УМКА
 Школа Святої Софії - як вона Вам?
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Дитячі садки та школи
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Yaremko
Консультант

Повідомлення: 91
ПовідомленняНаписане: середа червня 20, 2007 4:31 pm    Тема повідомлення: Школа Святої Софії - як вона Вам? Відповісти цитуючи

Я б хотіла почути об'єктивні думки, але без тому що вчителька нахамила (або чимсь недогодила Вашому "Егу").
Догори

Olka

Повідомлення: 215

ПовідомленняНаписане: четвер червня 21, 2007 10:38 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

чула я лише, що дітям після початкової школи важко перейти у нормальну школу і в звичайне середовище! Важко звикнути до звичального навчального процесу, адже у Школі Св. Софії свої методики роботи з дітьми...

Ідея Школи дуже хороша, я б хотіла я свою дитину туди віддати, але здається, що я лише нашкоджу дитині Sad
Догори

_lu_

Повідомлення: 83
ПовідомленняНаписане: четвер червня 21, 2007 11:57 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

а розкажіть, будь-ласка, "непросвітленим" що воно таке ця школа?? Embarassed
і де знаходиться? Smile
Догори

Yaremko
Консультант

ПовідомленняНаписане: четвер червня 21, 2007 4:10 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Приватний навчально-виховний заклад І - ІІ ст. "Школа Святої Софії" це перша в Україні початкова школа з релігійним нахилом (під патронатом УГКЦ). Адреса м. Львів вул. Вічева 2, це є в центрі біля Лялькового театру.
Виконує повну державну програму за методикою "Лицем до дитини"
деяку інформацію можете дістати на сайті
http://www.day.kiev.ua/157018/
Школа платна. Більша половина грошей забирає трьох разове харчування.
Дитина цілий день з 9 до 18 год. Звичайно можете забрати і скоріше.
За додаткову оплату може і більше залишатися і приходити скоріше.
Діють багато гуртків які також платні.

Цитата:
чула я лише, що дітям після початкової школи важко перейти у нормальну школу і в звичайне середовище! Важко звикнути до звичального навчального процесу, адже у Школі Св. Софії свої методики роботи з дітьми...

Я як кадровик (психолог) є проти того щоб діти міняли школи. Закінчив одну йди до тої яка наберає новий набір, тобто знайомство дітей з нуля, а не влиття в сформований колектив.
А в теперішній час це цілком можливо Very Happy
Догори

Ука

ПовідомленняНаписане: четвер червня 21, 2007 5:43 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

В мене старша там вчиться. Я наразі дуже задоволена. Саме підходом до дитини, атмосферою. Діти там весь день, на місці гуртки, там же роблять уроки. Для працюючих батьків дуже зручно. Як на мене один недолік. Коли дитина приходить додому, вона надто втомлена, щоб батьки могли так-сяк проконтролювати процес навчання. А, може, то я просто така недолуга...
Але давати далі в їхню гімназію не буду. Маю деякі сумніви щодо якості подальшої освіти. Постараюся дати саме в нови колектив. Подумую про 1-шу гімназію, але то наразі ще рано. Ми лише 1-й клас закінчили.
Догори

kedio

Повідомлення: 19

ПовідомленняНаписане: субота вересня 27, 2008 5:11 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Yaremko написав(ла):
деяку інформацію можете дістати на сайті

ну і звичайно варто поправити, що стаття дворічної давності, а з того часу води не тільки у нас спливло, але і у самій школі
Догори

bambu4a

Повідомлення: 9

ПовідомленняНаписане: вівторок жовтня 14, 2008 6:26 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

мне уже надо определяться, куда ребенка отдавать. Конечно, хочется, чтобы все было на высшем уровне. Что посоветуете?
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Дитячі садки та школи Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua