|
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
yuskiv
|
Написане: субота травня 30, 2009 1:02 am Тема повідомлення: з якого віку дитина може іти в садочок |
|
Допоможіть розібратися в ситуації яка склалася.У мене донечка :2007р,народження.9 місяців назад я звернулася у садочок з проханням записати мою дитину в групу.завідувач внесла нас в список повідомивши про те що дитина зможе піти тільки з вересня 2009р,і щоб я прийшли на початку травня нагадала про себе.Минулого тижня я зустрілася з завідувачем,вона запропунувала мені внести благодійний внесок в розмірі 340 грн,і тоді не буде жодних перешкод щоб дитина пішла в садочок. Прийшовши через кілька днів до неї знову мені сказали що міська рада ухвалила рішення про те що діток до 3 років в содік не брати.чи дійсно є такий закон,що мені робити щоб моя дитина пішла в садочок? |
|
| Догори |
|
 |
Prostoneba
|
Написане: неділя травня 31, 2009 11:36 am Тема повідомлення: |
|
Перший раз про таке рішення чую!!! У нашому садочку є дітки, які почали ходити у яслі, коли їм ще 2 років не було!!! Моя доня вже місяць ходить у садок, хоч їй 3 буде тільки-но влітку. Хоч теж не обійшлося без благодійного внеску! За першу дитину ми платили 400 грн., на другу попросили знижки  |
|
| Догори |
|
 |
|
|