УМКА
 Овуляія під час місячних?!
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Овуляія під час місячних?!

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Планування сім`ї
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Natalya
Гість

ПовідомленняНаписане: четвер вересня 20, 2007 3:22 pm    Тема повідомлення: Овуляія під час місячних?! Відповісти цитуючи

Допоможіть мені будь ласка зрозуміти себе. Минулий цикл тривав нетипових для мене 4 дні (а зазвичай 22-24). на 45-ий почалась менструація, базальна температура протягом місячних не нижче 36,7 (минулого циклу у першій фазі температура була до 36,55 і у другій 36,7-37,0. Сьогодні вже 6-й день циклу, місячні пройшли як звичайно а температура й далі 36,7. що це означає. чи відбулась уже овуляція в цьому циклі?
Догори

Olka

Повідомлення: 208

ПовідомленняНаписане: п'ятниця вересня 21, 2007 2:16 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Відповісти на запитання складно.

Необхідно побачити карту спостережень (фактори впливу, слиз, шийку матки).

Найкраще звернутись до інструктора з 3-4 картами.
Догори

Natalya
Гість

ПовідомленняНаписане: п'ятниця вересня 21, 2007 8:27 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Серед можливих факторів впливу може бути те, що з 13 вересня я хворіла грипом і вживала лікаські препарати (таблетки арбідол, спазмалгон і сироп від кашлю Колдакт). Може якісь із складових цих препаратів могли мати вплив на базальну темперауру?
Догори

Natalya
Гість

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 25, 2007 7:15 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Розкажіть будь ласка, коли взагалі може бути овуляція під час місячних (за яких умов)? Як можна це передбачити за допомого спостережень? Чи означає це, що в такому випадку можна завагітніти після статевого акту в переддень місячних?
Догори

Yaremko
Консультант

Повідомлення: 80
ПовідомленняНаписане: вівторок грудня 18, 2007 9:02 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Більш детально про симпто-термальний метод Бірмінгемської модифікації можна прочитати в порядку повідомлень з низу до верху.тут
Там є контакти організацій які консультують по цьому методі, найдіть серед них свого консультанта, бо на ваше запитання тяжко відповісти бо немає карти самоспостережень в яку входять спостереження за базальною температурою тіла, слизом шийки матки та самою шийкою матки. Немає такого що певна температура відповідає овуляції, це тільки різниця в температурі на 0,2 градуси цельсія і це для кожного індивідуально.
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Планування сім`ї Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua