УМКА
 Наплечник для дітей
Меню
·Головна
·Пошук
·Список учасників
·Зареєструватись
·Налаштування
·Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення
·Вхід
·Хто в Online
Вхід
Логін:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера

Друзі

Школа для вагітних

Ангелятко та Ангеляткова наука

Реклама

Інтернет-магазин Умка.com.ua - товари для дітей

Наплечник для дітей

Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Різне
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор 
 Повідомлення
ол
Site Admin

Повідомлення: 206

ПовідомленняНаписане: п'ятниця травня 04, 2007 3:02 pm    Тема повідомлення: Наплечник для дітей Відповісти цитуючи

Поділіться досвідом використання наплечників для перенесення дітей. Нприклад таких як Deuter kid comfort III.
Нам рік. Хто що може порадити?
Догори

ол
Site Admin

ПовідомленняНаписане: субота червня 16, 2007 12:44 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Знайшов цікаву статтю англійською.
Казка

http://www.uaf.edu/water/faculty/nolan/personal/turner/turner_babygear.htm
дитині якраз один рік Smile
Догори

ол
Site Admin

ПовідомленняНаписане: субота червня 16, 2007 9:14 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
What seemed insane to us were the risks associated with living in a city -- things like drunk drivers, pedafiles, infectious disease or epidemics, terrorists, etc ...

+1
Laughing
Догори

ол
Site Admin

ПовідомленняНаписане: вівторок червня 19, 2007 12:17 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Порівнювали рюкзаки Deuter kid comfort II і Tatonka Beby Carrier.
Вибрали Deuter. Його плюси:
      регулюється висота сидіння (в татонці дитина просто втопилась і нічого навколо не бачила; в дойтері дитина сидить вище і навіть може дивитись через голову

зручно садити і витягувати дитину (боковина відщіпається)

є защіпка на грудях дитини (точно не втече Laughing )

багато продуманих дрібниць

капюшон від сонця (купується окремо) має також дощовик

можна також докупити дощовик, який повністю накриє дитину і наплечник (такий самий, як до Deuter kid comfort IIІ)

ще ніде не міг знайти інформацію про мінімальний вік дитини. Виявляється, рекомендується використовувати з часу, коли дитина добре сидить самостійно. Обмеження по вазі дитини - 22 кг.

Будем юзати. про враження напишу Very Happy
Догори

ол
Site Admin

ПовідомленняНаписане: вівторок червня 19, 2007 1:46 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Але в татонці також є перевага: там іграшка модніша додається Laughing
Догори

solya

Повідомлення: 11
ПовідомленняНаписане: понеділок липня 02, 2007 11:04 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Купили рюкзак Deuter kid comfort II і випробували його в Орявчику. Дуже задоволені, хоча спочатку мені не подобалось, що дитина сидить позаду. Але то направду дуже зручно і малому було досить комфортно. Ми ще докупляли дашок-тент від сонця і дощу - штука корисна, випробувана під дощем Very Happy Єдине чого бракувало, то спеціальної подушки, здається нам вона б знадобилась, бо Олесь засинав на ходу і шия видно затікала, бо за 20-30 хв починав вертіти головою і прокидався.
В комплекті є модна іграшка медведик, а от тент і подушка окремо Cool Вилізти з нього дитина ніяк не зможе Embarassed
А нести наших 12 кг зовсім не важко - навіть мама могла це зробити!!! Хоча в кенгуру мені це вже досить важко
Догори

ол
Site Admin

ПовідомленняНаписане: середа вересня 19, 2007 10:52 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Рюкзак то неймовірно корисна річ.

Завдяки йому встигли побувати на скелях довбуша біля Яремче, безіменних Smile скелях біля Синєвидного і на 3х горах біля Славська.
Фотозвіт про останню мандрівку дивитись тут

Змінено: ол (п'ятниця вересня 21, 2007 9:59 pm)
Догори

vika

Повідомлення: 17
ПовідомленняНаписане: четвер вересня 20, 2007 4:32 pm    Тема повідомлення: різне Відповісти цитуючи

Да рюкзак класна річ, мі користуемся більше року(deuter kid comfort 1, якщоб коли ми купляли в "Команчеро" був comfort II взяли б его)були в Криму, в Турции, в Карпатах, зручно в горах і в згалі пересуватись де небудь. Але крім рюкзака ми використовуем слінг, коли дитина бодьора - несе папа в рюкзаку, коли хоче спати - мама в слінгу. Рюкзак в нас с 11 місяців, слінг с двох місяців, нам вже 2рочки і 2 місяца, і доси нам ці речі порібні. Якщо потрібен слінг, можете звертатися, знаю де придбати.
Догори

Olka

Повідомлення: 208

ПовідомленняНаписане: четвер вересня 20, 2007 8:46 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

а слінги у львові шиють?
Догори

vika

Повідомлення: 17
ПовідомленняНаписане: п'ятниця вересня 21, 2007 11:10 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Olka написав(ла):
а слінги у львові шиють?

ні, ті слінги які я могу порадити шиють у
Харкові, це моделі с кільцямі, з натуральніх тканин (бязь, лен, джинс).
В Харькові є центри для вагітних , та малечі до 3-х років, в яких рекомендують ці слинги, кілька років, я сама носила два роки і дома, і всюди, мені подобается Very Happy
Догори

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Умка -> Різне Ваш часовий пояс: GMT + 4 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

Всі права застережені© 2006 Умка.com.ua