| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
Olka
|
Написане: субота червня 23, 2007 9:11 pm Тема повідомлення: стрижемо дітей... а хто як? |
|
взяла я в руки машинку, забрала довгі коси доці... але от проблема виникла з гривкою, вона така крива і страшненька вийшла, аж шкода дитини
стригтися не дає, викручується то я вже пробувала рівняти ту гривку коли Юстя спала, а вийшло ще гірше.. вигляд як з радянського дит-будинку...гривка рівненька як під лінійку
і що робити? |
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
Написане: субота червня 23, 2007 10:49 pm Тема повідомлення: |
|
Ми стриглись в перукарні. За 5 хвилин справились  |
|
| Догори |
|
 |
Olya
|
Написане: субота червня 23, 2007 11:19 pm Тема повідомлення: |
|
Кажуть, що треба дитинці повністю зістригти перше волосячко, щоб краще росло ? яке ваше ставлення до такої "процедури"? |
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
Написане: неділя червня 24, 2007 12:00 am Тема повідомлення: |
|
Ми стриглись вперше. Але повністю не зістригали (це ж треба так з дитини знущатись ). Підстригли лише те що заважало і вийшла модна шапочка  |
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
Написане: неділя червня 24, 2007 12:03 am Тема повідомлення: Re: стрижемо дітей... а хто як? |
|
| Olka написав(ла): | вона така крива і страшненька вийшла, аж шкода дитини  |
Ви мабуть не слідкуєте за модою.
Дуже гарна стрижка вийшла  |
|
| Догори |
|
 |
_lu_
|
Написане: неділя червня 24, 2007 10:07 am Тема повідомлення: |
|
ми стриглись уже 2 рази!
перший раз машинкою встигли лише ззаду зняти, решту я зістригала ножицями поступово (під час того, як малеча була зайнята своїми справами)
вдруге таки повністю втигли підстригтись машинкою. працювали втрьох: мама тримала, бабуся стригла, дядько розважав-відволікав
Olka! у вас дуже модна зачіска!!!
оффтоп: а як картинки всавляти, підкажіть чайнику! |
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
Написане: неділя червня 24, 2007 10:43 am Тема повідомлення: |
|
| _lu_ написав(ла): | оффтоп: а як картинки всавляти, підкажіть чайнику! |
Поки можливо лише вставляти посилання на картинки, які розміщені десь в інтернеті, за допомогою тегу Img.
Постараюсь найближчим часом реалізувати можливість завантаження малюнку з компютера. |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: неділя червня 24, 2007 1:40 pm Тема повідомлення: |
|
| ол написав(ла): | Ми стриглись в перукарні. За 5 хвилин справились  |
і синочок тихенько сидів??
Юстина дуже хоче і ножиці і машинку в руки! виривається, головою крутить і руками допомагає! Якщо я хочу заколоти їй заколочку то вона руками відбивається ніби на неї оси летять
Ми народилися з досить довгим волоссям, з того часу воно не вилізло, а просто росло далі і дещо змінило колір! Повністю зістригти хотів чоловік, але я не вірю в те, що волосся стане кращим від такої процедури... а ще уявіть, дитина від народження має зачіску, а тут гоп і лисенька стала - шкода ж
всім дякую за похвалу стрижки, обіцяю вдосконалити техніку |
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
Написане: неділя червня 24, 2007 1:46 pm Тема повідомлення: |
|
| Olka написав(ла): | і синочок тихенько сидів?? |
Ну, ніби, крутився, роззирався. Але все пройшло успішно. Я, правда, того не бачив. Попрошу безпосередніх свідків про все розповісти.  |
|
| Догори |
|
 |
cziczana
|
Написане: неділя червня 24, 2007 8:52 pm Тема повідомлення: |
|
волося моєї доні ще не бачило ножиць і не збираюся в найблищому часі стрихти волося. думаю що ріст волося закладений генетично і підстригання на лиси нічого не міняє. коліжанка постригла свою доню на лисо і цій півтора року майже зовсім не росло волося. дитина майже весь час ходили в шапці. |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: понеділок червня 25, 2007 11:52 am Тема повідомлення: |
|
| cziczana написав(ла): | | волося моєї доні ще не бачило ножиць і не збираюся в найблищому часі стрихти волося.. |
у нас такі коси, що очі вже давно були б заховані під ними мусимо щось з тим робити |
|
| Догори |
|
 |
_lu_
|
Написане: понеділок червня 25, 2007 1:11 pm Тема повідомлення: |
|
ми стриглись тільки для того, щоб не було спекотно
думаю, стрижка каголо нічого не міняє в принципі
але наш тато просто мріє малого наголо підстригти - "під себе" якраз, як на фото, що Olka виклала тут  |
|
| Догори |
|
 |
Yaremko Консультант
|
Написане: понеділок червня 25, 2007 4:34 pm Тема повідомлення: |
|
Свого Максима ми стригли два рази.
Перший раз було в 11 місяців тому що волосячко з верху було малесеньке а в заді великі коси. Ну ми і постригли машинкою тільки коси.
Мені було шкода чуть до плачу не доходило
Другий раз так само вже після року.
Я читала в журналі "Мой ребенок" що це не правда що після стрижки волося ліпше, бо після року в дитини і так починає рости інше волосячко. І по моєму досвіду це підтвердилося. Є два типи волося одне біленьке, а друге виростає по маленьку трохи темніше і грубше.
І ще, не люблу дівчаток пострижених під хлопчиків, це жах, і без обговорення. Стригти чолочку так, а під хлочика то ні.
Це знущання над дитиною, яка нічого не розуміє. |
|
| Догори |
|
 |
_lu_
|
Написане: понеділок червня 25, 2007 4:44 pm Тема повідомлення: |
|
| Yaremko написав(ла): |
І ще, не люблу дівчаток пострижених під хлопчиків, це жах, і без обговорення. Стригти чолочку так, а під хлочика то ні.
Це знущання над дитиною, яка нічого не розуміє. |
дозволю собі все таки обговорити
а якщо на вулиці спека, а дитина не дає зв'язувати коси (та й чи потрібно їх стягувати в такому віці)?? і на шийці пітничка??
знущання над дитиною, яка нічого не розуміє - це проколювання маленьким дівчаткам вушок!
а в стрижці "під хлопчика" особисто я нічого поганого не бачу дитина від того не страждає, а інколи навіть навпаки
тому я б не була настільки категоричною  |
|
| Догори |
|
 |
Yaremko Консультант
|
Написане: понеділок червня 25, 2007 5:59 pm Тема повідомлення: |
|
А яке довге волося Ви маєте?
Бо я маю середньої довжини (трохи нижче плеча) і проблеми з розпущеним волося на дворі підчас спеки не маю.
Відповідно і дитина б не мала мати.
Говорю з мого досвіду, що коли я мала коротше волося (бо мені також здавалося що буде менш горячо) то було навіть горячіше.
А щодо кульчиків то підтримую на всі 200% |
|
| Догори |
|
 |
|