УМКА
 Самостійно не какає і зригує?!
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Самостійно не какає і зригує?!
Перейти до сторінки назад  1, 2

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Про дітей
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
tarasova

Повідомлення: 26
ПовідомленняНаписане: середа жовтня 31, 2007 5:33 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дуже всім дякую за поради і за те, що витрачали час на наші проблеми. Smile
Просто я, як кожна мама, ДУЖЕ переживаю за свою дитину, і як щось не так - відразу і паніка, і сльози і все на світі!
Наш педіатр так мене настрашує, що я вже не знаю за що хапатися і що робити...ЇЇ слова:"Якщо дитина зригує піся 3-х місячного віку, то це паталогія нервової системи! Якщо вам невролог каже, що у вас все в нормі, то це шлунково-кишковий тракт. Ось бачите, ще й не какає"! Sad Ще радить зробити рентген кишківника на виявлення паталогій - подовжений кишківник, додаткова кишечка, занадто вузький кишківник, перекручений кишківник, закручений кишківник). І сказала, що якщо дійсно щось із цього перерахованого, то краще не затягувати, а негайно почати лікування... Crying or Very sad
Просто я переживаю за те, що дитина сама не какає, а коли на 3-4-5 дні я їй допомагаю, то вона какає у великих кількостях, так як за 3-4 рази.А значить кал збирається і щось не дає дитині цього зробити... Crying or Very sad
Догори

Ksani
Консультант

Повідомлення: 30
ПовідомленняНаписане: середа жовтня 31, 2007 5:45 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

tarasova написав(ла):
значить кал збирається і щось не дає дитині цього зробити... Crying or Very sad

Олю, саме Ви не даєте дитині цього зробити (своєю допомогою).
А надмірно стурбованих педіатрів мамам і діткам на ГВ треба уникати (така наша доля ) Embarassed
Догори

tarasova

ПовідомленняНаписане: четвер листопада 01, 2007 8:34 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я вже подумую про те, що може менім банани не їсти. Я їх їм 4-5 в день. Може вони провокують...
Догори

Olka

Повідомлення: 208

ПовідомленняНаписане: четвер листопада 01, 2007 11:40 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

tarasova написав(ла):
Я вже подумую про те, що може менім банани не їсти. Я їх їм 4-5 в день. Може вони провокують...

1. так як реагує дитина на 2-3 дні некакання? плаче довго? чи спокійна?

2. не думаю, що банани впливають, але чи пробували ви активію?
Догори

tarasova

ПовідомленняНаписане: п'ятниця листопада 02, 2007 12:20 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ви знаєте, я ось ввечері зрозуміла, в чому може бути справа. Синочок 2 дні, як не какав (в принципі бувало і до 4-х, але я не чекала поки сам сходить, бо боялась, щоб температура не піднялась). Так почав плакати, що ми всі з ніг збилися, не знали як заспокоїти, хоча раніше цього небуло і дитина вела себе нрмально. Можливо справа і не в цьому. . . Однак я все-таки вирішила йому допомогти. Поставили клізму, бо трубочка не допомогла. Кал нормальнИй, він сам був би взмозі його викакати. Але, коли КАЛ ВИХОДИВ, то СИНОЧОК ЗАЖИМАВСЯ І НЕ ДАВАВ ЙОМУ ЦЕ ЗРОБИТИ. Мені приходилося прижимати ніжки до животика і тільки тоді він потужувався і какав. Я думаю, що вся проблема у тому, що він просто стримує себе і кал в нього потрохи "складається"....
Активію пробувала, немає результату...
Догори

tarasova

ПовідомленняНаписане: четвер листопада 15, 2007 3:40 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Olka написав(ла):

1. Для заспокоєння скажу, що моя дитина з такого ж віку десь до 5,5 місяців теж сама не какала. Щодня ставила трубочку, а в один прекрасний день я вирішила зачекати і з того часу з каканням проблеми немає.

Я хотіла уточнити, після того, як Ви спробували зачекати, дитина почала какати сама раз в скільки днів чи кожет день?
Догори

Olka

Повідомлення: 208

ПовідомленняНаписане: четвер листопада 15, 2007 11:05 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

tarasova написав(ла):
Olka написав(ла):

1. Для заспокоєння скажу, що моя дитина з такого ж віку десь до 5,5 місяців теж сама не какала. Щодня ставила трубочку, а в один прекрасний день я вирішила зачекати і з того часу з каканням проблеми немає.

Я хотіла уточнити, після того, як Ви спробували зачекати, дитина почала какати сама раз в скільки днів чи кожет день?

практично щодня...

у нас це після 5 міс закінчилося, правда ми ще й почали на горщик садити в той час...
Догори

tarasova

ПовідомленняНаписане: п'ятниця листопада 16, 2007 12:18 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А в нас чекай не чекай.... Напевне стримується, поки не загусне...
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Про дітей Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua