|
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
Olya
|
Написане: субота червня 02, 2007 12:41 am Тема повідомлення: Перші зубки |
|
Шановні, батьки!
поділіться, будь-ласка, досвідом прорізування перших зубчиків у Ваших діток.
в моєї доні понос вже кілька днів, думаю, що в "нас" буде перший зубік ! |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: субота червня 02, 2007 11:39 am Тема повідомлення: |
|
У нас не було особливих труднощів з зубчиками.
Зауважували прорізування, бо дитина ловила мої пальці і намагалася кусати їх, а також посилено гризла ложечки.
Іноді були закрепи, іноді 1-2 вередливих дні.
Зараз лізе 7-ий, і чомусь є дуже напухле місце, ніби гемотомка утворилася. Вчора нічого не хотіла їсти і навіть не сміялася. З попередніми зубами не було такого... |
|
| Догори |
|
 |
Olesya
|
Написане: неділя червня 03, 2007 1:34 am Тема повідомлення: |
|
Коли нам стукнуло рівно 6 міс., мама випадково заглянула в ротик і побачила перший зубчик
Якихось особливих симптомів не спостерігали, єдине - гризли все підряд і слинки посилено текли.
На наступний день виліз другий зубчик
Перед вилізанням інших зубчиків, у нас були - поносик легкий (1-2 дні), капризування, гризіння меблів, кусання всіх і своїх пальчиків, нежить, неспокійні сни, гематоми.  |
|
| Догори |
|
 |
_lu_
|
Написане: неділя червня 03, 2007 1:15 pm Тема повідомлення: Re: Перші зубки |
|
| Olya написав(ла): | Шановні, батьки!
поділіться, будь-ласка, досвідом прорізування перших зубчиків у Ваших діток.
в моєї доні понос вже кілька днів, думаю, що в "нас" буде перший зубік ! |
це настільки індивідуально... як показує практика, навіть, коли лізуть різні зубки у однієї і тієї ж дитинки, симптоми можуть бути абсолютно різними )
у когось - пронос, у когось - закреп, а у когось - практично безсимптомно
в нас було по-різному... але завжди присутні сопельки... )) |
|
| Догори |
|
 |
Yaremko Консультант
|
Написане: п'ятниця червня 08, 2007 4:06 pm Тема повідомлення: |
|
В мого Максима (йому вже 1,5 років, 9 і лізе 10 зубчик) було все понос, запори, зригування, температура, і навідь без симптомів. Кожний зубчик посвому, але одна закономірність рікою тече слина.
Щодо гризіння меблів. Я незнаю що робити підчас однго із таких гризінь мій малий майже непомінто надщербив два передні зуби. І не знаю, чи звертатися до стоматолога і до якого, щоб знайшов підхід до малого пацієнта  |
|
| Догори |
|
 |
Olesya
|
Написане: вівторок липня 03, 2007 12:16 am Тема повідомлення: |
|
Наш Юрко теж має надщерблений передній зуб, сам собі винен: тер і скреготів для забави верхніми зубами об нижні...  |
|
| Догори |
|
 |
tarasova
|
Написане: четвер листопада 08, 2007 3:56 pm Тема повідомлення: Re: Перші зубки |
|
В нас ще немає зубів, але з 2 місяців нижні ясна припухлі і слюна тече рікою. А з 4-х місяців не проходять соплі. То є, то нема... Ходили до ЛОРа, а він зразу - гострий риніт! І головне діагноз поставив на основі запитання - слиз якого кольору, прозорий? - я відповіла, що так! І давай виписувати дитині сосудозвужуючі!!!! Я їх не капала і не збираюсь, бо знаю, що це на зуби. Просто промиваємо носик ромашечкою і все! На моє запитання - може це на зуби - лікар не зміг відповісти. Я не розумію, як лікар може не знати, що коли лізуть зубки, то в дитини трохи слабшає імунна система, і тому і сопельки, і закрепи, і поноси і т.п. От яка некомпетентність!
Моя мама каже, що коли я була маленька, то всі зуби лізли із сопельками, причому тільки вилізе зуб, соплі зразу ж припинялися..  |
|
| Догори |
|
 |
|
|