| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
Yaremko Консультант
|
Написане: понеділок травня 28, 2007 7:19 pm Тема повідомлення: Дурачок і бутилочка не сумісні з грудним вигодовуванням! |
|
Дурачок і бутилочка не сумісні з грудним вигодовуванням! То чому коли мамі проце розказуєш вона нереагує, а через 1-2 місяці проблеми, дитина не хоче брати груди, мало молока, і т.д. Чому дитина плаче у візочку а мамі паралельно. Вона той візочок товче, а найпростіше взяти дитину на руки. |
|
| Догори |
|
 |
Ука
|
Написане: вівторок травня 29, 2007 12:22 am Тема повідомлення: |
|
А я б не стверджувала так категорично. З трьох дітей двоє мали дурачок і всі троє пляшечку. Всіх годувала більше року і причиною припинення було зовсім не брак молока. Молодшу годую досі. Гадаю, то досить індивідуальне. |
|
| Догори |
|
 |
Yaremko Консультант
|
Написане: вівторок травня 29, 2007 4:17 pm Тема повідомлення: |
|
Сумна статистика в Україні тільки 30% дітей до півтора року часу на природньому грудному вигодовуванні.
Ті діти які мають дурачок і годуються часто через пляшечку мають дуже сумну статистику, 50% на грудному вигодовуванні до 3 місяців, 30% до 6 місяців, а решта винятки які можуть годуватися і більше року.
Вашим дітям повезло як і моєму братові, вони вийнятки з правил. |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: вівторок травня 29, 2007 7:05 pm Тема повідомлення: |
|
прикладів є багато і негативних і позитивних...
у нас проблема з питтям, нічого крім циці дитина не хоче. Зараз спека, а привчити до горнятка так і не можемо. Кілька разів у день випє ковточок - і все!
Вже думаю, чи то варто було давати і пляшечку дитині? Аби вчилася пити з різних "джерел"
Стосовно статистики... серед моїх друзів усі діти на ГВ. Дітям більше року, декому буде лише рік. Але всі мами обізнані, читали, ходили на курси і тд.
Тому і не було проблем з молоком. Але... якщо Ви поїдете в найближче село від Львова чи Києва - Вам скажуть всі "молоко перегоріло" чи "пропало". А куди пропало - невідомо!
Аналогічна ситуація з лікарями, які теж вірять в пропажу молока.
Тому, аби зрушити цю статистику то варто інформувати принаймні своїх друзів! |
|
| Догори |
|
 |
Olya
|
Написане: середа травня 30, 2007 12:06 am Тема повідомлення: |
|
Думаю, що такі матусі як ми (учасниці форуму) покращують сумну статистику !!
А от відносно "дурня" і пляшечки не погоджуюся. Все слід робити вчасно: давати пустушку тоді, коли малюк вміє правильно брати груди і добре смокче молочко;пляшечку - коли даєте пити компотики чи чайочки (починала давати своїй доці узварчик, коли почалася спека і почали "прикормлюватися", у віці 6 міс.). До речі, деяка література пише, що краще відразу дитину вчити пити з горнятка "непроливайка"! |
|
| Догори |
|
 |
_lu_
|
Написане: середа травня 30, 2007 6:32 pm Тема повідомлення: |
|
а у нас взагалі було дивно:
з грудним вигодовуванням в принципі проблем не було
ще в пологовому інколи малеча брала дурака, а потім, ніби розучилась він його смоктав таким способом як цицю, і тому дурак постійно випадав з ротика те саме й із пляшечкою:синок просто не знав, як з неї пити )))
якщо треба було щось дати, то давала зі шприца
зараз п'ємо з горнятка, з поїльника, а на вулицю беремо з собою пиття в пляшечку з-під Моршинської "спорт" (там такий клапан є). зручно з усіх боків і малечі подобається  |
|
| Догори |
|
 |
Yaremko Консультант
|
Написане: п'ятниця червня 08, 2007 6:00 pm Тема повідомлення: |
|
Всі консультанти по грудному вигодовуванні (ГВ) сотні разів кажуть і доказують що дурачок і бутилочка це найкоротший шлях до закінчення ГВ.
Я це точно знаю бо була на межі.
Тільки після повного відмовлення від тих предметів все стало на свої місця. Це дуже тяжко як морально так і фізично, і довго, мені день йшов за рік.
Я би просила не сильно афішувати про Ваше грудне вигодовування разом з тими речами оскільки іншим це не пройде. І Ви будете брати відповідальність на себе за потурання дурачку і бутилочці (звичайно небереться до уваги штучне вигодовування, але взідки тоді воно може взяти якщо по відсотках то дуже мало хто не може вигодовувати грудьми )
Щодо питя в літі. Все дурня, не потрібно вчити на бутилочку.
По перше: є груди, і коли дитина хоче пити то прикладається до грудей
По друге: тільки біля року дитина копіюючи Вас хоче пити з нормального горнятка, звичайно потрібно пропонувати дитині пити з чашечки, але бажано із звичайним носиком. |
|
| Догори |
|
 |
K-D
|
Написане: вівторок лютого 12, 2008 7:01 am Тема повідомлення: |
|
Я вважаю що консультанти замiсть залякувань мам про закiнчення ГВ мають пiдтримати їх а не казати що молоко закiнчиться i пропаде. Бо такi розмови є рiвносильнi педiатрiвським "порадам" щодо не годування вночi iтд. Я свої методи нiкому не нав'язую, але моя дитина i пляшечку знає, i далi годується молоком якi б проблеми у мене не були (нам 8 мiс). Я знаю двох мам особисто що нi разу дитину не прикладали до грудей, але цiдiнням молока з насосiв з першого дня вигодували дитину бiльше року!!! I я разом з 10 iншими працюючими мамами у своїй компанiї качаємо молоко i несемо нашим козявкам додому а потiм ввечерi, вночi i на вихiдних годуємо безпосередньо з грудей. Є багато способiв годувати дитину. Бути дома з дитиною i безпосередньо годувати її з грудей це є великий привiлей! Але це не єдиний спосiб забезпечити дитину цiнним молоком. |
|
| Догори |
|
 |
Yaremko Консультант
|
Написане: середа лютого 13, 2008 12:13 am Тема повідомлення: |
|
Консультанти не залякують а говорять правду яка б вона не була.
Але мало хто знає що чашечки, поїльнички незнаю як ще їх називають, так само мають свої мінуси як наприклад дитина починає кусатися!!! |
|
| Догори |
|
 |
cziczana
|
Написане: середа лютого 13, 2008 11:37 am Тема повідомлення: |
|
в мене двоє дітей. обидвоє пили (меньший ще їсть) моє молочко, смоктали дурачок і пили кашкі з пляшечки і одне другому не заважало. |
|
| Догори |
|
 |
Yaremko Консультант
|
Написане: середа лютого 13, 2008 7:22 pm Тема повідомлення: |
|
То що "плутанина сосків" це міф? це неправда? То чому лише 10-15% мам в Україні годують грудьми?
Ще раз напишу із 100 мам які дають своїм дітям імітатори сосків 50% на грудному вигодовуванні до 3 місяців, 30% до 6 місяців, а решта винятки які можуть годуватися і більше року.
І ще одне чому це не сумісне з ГВ. ГВ має бути по вимозі дитини а коли ви даєте дурачок то ви навіть незнаєте скільки тих прикладань ви пропускаєте, а даєте груди вже тоді коли дитина дуже голодна, чи не так? |
|
| Догори |
|
 |
K-D
|
Написане: четвер лютого 14, 2008 11:38 pm Тема повідомлення: |
|
Якi б факти хто не наводив я знаю одне, що коли моя дитина вiдмовлялась вiд грудей, або їла фазами, то добре то погано, або кусалась, або я мала мастити i застої - то я наперекiр всьому годувала i годувала i буду годувати хоча б до року, а далi буде видно. Тому що я особисто керуюсь не бажанням чи якоюсь iншою космiчною силою а почуттям обов'язку перед дитиною дати їй молоко. Чесно кажучи бажання годувати у мене НIЯКОГО немає, усi труднощi що менi прийшлось подолати бажання i натхнення менi не додають, але знов - годую! |
|
| Догори |
|
 |
Ksani Консультант
|
Написане: п'ятниця лютого 15, 2008 1:11 pm Тема повідомлення: |
|
| Yaremko написав(ла): | | ГВ має бути по вимозі дитини а коли ви даєте дурачок то ви навіть незнаєте скільки тих прикладань ви пропускаєте, а даєте груди вже тоді коли дитина дуже голодна, чи не так? |
Оце точно
І виходить те саме годування по режиму. |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: субота лютого 16, 2008 12:23 am Тема повідомлення: |
|
остання історія про соску - дитину годували до року, але постійно користувалися і соскою. Велика проблема виникла не відразу, а у останні місяці, коли дитині було лінь їсти цицю, бо їв соску. Мама останні місяці щотижня лежала з високою температурою через лактостази, намагалася довше годувати, але не припускала думки, що вся біда в сосці...
Логічно, що так тривати довго не могло - кинули ГВ, а не соску |
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
Написане: субота лютого 16, 2008 12:38 am Тема повідомлення: |
|
| K-D написав(ла): | | Я вважаю що консультанти замiсть залякувань мам про закiнчення ГВ мають пiдтримати їх а не казати що молоко закiнчиться i пропаде. Бо такi розмови є рiвносильнi педiатрiвським "порадам" щодо не годування вночi iтд. Я свої методи нiкому не нав'язую, але моя дитина i пляшечку знає, i далi годується молоком якi б проблеми у мене не були (нам 8 мiс). Я знаю двох мам особисто що нi разу дитину не прикладали до грудей, але цiдiнням молока з насосiв з першого дня вигодували дитину бiльше року!!! I я разом з 10 iншими працюючими мамами у своїй компанiї качаємо молоко i несемо нашим козявкам додому а потiм ввечерi, вночi i на вихiдних годуємо безпосередньо з грудей. Є багато способiв годувати дитину. Бути дома з дитиною i безпосередньо годувати її з грудей це є великий привiлей! Але це не єдиний спосiб забезпечити дитину цiнним молоком. |
Вибачте, що встряю в дискусію,
але можливо справді є якісь поради для мам, які не можуть постійно бути з дитиною? |
|
| Догори |
|
 |
|