє,та і дітки ще малі.У мене молодшому тільки 11 міс.буде.А з таким сильно не розслабишся Laughing
Догори

cziczana

Повідомлення: 42

ПовідомленняНаписане: четвер березня 13, 2008 10:31 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

а я роблю в дома.
для такої дитини можна вже щось класне придумати
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Різні послуги для дітей Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua