УМКА
 Дисбактеріоз
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Дисбактеріоз
Перейти до сторінки назад  1, 2

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Про дітей
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Yaremko
Консультант

Повідомлення: 91
ПовідомленняНаписане: вівторок грудня 16, 2008 2:03 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ostapcuk написав(ла):
...Мене дуже подивляє чому мені ніхто не сказав всіх цих нюансів в полог.буд.?Коли мій малюк цілодобово лежав біля грудей-мені сказали дати дурачок,бо я не зможу навіть відійти від нього,коли я виписувалась-лікар сказала мені тебе кесарили ,тому молока в тебе не буде багато то ти наніч дитину годуй сумішшю.З такими порадами я вийшла з полог.буд.

Ой повірте вони таке можуть наговорити що просто не то що смішно, а і страшно від такої некомпетенції, якщо такі дурниці лікар говорить то як він лікує??? Але ж ви розумієте що не всі у медичних навчальних закладах є відмінниками більшість є на середньо і нижньому рівні то що від них можна очікувати???
Але найгірше це невиконання наказів вищестоячого начальства і кожен лікар який має відношення до мами і дитини з цим наказом є ознайомлений під розписку Про затвердження галузевої програми "Підтримка грудного вигодовування дітей в Україні на 2006-2010 роки"
Про затвердження принципів підтримки грудного вигодовування, критеріїв та порядку оцінки закладу охорони здоров'я на відповідність статусу "Лікарня, доброзичлива до дитини"
Догори

Барбадинка

Повідомлення: 12
ПовідомленняНаписане: неділя січня 11, 2009 2:31 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Перечитала трохи, те що дівчата писали...Про ГВ - погоджуюсь - це прекрасно!Богдан їсть 1,5 роки цицю і він щасливий і я. Ходила я на навчання, прочитала багато літератури.Годувала я правильно, жодних проблем ні з молоком, ні з годуванням, ні з грудьми не мала...Хочу зазначити, що, коли манюні було 3 місяці - я вийшла на роботу. Няня годувала по вимозі замороженим в спец.контейнерах молоком, а я зціджувалась кожні 2 години на роботі і морозила молоко. До 5,5 місяців нічим більше не догодувувала, не допоювала, дурачка не давала... У нас був ДИСБАКТЕРІОЗ!До 4 місяців! Кліпсієлла і стафілокок золотистий... Sad І ні його відсутність, ні його присутність з ГВ в мене пов'язано не було. Єдине - ГВ допомагає боротись із дисбактеріозом!
А взагалі все дуже індивідуально!
Догори

Yaremko
Консультант

Повідомлення: 91
ПовідомленняНаписане: понеділок січня 12, 2009 1:15 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

В мене був випадок особа вже 4 місяці боролася із дисбактеріозом дитини і нічого. Поки давала лікарство ніби все добре переставала знов проблеми починалися, а ж поки не викинула дурак, збільшила тривалість годування, налагодила зміни грудей і почала догодовувати зцідженим молоком (тільки той верхній відслоєний вершок) (В таких випадка дитина висмоктує багато переднього молока з низьким змістом жиру, що проходить через травну систему занадто швидко й викликає симптоми дизбактеріозу) Коли вона прийшла на наспупний прийом до лікаря то повідомила що забрала в дитини дурак і вже таких проблем немає на що її лікарка висварила бо дитині обов'язковий дурак бо ....

Дисбактеріоз (від гр. dys- "порушення, розлад", bacterіo- "бактерії" й -sіs "стан") або дисбіоз - порушення якісного або кількісного балансу мікроорганізмів в організмі, у цьому випадку, у кишечнику. Це значить, що змінилася пропорція бактерій у кишечнику або там з'явилися незвичайні для нормальної флори мікроорганізми. Дисбактеріоз часто позв'язують із лікуванням антибіотиками й кишковими інфекціями.

У складі грудного молока є біфідус-фактор, речовина, що сприяє росту біфідобактерій. Не дивно, що біфідобактерії становлять 95-99% флори кишечнику дітей на грудному вигодовуванні. Біфідобактерій, які іноді називають ще пробіотиками, є частиною здорової флори кишечнику. Це саме ті пробіотики, які зазвичай прописують як лікування від дисбактеріозу. Ці добрі "лицарі" сприяють травленню, нормальній роботі імунної системи, а також не дають розростатися потенційно патогенним бактеріям, які приводять до захворювань. Біфідобактерії переважають у кишечнику в дитини доти, поки грудне молоко становить більшу частина харчування дитини. Крім цього, у кишечнику грудної дитини в невеликих кількостях можуть жити стрептококи, бактероїди, клостриди, мікрококи, ентерококи й кишкова паличка (E.Colі). Всі ці мікроорганізми є нормальною флорою травного тракту дитини на грудному вигодовуванні.

Діагностування дисбактеріозу проводиться по симптомах або ж аналізу калу на дисбактеріоз. Визначити симптоми дисбактеріозу важко, тому що цей стан не є захворюванням згідно "Міжнародної статистичної класифікації хвороб і проблем, пов'язаних зі здоров'ям" Десятого перегляду (МКБ-10) - документу Всесвітньої організації охорони здоров'я, що є загальноприйнятою міжнародною діагностичною класифікацією в охороні здоров'я.

Численні дослідження показали, що грудне молоко захищає дітей від захворювань, навіть якщо кишечник колонізований патогенними мікроорганізмами. Наприклад, у складі грудного молока є антитіла й фактори проти кишкової палички, холерного вібріона, сальмонели, шигели, ротавіруса й лямблії. Це означає, що в стільці може висіватися патологічний мікроорганізм, але дитина при цьому не проявляє ніяких симптомів захворювання. У складі грудного молока є все необхідне для запобігання зневоднювання, а також антитіла, які допомагають дитині впоратися з інфекцією, і також фактори, які дозволяють відновити нормальну флору кишечнику.
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Про дітей Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua