|
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
Ядвіга
|
Написане: п'ятниця листопада 30, 2007 3:40 pm Тема повідомлення: Помічник у вихованні! |
|
Доброго дня, шановні батьки.
Поясню, в чому власне річ. Моєму Андрію майже 2 рочки. Чоловік увесь час на роботі. А я ж сиджу вдома з дитиною. Я йому вже всі казки, які знала, розказала; і у всі ігри переграла... коротше кажучи... у розпачі була, не знала чим малого зайняти.
Та позавчора я чоловіка попросила, щоб він мені більше про комп*ютер та інтернет розповів. Раніше я хіба в карти на ньому грала Так от вже другий день поспіль я шукаю щось для дитини. І не повірите! Знайшла купу дитячих сайтів. Щоправда, здебільшого вони дуже складні навіть для мене. Проте вже зараз можу порекомендувати вам сайт www.levko.info/ Там і зрозуміло все, і Андрію подобається... бо там такий чудернацький герой намальований. І взагалі: з появою інтернету моє життя полегшилось. Бо я тут і казки знажоджу, і розмальовки (щоправда чекаю чоловіка, щоб він їх на принтері роздрукував), і аудіоказки!  |
|
| Догори |
|
 |
Ksani Консультант
|
Написане: середа грудня 05, 2007 2:57 pm Тема повідомлення: |
|
мене в таких повідомленнях найбільше зворушує оте "позавчора"  |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: середа грудня 05, 2007 3:07 pm Тема повідомлення: |
|
 |
|
| Догори |
|
 |
Ука
|
Написане: четвер грудня 06, 2007 3:19 pm Тема повідомлення: |
|
ну чому, тему можна і розвинути, гадаю, у кожного з нас є в букмарках розділ "для дітей". До речі, я його таки поповнила цим сайтиком.
щодо розмальовок, то нескінчена кількість їх лежить тут http://www.coloring.ws/coloring.html
А от на кенонівському ресурсі - фантастичні саморобки. якщо є кольоровий принтер. http://cp.c-ij.com/english/3D-papercraft/
Таких ресурсів у мене в букмарках під два десятки, але ці два використовую найчастіше |
|
| Догори |
|
 |
svetlook30
|
Написане: четвер вересня 23, 2010 4:14 pm Тема повідомлення: няня |
|
хотіла би працювати нянею з дитиною, можливо навіть з двома, маю досвід роботи, рекомендації. Звертайтесь, мій телефон 067-3069044 |
|
| Догори |
|
 |
|
|