|
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
binia
|
Написане: субота січня 05, 2008 5:09 am Тема повідомлення: сік для грудних дітей |
|
хочу, щоб доця росла принаймі до 6 місяця тільки на ГВ, але моя лікар каже з третього місяця давати дитині морквяний сік, потім ще й яблучний з ним разом. чи є підстави для таких дій? |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: субота січня 05, 2008 12:21 pm Тема повідомлення: |
|
Абсолютно не потрібно давати дитині до 6 місяців рідини, особливо соків. Соки майже не засвоюються організмом дитини. |
|
| Догори |
|
 |
Yaremko Консультант
|
|
| Догори |
|
 |
_lu_
|
Написане: вівторок січня 15, 2008 3:04 pm Тема повідомлення: Re: сік для грудних дітей |
|
| binia написав(ла): | | хочу, щоб доця росла принаймі до 6 місяця тільки на ГВ, але моя лікар каже з третього місяця давати дитині морквяний сік, потім ще й яблучний з ним разом. чи є підстави для таких дій? |
підстава була б, якби дитинка була на штучному вигодовуванні. це власне те, до чого звикли наші педіатри - так було раніше.
хоча мене це, звичайно дивує... їм же проводять постійно якісь курси підвищення квалафікації і т.д., де напевне вже говорять про ГВ, про правильне ГВ на офіційному рівні... чому ж до цього часу зустрічаються подібні рекомендації з боку педіатрів??
не розумію...
до речі, наш педіатр такого нам не рекомендувала...  |
|
| Догори |
|
 |
|
|