|
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
Natalya Гість
|
Написане: четвер вересня 20, 2007 3:22 pm Тема повідомлення: Овуляія під час місячних?! |
|
Допоможіть мені будь ласка зрозуміти себе. Минулий цикл тривав нетипових для мене 4 дні (а зазвичай 22-24). на 45-ий почалась менструація, базальна температура протягом місячних не нижче 36,7 (минулого циклу у першій фазі температура була до 36,55 і у другій 36,7-37,0. Сьогодні вже 6-й день циклу, місячні пройшли як звичайно а температура й далі 36,7. що це означає. чи відбулась уже овуляція в цьому циклі? |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: п'ятниця вересня 21, 2007 2:16 pm Тема повідомлення: |
|
Відповісти на запитання складно.
Необхідно побачити карту спостережень (фактори впливу, слиз, шийку матки).
Найкраще звернутись до інструктора з 3-4 картами. |
|
| Догори |
|
 |
Natalya Гість
|
Написане: п'ятниця вересня 21, 2007 8:27 pm Тема повідомлення: |
|
Серед можливих факторів впливу може бути те, що з 13 вересня я хворіла грипом і вживала лікаські препарати (таблетки арбідол, спазмалгон і сироп від кашлю Колдакт). Може якісь із складових цих препаратів могли мати вплив на базальну темперауру? |
|
| Догори |
|
 |
Natalya Гість
|
Написане: вівторок вересня 25, 2007 7:15 pm Тема повідомлення: |
|
Розкажіть будь ласка, коли взагалі може бути овуляція під час місячних (за яких умов)? Як можна це передбачити за допомого спостережень? Чи означає це, що в такому випадку можна завагітніти після статевого акту в переддень місячних? |
|
| Догори |
|
 |
Yaremko Консультант
|
Написане: вівторок грудня 18, 2007 9:02 pm Тема повідомлення: |
|
Більш детально про симпто-термальний метод Бірмінгемської модифікації можна прочитати в порядку повідомлень з низу до верху.тут
Там є контакти організацій які консультують по цьому методі, найдіть серед них свого консультанта, бо на ваше запитання тяжко відповісти бо немає карти самоспостережень в яку входять спостереження за базальною температурою тіла, слизом шийки матки та самою шийкою матки. Немає такого що певна температура відповідає овуляції, це тільки різниця в температурі на 0,2 градуси цельсія і це для кожного індивідуально. |
|
| Догори |
|
 |
|
|