УМКА
 ГВ в пресі! Потрібно???
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

ГВ в пресі! Потрібно???

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Грудне вигодовування
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Yaremko
Консультант

Повідомлення: 91
ПовідомленняНаписане: понеділок січня 14, 2008 4:25 pm    Тема повідомлення: ГВ в пресі! Потрібно??? Відповісти цитуючи

Те що про ГВ пишуть в мамських журналах вже нікого нездивуєш бо так воно і має бути а от в пресі? ну скажімо в розділі про здоров'я, чи це хтось буде читати?
а взагалі хтось читає місцеву пресу? яку???
якби в ній був розділ про ГВ, або час від часу появлялися статті про ГВ їх би хтось читав????
Догори

Olka

Повідомлення: 215

ПовідомленняНаписане: понеділок січня 14, 2008 10:17 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ми над цим вже працюємоSmile
Догори

Yaremko
Консультант

ПовідомленняНаписане: понеділок січня 14, 2008 11:29 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Мене взагалі цікавить чи хтось це буде читати? яка авдиторія в тих газет? і взагалі в яких яка авдиторія?
Догори

_lu_

Повідомлення: 83
ПовідомленняНаписане: вівторок січня 15, 2008 3:09 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

мені здається, потрібно! і дуже!!!
я звичайно, не соціолого, навіть не близько. але це так - чисто інтуітивно!
це для тих верств населення, які не мають доступу до інтеренту, не мають змоги купувати глянцеві журнали, навіть спеціалізованих по догляду за дитиною. в таких сім'ях, як правило, купують одну-дві-три газети на тиждень. і часто, мабуть, це таки газети місцевого "розливу".
так що я думаю, якраз була б охоплена аудиторія, найменш проінформована про ГВ і все, що з цим пов'язано!
добре, що про це хтось дбає Smile Exclamation
Догори

Леся
Консультант

Повідомлення: 16

ПовідомленняНаписане: вівторок січня 15, 2008 3:34 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

абсолютно погоджуюся! Smile

а особливо по селах де більший рівень довіри газетам, особливо порадам Smile
Догори

Yaremko
Консультант

ПовідомленняНаписане: вівторок січня 15, 2008 3:47 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я таке запитання задала на форумі 4 сторінка
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: вівторок січня 15, 2008 4:01 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я думаю, що інформація має подаватися на рівні цільової аудиторії читачів.
для прикладу, якщо це газета "Порадниця" то треба дуже делікатно описувати про застарілі методи ГВ, бо аудиторія цієї газети скоріше за все вихована в кращих традиціях радянського ГВ.
Багато бабусь дають свої поради всім молодим мамам, тому це було б фантастично, якби зі сторінок "Порадниці" бабусі вивчили правила ГВ і повчали всіх інших... Laughing
Догори

Yaremko
Консультант

ПовідомленняНаписане: вівторок січня 15, 2008 4:48 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Мені сподобались ось ці статті Пример письма в редакцию газеты о важности ГВ
Как сотрудничать с прессой?
Догори

Olka

ПовідомленняНаписане: вівторок січня 15, 2008 4:58 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

у них багато практичної і корисної інформації є на сайті...
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Грудне вигодовування Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua