|
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
natalia
|
Написане: неділя лютого 03, 2008 1:21 am Тема повідомлення: нічні годування |
|
всім привіт, маю клопіт - доні чотири місяці, а вона знову почала вночі прокидатись перекусювати що дві години. це означає, що вона голодна? а якщо так, то з чого починати прикорм? ми тільки чаї пили, і то рідко, за потреби (типу фенхель, кріп) |
|
| Догори |
|
 |
Ksani Консультант
|
Написане: понеділок лютого 04, 2008 5:07 pm Тема повідомлення: Re: нічні годування |
|
| natalia написав(ла): | | всім привіт, маю клопіт - доні чотири місяці, а вона знову почала вночі прокидатись перекусювати що дві години. це означає, що вона голодна? а якщо так, то з чого починати прикорм? ми тільки чаї пили, і то рідко, за потреби (типу фенхель, кріп) |
Для такої маленької дівчинки прокидатися щодві години вночі - це номально. Все у вас гаразд, не хвилюйтеся Щоб Ви не втмлювалися від частих вставань вночі, було б добре організувати спільний сон.
А прикорм вводиться не раніше 6 місяців. |
|
| Догори |
|
 |
natalia
|
Написане: вівторок лютого 05, 2008 12:27 am Тема повідомлення: |
|
дякую, я власне запитала, бо заплуталась серед дебрів інформації - одні кажуть, що дитина такого віку має спати 6-8 год., інші - що може прокидатися 2-3 рази вночі...принаймні тепер я спокійна  |
|
| Догори |
|
 |
K-D
|
Написане: вівторок лютого 12, 2008 6:50 am Тема повідомлення: |
|
Ой, менi теж лiкарка казала що дитина МАЄ спати 6-8 годин вночi. Може її дитина... але не моя. Я помiтила що моя доня просипається частiше i їсть як за трьох коли росте. I саме в 4 мiсяцi у дiтей iде рiст, от вона i добирає своє. Можуть бути i зубки теж. Подивiться на ясенка, чи напухшi/червонi. |
|
| Догори |
|
 |
|
|