|
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
Ksani Консультант
|
Написане: субота лютого 16, 2008 7:10 pm Тема повідомлення: |
|
| Olka написав(ла): | | Велика проблема виникла не відразу, а у останні місяці, коли дитині було лінь їсти цицю, бо їв соску. |
Але батьки напевно вирішили, що дитина вже "доросла", тому менше потребує циці.. .Сумно це все. Але я, чесно кажучи, вже змучилася переконувати мам у шкідливості соски... Сприймають це як залякування, або наїзд, або побрехеньки... І навіть те, що соска - це ілюзія мами, а своїй дитині треба давати справжнє, - не аргумент. Нє - то нє. |
|
| Догори |
|
 |
Ksani Консультант
|
Написане: субота лютого 16, 2008 7:13 pm Тема повідомлення: |
|
| ол написав(ла): |
але можливо справді є якісь поради для мам, які не можуть постійно бути з дитиною? |
Годувати з ложки. |
|
| Догори |
|
 |
Yaremko Консультант
|
Написане: субота лютого 16, 2008 9:41 pm Тема повідомлення: |
|
| Ksani написав(ла): | | ол написав(ла): |
але можливо справді є якісь поради для мам, які не можуть постійно бути з дитиною? |
Годувати з ложки. |
Ну ще на крайній випадок є піпетка (спеціально для догодовування вона велика) та великий шприц без голки.
Після того як мене дитина почала не нажарт кусати то із застереженням дивлюся до поїльничка! |
|
| Догори |
|
 |
K-D
|
Написане: понеділок лютого 18, 2008 8:36 pm Тема повідомлення: |
|
Дiвчата ви сер'йозно? З ложки i пiпетки??? Це 170 г молока видати дитинi з ложки чи пiпетки?
(Доречi, якщо хтось не догадався то це Нiна, з Львiвського форуму, Добрий День )
Я напевно не буду багато патякати, бо у мене ситуацiя дуже вiдрiзняється вiд бiльшостi дописуючих мам. У мене няня цiлий день з малою.
Всi поради тут мабуть здебiльшого стосуються мам що дома з дiтками.
Чого це я...  |
|
| Догори |
|
 |
K-D
|
Написане: понеділок лютого 18, 2008 8:38 pm Тема повідомлення: |
|
| Olka написав(ла): | | Але батьки напевно вирішили, що дитина вже "доросла", тому менше потребує циці. | I ще одне добавлю якщо дитина вiдмовляється вiд грудей а мама хоче зберегти молоко то я теж "знаю спосiб" - цiдилку в руки i молоко нiкуда не дiнеться. Але якщо все звалити на дитину, соски, няньки, маму i свекруху то звичайно, лишається тiльки побiдкатись що по тим чи iншим причинам молоко завершилось i забути про нього. А це тодi дiйсно лiнь, так легше всього. Коли мала народилась то у першi 3 мiсяцi я молилась щоб моє молоко магiчно пропало, але нiчого не пропадало, бо я годувала майже не що години плюс цiдилась. Коли мала вiдмовлялась вiд грудей у певний перiод то я не догодовувала i не чекала що молоко пропаде а доцiджувалась щоб дiйсно не пропало. Те що я неправильно груди мiняла то факт, можна було обiйтись i без цiдiння якби я правильно мiняла, звiдти i застої iтд. Але якщо я б саме тодi, саме в тiй ситуацiї не взяла дiло в свої руки то молоко б точно у мене магiчно закiнчилось пiсля виходу на роботу.
П.С. Я малiй соску теж не даю. Бо якби вона ще й соску смоктала то я б взагалi мала цiдитись i удень i вночi. |
|
| Догори |
|
 |
Ksani Консультант
|
Написане: вівторок лютого 19, 2008 2:43 pm Тема повідомлення: |
|
| K-D написав(ла): |
(Доречi, якщо хтось не догадався то це Нiна, з Львiвського форуму, Добрий День )
|
Привіт, Кізонько Я здогадалася, але не подавали виду- Ви ж тут зберігали "інкогніто"  |
|
| Догори |
|
 |
Ksani Консультант
|
Написане: вівторок лютого 19, 2008 2:47 pm Тема повідомлення: |
|
| K-D написав(ла): | Але якщо все звалити на дитину,
|
Головне - не заважати дитині, не збивати її з вірного орієтниру
| K-D написав(ла): | | П.С. Я малiй соску теж не даю. Бо якби вона ще й соску смоктала то я б взагалi мала цiдитись i удень i вночi. |
Супер, коли є розуміння суті речей. Бажаю Вам терпіння, сил і позитивних емоцій від годування Ви у такій складній ситуації - просто молодець! |
|
| Догори |
|
 |
|
|