УМКА
 Розвиваючі заняття для самих маленьких
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Розвиваючі заняття для самих маленьких

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Різні послуги для дітей
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Барбадинка

Повідомлення: 12
ПовідомленняНаписане: неділя травня 04, 2008 9:08 am    Тема повідомлення: Розвиваючі заняття для самих маленьких Відповісти цитуючи

Як зареєстрований учасник на форумі вперше. У мене синочок 8 міс. 4 дні! Богданчик. Smile
Хочу поділитись враженнями щодо занять, які, напевне, єдині у Львові організували для діток з 8 міс. Ми там були - дуже сподобалось! Особливо Богданчику!Заняття спрямовані на сенсорно-моторний розвиток дитинки. Займається з дітками - психолог. Групи від 8 міс. до 1,5 р.; від 1,5 р. до 2 р. і т.д. Діткам дуже подобається разом. Вони граються, танцюють, малюють, розмовляють, беруть один в одного приклад і т.д. Заняття проходять два рази на тиждень. Середа та Субота о 13-00. вул. Свінціцького, 5 "Світ дитя. Центр свідомого батьківства". Правда коштує одне заняття трохи дорогувато.... 50 грн. Але радість мого Богдана від спілкування із собі подібними , ще й в такій кількості! - думаю "игра стоит свечь" І вчителька хороша. Добра і розумна!
P.S. У них є свій сайт: www.papamama.lviv.ua
Догори

Яська

Повідомлення: 13
ПовідомленняНаписане: вівторок травня 06, 2008 11:22 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А скільки діток в групі?
Догори

_lu_

Повідомлення: 83
ПовідомленняНаписане: вівторок травня 06, 2008 12:46 pm    Тема повідомлення: Re: Розвиваючі заняття для самих маленьких Відповісти цитуючи

Барбадинка написав(ла):
Заняття проходять два рази на тиждень. Середа та Субота о 13-00. вул. Свінціцького, 5 "Світ дитя. Центр свідомого батьківства".

дивний час занять. часто дітки в цей час (+-) сплять Sad Rolling Eyes
Догори

Барбадинка

Повідомлення: 12
ПовідомленняНаписане: середа травня 07, 2008 11:37 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Діток у групі не більше 5. А час спочатку встановили 11-00...Але як не дивно - більшість батьків було проти. От і визначили - 13-00. Заняття тривають 1 годину. Мій відразу після заняття біля грудей і засинає. Ще дуже класно, що поряд є зоологічний сад чи парк, де можна погуляти після заняття. Коли буде тепло, то обіцяли заняття проводити саме там Smile
Я думаю, що якщо буде 5-ро діток, які о 13-00 сплять, то зроблять для них заняття в інший час.
Догори

stern

Повідомлення: 5

ПовідомленняНаписане: середа серпня 06, 2008 6:46 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

..і ми в 13.00 - на бочок і спатки Very Happy Стосовно найменших- можна спробувати записатися в Хелен Дорон Рання Англійська.Там набір від 1 року...і до 14. Взагалі, методика досить успішна, бо продумано все до деталей і систематизовано. Весело і радісно Very Happy Рухливі, розвиваючі ігри, веселі пісеньки, і клеємо і розмальовуємо, і ще багато іншого- все англійською..Демонстраційний урок- безкоштовно. А коли вже визначилися, то плата на місяць 250 грн. (8 занять, по 2 зан.в. тиждень), може бути до обіду, можна після. В обідній час, як правило, малечі не до навчання Very Happy Хелен Дорон Рання Англійська є на сихові і в районі ринку Південний. кому цікаво, тел.:240-83-04, +38067-314-53-85
Догори

conja

Повідомлення: 2
ПовідомленняНаписане: четвер квітня 22, 2010 9:45 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

привіт всім. гарна тема. а нам 4 роки ми ходимо на Чупринки там розвивалки класні та образотворче мистецтво малій подобається і мені бо там індивідуальна робота 3-4 діток. Laughing такщо ми юніні художники
Догори

conja

Повідомлення: 2
ПовідомленняНаписане: вівторок листопада 23, 2010 12:22 am    Тема повідомлення: розвивалки Відповісти цитуючи

привіт. ми теж з своїми дівчатками ходимо в KIDS CLUB нам там подобається та отримали гарні консультації психологів щодо поведінкових проблем, а голевне дійові..Smile
Догори

russs

Повідомлення: 5

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 19, 2011 2:32 pm    Тема повідомлення: дитячий клуб Кузя Відповісти цитуючи

я з київа, та хочу подякувати нашому дитячому центру, в який ми ходимо вже пів року, до речі і дитячий день народження дитини проводили у тому ж дитячому клубі Кузя
Догори

kicenka

Повідомлення: 3

ПовідомленняНаписане: вівторок листопада 22, 2011 3:33 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дівчатка допоможіть мені знайти такий центр.Моій донечці 1 рік і 9 місяців,дуже активна.Проживаємо в р-ні Залізничному біля Привокзального базару ,чи біля нас є розвиваюча школа.Дякую
Догори

shneydik

Повідомлення: 1

ПовідомленняНаписане: субота грудня 17, 2011 11:17 pm    Тема повідомлення: Дитячий Центр "КУЗЯ" у Львові Відповісти цитуючи

"Кузя" з'явився вже у Львові. В центрі міста на вул. Саксаганського.
Займається розвитком дітей від 9 місяців до 7 років за методикою Монтесорі. Маленькі групки до 6 дітей, гарне приміщення, професійні викладачі.
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Різні послуги для дітей Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua