УМКА
 нічні годування
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

нічні годування

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Грудне вигодовування
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
natalia

Повідомлення: 5
ПовідомленняНаписане: неділя лютого 03, 2008 1:21 am    Тема повідомлення: нічні годування Відповісти цитуючи

всім привіт, маю клопіт - доні чотири місяці, а вона знову почала вночі прокидатись перекусювати що дві години. це означає, що вона голодна? а якщо так, то з чого починати прикорм? ми тільки чаї пили, і то рідко, за потреби (типу фенхель, кріп)
Догори

Ksani
Консультант

Повідомлення: 30
ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 04, 2008 5:07 pm    Тема повідомлення: Re: нічні годування Відповісти цитуючи

natalia написав(ла):
всім привіт, маю клопіт - доні чотири місяці, а вона знову почала вночі прокидатись перекусювати що дві години. це означає, що вона голодна? а якщо так, то з чого починати прикорм? ми тільки чаї пили, і то рідко, за потреби (типу фенхель, кріп)

Для такої маленької дівчинки прокидатися щодві години вночі - це номально. Все у вас гаразд, не хвилюйтесяSmile Щоб Ви не втмлювалися від частих вставань вночі, було б добре організувати спільний сон.
А прикорм вводиться не раніше 6 місяців.
Догори

natalia

Повідомлення: 5
ПовідомленняНаписане: вівторок лютого 05, 2008 12:27 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

дякую, я власне запитала, бо заплуталась серед дебрів інформації - одні кажуть, що дитина такого віку має спати 6-8 год., інші - що може прокидатися 2-3 рази вночі...принаймні тепер я спокійна Smile
Догори

K-D

Повідомлення: 10

ПовідомленняНаписане: вівторок лютого 12, 2008 6:50 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ой, менi теж лiкарка казала що дитина МАЄ спати 6-8 годин вночi. Може її дитина... але не моя. Я помiтила що моя доня просипається частiше i їсть як за трьох коли росте. I саме в 4 мiсяцi у дiтей iде рiст, от вона i добирає своє. Можуть бути i зубки теж. Подивiться на ясенка, чи напухшi/червонi.
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Грудне вигодовування Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua