УМКА
 Дурачок і бутилочка не сумісні з грудним вигодовуванням!
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Дурачок і бутилочка не сумісні з грудним вигодовуванням!
Перейти до сторінки назад  1, 2

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Грудне вигодовування
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Ksani
Консультант

Повідомлення: 30
ПовідомленняНаписане: субота лютого 16, 2008 7:10 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Olka написав(ла):
Велика проблема виникла не відразу, а у останні місяці, коли дитині було лінь їсти цицю, бо їв соску.

Але батьки напевно вирішили, що дитина вже "доросла", тому менше потребує циці..Crying or Very sad .Сумно це все. Але я, чесно кажучи, вже змучилася переконувати мам у шкідливості соски... Sad Сприймають це як залякування, або наїзд, або побрехеньки... Mad І навіть те, що соска - це ілюзія мами, а своїй дитині треба давати справжнє, - не аргумент. Нє - то нє.
Догори

Ksani
Консультант

ПовідомленняНаписане: субота лютого 16, 2008 7:13 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ол написав(ла):

але можливо справді є якісь поради для мам, які не можуть постійно бути з дитиною?

Годувати з ложки.
Догори

Yaremko
Консультант

Повідомлення: 91
ПовідомленняНаписане: субота лютого 16, 2008 9:41 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ksani написав(ла):
ол написав(ла):

але можливо справді є якісь поради для мам, які не можуть постійно бути з дитиною?

Годувати з ложки.

Ну ще на крайній випадок є піпетка (спеціально для догодовування вона велика) та великий шприц без голки.
Після того як мене дитина почала не нажарт кусати то із застереженням дивлюся до поїльничка!
Догори

K-D

Повідомлення: 10

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 18, 2008 8:36 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дiвчата ви сер'йозно? З ложки i пiпетки??? Це 170 г молока видати дитинi з ложки чи пiпетки?
(Доречi, якщо хтось не догадався то це Нiна, з Львiвського форуму, Добрий День )
Я напевно не буду багато патякати, бо у мене ситуацiя дуже вiдрiзняється вiд бiльшостi дописуючих мам. У мене няня цiлий день з малою.
Всi поради тут мабуть здебiльшого стосуються мам що дома з дiтками.
Чого це я... Smile
Догори

K-D

Повідомлення: 10

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 18, 2008 8:38 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Olka написав(ла):
Але батьки напевно вирішили, що дитина вже "доросла", тому менше потребує циці.
I ще одне добавлю якщо дитина вiдмовляється вiд грудей а мама хоче зберегти молоко то я теж "знаю спосiб" - цiдилку в руки i молоко нiкуда не дiнеться. Але якщо все звалити на дитину, соски, няньки, маму i свекруху то звичайно, лишається тiльки побiдкатись що по тим чи iншим причинам молоко завершилось i забути про нього. А це тодi дiйсно лiнь, так легше всього. Коли мала народилась то у першi 3 мiсяцi я молилась щоб моє молоко магiчно пропало, але нiчого не пропадало, бо я годувала майже не що години плюс цiдилась. Коли мала вiдмовлялась вiд грудей у певний перiод то я не догодовувала i не чекала що молоко пропаде а доцiджувалась щоб дiйсно не пропало. Те що я неправильно груди мiняла то факт, можна було обiйтись i без цiдiння якби я правильно мiняла, звiдти i застої iтд. Але якщо я б саме тодi, саме в тiй ситуацiї не взяла дiло в свої руки то молоко б точно у мене магiчно закiнчилось пiсля виходу на роботу.
П.С. Я малiй соску теж не даю. Бо якби вона ще й соску смоктала то я б взагалi мала цiдитись i удень i вночi.
Догори

Ksani
Консультант

ПовідомленняНаписане: вівторок лютого 19, 2008 2:43 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

K-D написав(ла):

(Доречi, якщо хтось не догадався то це Нiна, з Львiвського форуму, Добрий День )

Привіт, Кізонько Smile Я здогадалася, але не подавали виду- Ви ж тут зберігали "інкогніто" Cool
Догори

Ksani
Консультант

ПовідомленняНаписане: вівторок лютого 19, 2008 2:47 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

K-D написав(ла):
Але якщо все звалити на дитину,

Головне - не заважати дитині, не збивати її з вірного орієтниру Smile

K-D написав(ла):
П.С. Я малiй соску теж не даю. Бо якби вона ще й соску смоктала то я б взагалi мала цiдитись i удень i вночi.

Супер, коли є розуміння суті речей. Бажаю Вам терпіння, сил і позитивних емоцій від годування Smile Ви у такій складній ситуації - просто молодець!
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Грудне вигодовування Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua