УМКА
 стрижемо дітей... а хто як?
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

стрижемо дітей... а хто як?
Перейти до сторінки назад  1, 2

Нова тема   Цю тему закрито    Форум Умка -> Про дітей
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
_lu_

Повідомлення: 81
ПовідомленняНаписане: понеділок червня 25, 2007 6:28 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Yaremko написав(ла):
А яке довге волося Ви маєте?
Бо я маю середньої довжини (трохи нижче плеча) і проблеми з розпущеним волося на дворі підчас спеки не маю.
Відповідно і дитина б не мала мати.
Говорю з мого досвіду, що коли я мала коротше волося (бо мені також здавалося що буде менш горячо) то було навіть горячіше. Wink
А щодо кульчиків то підтримую на всі 200%

у мене волосся трохи вище поясниці і ходжу в спеку лише з заколотим Confused

та я б не порівнювала дорослу людину з маленькою дитинкою. адже дорослі навряд чи страждають пітничкою Rolling Eyes а от у свого малюка на шийці якось бачила, хоч він і коротко стрижений
у дівчинки, з якою ми часто гуляємо, була така ж проблема, то їй потилицю дуууже коротко зістригли (майже "під нуль"), щоб не висипало Confused
Догори

Yaremko
Консультант

Повідомлення: 80
ПовідомленняНаписане: понеділок червня 25, 2007 9:39 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А може проблема в чомусь іншому Question
Не треба всього звалювати на волося Exclamation
Це трохи нагадує випадок коли дитина не бере груди і всі говорять що погане молоко, але ж молоко тут нідочого. Laughing
Можливо треба подивитися ширше, можливо щось було пропущене. Wink
Догори

_lu_

ПовідомленняНаписане: вівторок червня 26, 2007 9:50 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Yaremko написав(ла):
А може проблема в чомусь іншому Question
Не треба всього звалювати на волося Exclamation
Це трохи нагадує випадок коли дитина не бере груди і всі говорять що погане молоко, але ж молоко тут нідочого. Laughing
Можливо треба подивитися ширше, можливо щось було пропущене. Wink

що тут можна пропустити?? пітничка є пітничка. досить поширене явище серед діток, особливо у спекотну пору Confused
а те, що волосся сприяє посиленому потовиділенню - факт, мені здавалось, відомий Rolling Eyes
по своїй дитині бачу: після того, як ми його підстригли перестали стікати струмки поту зі скронь

та мова не про те...
звичайно Ви особисто маєте право не любити короткі стрижки у дівчаток, але для чого бути такою категоричною?? Wink інші теж мають право на свою думку.
і чому батьки не можуть вирішувати за свої маленькї чада, як їх підстригати?? адже як одягати, чим годувати, як лікувати (а це інколи має більш серйозні наслідки для дитини, ніж звичайна стрижка) - вирішують саме вони Wink
Догори

Yaremko
Консультант

ПовідомленняНаписане: вівторок червня 26, 2007 1:49 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Кожна дитина має щось своє.
В мому будинку 5 дівчаток, 4 зних з довгим волосям мами їх не заплітають, і погодак така ж як і у Вас і проблем не має. Я їх бачу кожин день. А та одна як з діддома. Confused
Я не категорична Wink
Я тільки наводжу факти. Тож чому в тих дівчаток не має пітнички Question
Погода таж сама.
Догори

Olka

Повідомлення: 208

ПовідомленняНаписане: вівторок червня 26, 2007 2:10 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

у нас пітнички теж не було ніколи... волоссячко закривало всю шию у дитини...
Догори

_lu_

ПовідомленняНаписане: вівторок червня 26, 2007 3:06 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Yaremko написав(ла):
Кожна дитина має щось своє.

от власне... Wink

Цитата:
В мому будинку 5 дівчаток, 4 зних з довгим волосям мами їх не заплітають, і погодак така ж як і у Вас і проблем не має. Я їх бачу кожин день. А та одна як з діддома. Confused

це суто Ваше сприйняття... Wink а хтось сприймає її зовсім інакше... а для батьків - вона взагалі найкрасивіша Wink

Цитата:
Я не категорична Wink

"І ще, не люблу дівчаток пострижених під хлопчиків, це жах, і без обговорення."

а це чиї слова?? Wink

Цитата:

Я тільки наводжу факти.

то я, по-Вашому, тут байки розповідаю?? Laughing

Цитата:
Тож чому в тих дівчаток не має пітнички Question
Погода таж сама.

самі собі суперечите..? Ви ж вище писали "Кожна дитина має щось своє."
чи це Ви визнаєте лише у своєму випадку?? Wink

кожна дитина (як і доросла людина) має свої схильності, зумовлені особливостями функціонування організму. і заперечувати якийсь факт тільки тому, що він не мав місця у Вашому випадку, - безглуздо, як на мене Rolling Eyes
Догори

Yaremko
Консультант

ПовідомленняНаписане: вівторок червня 26, 2007 4:47 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Якщо Ви любите стрижку під хлопчика то це ваша особиста справа, але не треба прикриватися аргументів за тією стрижкою, (звичайно тільки якщо це не пов'язано з медичною вимогою), це особисто Ваш естетичний смак. Confused
Догори

_lu_

ПовідомленняНаписане: вівторок червня 26, 2007 10:49 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Yaremko написав(ла):
Якщо Ви любите стрижку під хлопчика то це ваша особиста справа, але не треба прикриватися аргументів за тією стрижкою, (звичайно тільки якщо це не пов'язано з медичною вимогою), це особисто Ваш естетичний смак. Confused

я люблю дітей. а яка в них стрижка (і чи є у них вона взагалі )))) - для мене це абсолютно не важливо Wink
все що я намагалась до Вас донести - це те, що немає єдино правильного рішення/думки. тим більше в такому питанні як естетичний смак. якщо Ви цього не зрозуміли, ну то нема на то ради )))
Ви ж чомусь вперто намагались довести, що коротка стрижка у дівчинки - це негарно, і крапка Confused

Цитата:
але не треба прикриватися аргументів за тією стрижкою

а це взагалі як тлумачити?? Ви мене звинувачуєте в брехні і перекручуванні фактів?? Rolling Eyes чи просто вперто заперечуєте існування чогось, з чим самі ніколи не стикалися?? Wink
Догори

Показувати:   
Нова тема   Цю тему закрито    Форум Умка -> Про дітей Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua