| Попередня тема :: Наступна тема |
 |
Автор |
|
| Повідомлення |  |
|
ол Site Admin
|
Написане: п'ятниця травня 04, 2007 3:02 pm Тема повідомлення: Наплечник для дітей |
|
Поділіться досвідом використання наплечників для перенесення дітей. Нприклад таких як Deuter kid comfort III.
Нам рік. Хто що може порадити? |
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
Написане: субота червня 16, 2007 9:14 pm Тема повідомлення: |
|
| Цитата: | | What seemed insane to us were the risks associated with living in a city -- things like drunk drivers, pedafiles, infectious disease or epidemics, terrorists, etc ... |
+1
 |
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
Написане: вівторок червня 19, 2007 12:17 pm Тема повідомлення: |
|
Порівнювали рюкзаки Deuter kid comfort II і Tatonka Beby Carrier.
Вибрали Deuter. Його плюси:
регулюється висота сидіння (в татонці дитина просто втопилась і нічого навколо не бачила; в дойтері дитина сидить вище і навіть може дивитись через голову
зручно садити і витягувати дитину (боковина відщіпається)
є защіпка на грудях дитини (точно не втече )
багато продуманих дрібниць
капюшон від сонця (купується окремо) має також дощовик
можна також докупити дощовик, який повністю накриє дитину і наплечник (такий самий, як до Deuter kid comfort IIІ)
ще ніде не міг знайти інформацію про мінімальний вік дитини. Виявляється, рекомендується використовувати з часу, коли дитина добре сидить самостійно. Обмеження по вазі дитини - 22 кг.
Будем юзати. про враження напишу  |
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
Написане: вівторок червня 19, 2007 1:46 pm Тема повідомлення: |
|
Але в татонці також є перевага: там іграшка модніша додається  |
|
| Догори |
|
 |
solya
|
Написане: понеділок липня 02, 2007 11:04 pm Тема повідомлення: |
|
Купили рюкзак Deuter kid comfort II і випробували його в Орявчику. Дуже задоволені, хоча спочатку мені не подобалось, що дитина сидить позаду. Але то направду дуже зручно і малому було досить комфортно. Ми ще докупляли дашок-тент від сонця і дощу - штука корисна, випробувана під дощем Єдине чого бракувало, то спеціальної подушки, здається нам вона б знадобилась, бо Олесь засинав на ходу і шия видно затікала, бо за 20-30 хв починав вертіти головою і прокидався.
В комплекті є модна іграшка медведик, а от тент і подушка окремо Вилізти з нього дитина ніяк не зможе
А нести наших 12 кг зовсім не важко - навіть мама могла це зробити!!! Хоча в кенгуру мені це вже досить важко |
|
| Догори |
|
 |
ол Site Admin
|
Написане: середа вересня 19, 2007 10:52 pm Тема повідомлення: |
|
Рюкзак то неймовірно корисна річ.
Завдяки йому встигли побувати на скелях довбуша біля Яремче, безіменних скелях біля Синєвидного і на 3х горах біля Славська.
Фотозвіт про останню мандрівку дивитись тут
Змінено: ол (п'ятниця вересня 21, 2007 9:59 pm) |
|
| Догори |
|
 |
vika
|
Написане: четвер вересня 20, 2007 4:32 pm Тема повідомлення: різне |
|
Да рюкзак класна річ, мі користуемся більше року(deuter kid comfort 1, якщоб коли ми купляли в "Команчеро" був comfort II взяли б его)були в Криму, в Турции, в Карпатах, зручно в горах і в згалі пересуватись де небудь. Але крім рюкзака ми використовуем слінг, коли дитина бодьора - несе папа в рюкзаку, коли хоче спати - мама в слінгу. Рюкзак в нас с 11 місяців, слінг с двох місяців, нам вже 2рочки і 2 місяца, і доси нам ці речі порібні. Якщо потрібен слінг, можете звертатися, знаю де придбати. |
|
| Догори |
|
 |
Olka
|
Написане: четвер вересня 20, 2007 8:46 pm Тема повідомлення: |
|
а слінги у львові шиють? |
|
| Догори |
|
 |
vika
|
Написане: п'ятниця вересня 21, 2007 11:10 am Тема повідомлення: |
|
| Olka написав(ла): | | а слінги у львові шиють? |
ні, ті слінги які я могу порадити шиють у
Харкові, це моделі с кільцямі, з натуральніх тканин (бязь, лен, джинс).
В Харькові є центри для вагітних , та малечі до 3-х років, в яких рекомендують ці слинги, кілька років, я сама носила два роки і дома, і всюди, мені подобается  |
|
| Догори |
|
 |
|