УМКА
 сік для грудних дітей
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

сік для грудних дітей

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Грудне вигодовування
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
binia

Повідомлення: 2

ПовідомленняНаписане: субота січня 05, 2008 5:09 am    Тема повідомлення: сік для грудних дітей Відповісти цитуючи

хочу, щоб доця росла принаймі до 6 місяця тільки на ГВ, але моя лікар каже з третього місяця давати дитині морквяний сік, потім ще й яблучний з ним разом. чи є підстави для таких дій?
Догори

Olka

Повідомлення: 208

ПовідомленняНаписане: субота січня 05, 2008 12:21 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Абсолютно не потрібно давати дитині до 6 місяців рідини, особливо соків. Соки майже не засвоюються організмом дитини.
Догори

Yaremko
Консультант

Повідомлення: 80
ПовідомленняНаписане: середа січня 09, 2008 12:14 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Так як вже писала Оlka дитина повинна знаходитися на повномі грудному вигодовування до 6 місяців і ваш педіатр це прекрасно знає.
Наказ Міністерства охорони здоров'я України N 540 від 04.08.2006 Про затвердження принципів підтримки грудного вигодовування, критеріїв та порядку оцінки закладу охорони здоров'я на відповідність статусу "Лікарня, доброзичлива до дитини"

де написано:
1.1. Принципи підтримки грудного вигодовування
6. Підтримка виключно грудного вигодовування до шестимісячного віку дитини ...

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) про грудне вигодовування (ГВ)
ВООЗ відповідає на запитання до якого віку грудне вигодовування залишається повноцінним харчуванням для дитини

Це юридичні нюанси грудного вигодовування і показавши своїй лікарці ці матеріали ви невідкриєте їй Америку вона про це знає але її рівень професійних знань на лице Sad
Догори

_lu_

Повідомлення: 81
ПовідомленняНаписане: вівторок січня 15, 2008 3:04 pm    Тема повідомлення: Re: сік для грудних дітей Відповісти цитуючи

binia написав(ла):
хочу, щоб доця росла принаймі до 6 місяця тільки на ГВ, але моя лікар каже з третього місяця давати дитині морквяний сік, потім ще й яблучний з ним разом. чи є підстави для таких дій?

підстава була б, якби дитинка була на штучному вигодовуванні. це власне те, до чого звикли наші педіатри - так було раніше.
хоча мене це, звичайно дивує... Rolling Eyes їм же проводять постійно якісь курси підвищення квалафікації і т.д., де напевне вже говорять про ГВ, про правильне ГВ на офіційному рівні... чому ж до цього часу зустрічаються подібні рекомендації з боку педіатрів?? Confused Question
не розумію...

до речі, наш педіатр такого нам не рекомендувала... Smile
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Грудне вигодовування Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua