УМКА
 Помічник у вихованні!
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Помічник у вихованні!

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Про дітей
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Ядвіга

Повідомлення: 1

ПовідомленняНаписане: п'ятниця листопада 30, 2007 3:40 pm    Тема повідомлення: Помічник у вихованні! Відповісти цитуючи

Доброго дня, шановні батьки.
Поясню, в чому власне річ. Моєму Андрію майже 2 рочки. Чоловік увесь час на роботі. А я ж сиджу вдома з дитиною. Я йому вже всі казки, які знала, розказала; і у всі ігри переграла... коротше кажучи... у розпачі була, не знала чим малого зайняти.
Та позавчора я чоловіка попросила, щоб він мені більше про комп*ютер та інтернет розповів. Раніше я хіба в карти на ньому грала Smile Так от вже другий день поспіль я шукаю щось для дитини. І не повірите! Знайшла купу дитячих сайтів. Щоправда, здебільшого вони дуже складні навіть для мене. Проте вже зараз можу порекомендувати вам сайт www.levko.info/ Там і зрозуміло все, і Андрію подобається... бо там такий чудернацький герой намальований. І взагалі: з появою інтернету моє життя полегшилось. Бо я тут і казки знажоджу, і розмальовки (щоправда чекаю чоловіка, щоб він їх на принтері роздрукував), і аудіоказки! Very Happy
Догори

Ksani
Консультант

Повідомлення: 30
ПовідомленняНаписане: середа грудня 05, 2007 2:57 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

мене в таких повідомленнях найбільше зворушує оте "позавчора" Smile
Догори

Olka

Повідомлення: 215

ПовідомленняНаписане: середа грудня 05, 2007 3:07 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Very Happy
Догори

Ука

Повідомлення: 91

ПовідомленняНаписане: четвер грудня 06, 2007 3:19 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ну чому, тему можна і розвинути, гадаю, у кожного з нас є в букмарках розділ "для дітей". До речі, я його таки поповнила цим сайтиком.

щодо розмальовок, то нескінчена кількість їх лежить тут http://www.coloring.ws/coloring.html

А от на кенонівському ресурсі - фантастичні саморобки. якщо є кольоровий принтер. http://cp.c-ij.com/english/3D-papercraft/

Таких ресурсів у мене в букмарках під два десятки, але ці два використовую найчастіше
Догори

svetlook30

Повідомлення: 2
ПовідомленняНаписане: четвер вересня 23, 2010 4:14 pm    Тема повідомлення: няня Відповісти цитуючи

хотіла би працювати нянею з дитиною, можливо навіть з двома, маю досвід роботи, рекомендації. Звертайтесь, мій телефон 067-3069044
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Про дітей Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua