УМКА
 як вдягати малюка у теплу погоду?
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

як вдягати малюка у теплу погоду?

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Консультації
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
Olya

Повідомлення: 16
ПовідомленняНаписане: четвер травня 17, 2007 1:14 am    Тема повідомлення: як вдягати малюка у теплу погоду? Відповісти цитуючи

Лесю, добрий вечір!
насамперед хочу висловити вдячність курсам "Школа сім'ї"!!ВСІ знання, які Ви даєте майбутнім мамам, з часом мені дуже стали в пригоді!! Тільки завдяки Вашій школі, зокрема, п. Галині, я до тепер годую свою дитинку грудним молочком! проте, теоретично завжди все, ніби-то, просто і зрозуміло, але, коли в твоїх руках життя і здоров'я такого маленького ангелочка - часто сумніваєшся, вагаєшся, як зробити все правильно!! практичні знання приходять з досвідом! добре, що є до кого звернутися за порадою!!!

моїй доці 6,5 міс.. на вулиці останніми днями досить спекотно і я не знаю, як слід вдягнути дитину. Короткий рукавчик? шортики? панамочка? чи все ж таки ми ще маленкі...
наперед вдячна!
Догори

Леся
Консультант

Повідомлення: 16

ПовідомленняНаписане: вівторок травня 22, 2007 10:43 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Олю, дуже дякую за приємні слова! Smile

Досить часто батьки перегрівають малюків, хвилюючись щоб вони не змерзли.
Дитина повинна бути вдягнена так само як мама, а зверху ще один шар одягу або коцик поки дитина ще не ходить сама.
Щоб переконатись, що дитина відповідно вдягнена варто доторкнутись до ручок, ніжок і носика дитини. Якщо вони ледве теплі або дещо прохолодні то дитина вдягнута добре.
Якщо дитині гаряче , вона плаче або веде себе неспокійно, шкіра в неї червона, волога і гаряча. У ділянці підгузника може зявитись подразнення шкіри.
У жарку погоду дитину можна вдягнути в тоненьку суконку або майку на короткий рукав і шортики. Панамка, чи хусточка є необов’язкові якщо на дворі немає вітру, або ви гуляєте не під прямим сонячним промінням. Основне слідкувати щоб дитині не було жарко і вона не потіла. Якщо їй гаряче, то знімаєм весь одяг залишаєм лише підгузки, краще трусики з марлею.
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Консультації Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua