|
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
Olya
|
Написане: четвер травня 17, 2007 1:14 am Тема повідомлення: як вдягати малюка у теплу погоду? |
|
Лесю, добрий вечір!
насамперед хочу висловити вдячність курсам "Школа сім'ї"!!ВСІ знання, які Ви даєте майбутнім мамам, з часом мені дуже стали в пригоді!! Тільки завдяки Вашій школі, зокрема, п. Галині, я до тепер годую свою дитинку грудним молочком! проте, теоретично завжди все, ніби-то, просто і зрозуміло, але, коли в твоїх руках життя і здоров'я такого маленького ангелочка - часто сумніваєшся, вагаєшся, як зробити все правильно!! практичні знання приходять з досвідом! добре, що є до кого звернутися за порадою!!!
моїй доці 6,5 міс.. на вулиці останніми днями досить спекотно і я не знаю, як слід вдягнути дитину. Короткий рукавчик? шортики? панамочка? чи все ж таки ми ще маленкі...
наперед вдячна! |
|
| Догори |
|
 |
Леся Консультант
|
Написане: вівторок травня 22, 2007 10:43 am Тема повідомлення: |
|
Олю, дуже дякую за приємні слова!
Досить часто батьки перегрівають малюків, хвилюючись щоб вони не змерзли.
Дитина повинна бути вдягнена так само як мама, а зверху ще один шар одягу або коцик поки дитина ще не ходить сама.
Щоб переконатись, що дитина відповідно вдягнена варто доторкнутись до ручок, ніжок і носика дитини. Якщо вони ледве теплі або дещо прохолодні то дитина вдягнута добре.
Якщо дитині гаряче , вона плаче або веде себе неспокійно, шкіра в неї червона, волога і гаряча. У ділянці підгузника може зявитись подразнення шкіри.
У жарку погоду дитину можна вдягнути в тоненьку суконку або майку на короткий рукав і шортики. Панамка, чи хусточка є необов’язкові якщо на дворі немає вітру, або ви гуляєте не під прямим сонячним промінням. Основне слідкувати щоб дитині не було жарко і вона не потіла. Якщо їй гаряче, то знімаєм весь одяг залишаєм лише підгузки, краще трусики з марлею. |
|
| Догори |
|
 |
|
|